Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Paint.io

Hoeveel gebied kun jij bestrijken in Paint.io?

Dit spannende .io-spelletje zal je op het puntje van je stoel houden. Verf zoveel mogelijk van het bord terwijl je het tegen spelers van over de hele wereld opneemt.

Zorg alleen dat ze het verfspoor dat jij achterlaat niet verpesten. Je kunt je beleving ook aanpassen met coole verfpatronen en personages als katten, draken en zelfs donuts!

Hoe speel je Paint.io?

Paint.io is een spannend verfspelletje. Probeer de top van het klassement te bereiken terwijl je jouw territorium uitbreidt door gebieden van het bord met verf te omcirkelen. Je kunt andere spelers uit het spel zetten door tegen hun verfsporen te knallen, maar kijk uit! Als ze die van jou raken, is het afgelopen!

Spelbediening

Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om je personage te bewegen.

Toetsenbord

  • Je kunt ook DE PIJLEN gebruiken om je personage te bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar online spelletje die je geweldig zult vinden.

  1. Paper.io 2
  2. Roller Splat!
  3. Gartic.io

Wie is de maker?

Paint.io is gemaakt door GAMEE.