Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Oddbods: Pogo Popper

Tijd om zo veel mogelijk snoepjes te verzamelen in Oddbods: Pogo Popper. Ga samen met Pogo aan de slag en laat de ballonnen knappen in dit vermakelijke OddBods spelletje!

Newt houdt heel erg van zoetigheid en heeft altijd zin in snoep - het liefst zoveel als maar kan! In dit behendigheidsspelletje wil Pogo haar best helpen aan meer suikergoed te komen. Iemand heeft allerlei snoepjes aan de ballonnetjes vastgemaakt. Het zijn er heel veel, maar ze zijn niet zo makkelijk op te pakken. Zo zitten er een aantal hindernissen in de weg, waarvan sommigen ook nog eens heen en weer bewegen. Tik de juiste knoppen aan om ze opzij te schuiven.

Gelukkig heeft Pogo een katapult. Help hem goed te mikken om de ballonnen te laten knappen zodat het snoep naar beneden valt en Newt het snel kan oprapen. Je kunt in elk level veel punten en sterretjes verdienen. Hiermee kun je een aantal leuke bonusspelletjes vrijspelen. Verdien zoveel mogelijk punten om bovenaan het scorebord te komen staan

Dit spelletje is gebaseerd op de bekende animatieserie die je online en op de televisie kunt volgen.

Hoe speel je Oddbods: Pogo Popper?

Oddbods: Pogo Popper is een schattig actie spelletje voor kids. Help Pogo in ieder level de ballonnetjes te raken met zijn katapult. Aan een van de ballonnen zit een ontzettend lekker snoepje dat Newt, een van de vrienden van Pogo, maar al te graag wil opeten. Ze pakt het snoepje meteen als je erin slaagt de ballon te laten barsten. 

Spelbesturing

  • GEBRUIK DE MUIS om te mikken met de katapult van Pogo en steentjes tegen de ballonnen aan te schieten.

 

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer leuke online spelletjes met grappige figuurtjes spelen? Bekijk dan ook eens deze games:

  1. Oddbods: Food Stacker
  2. Om Nom Bounce
  3. Oddbods: Sticky Tacky
  4. The Smurfs: Ocean Cleanup

 

Wie is de maker van Oddbods: Pogo Popper?

Oddbods: Pogo Popper is gemaakt door One Animation.