Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Royal Society

Family Nest: Royal Society - Farm Bay Adventures is een prachtig vormgegeven pseudo-3D boerderij spelletje met veel leuke spelfuncties. Je bent onverwachts gevraagd met spoed terug te keren naar het landgoed van de familie Owl. Het ooit zo prachtige boerenland is erg in verval geraakt… maar als erfgenaam mag jij de boel een grote opknapbeurt geven!

Hoe speel je Royal Society?

Als je op het landgoed aankomt, wacht je neef je op. Hij doet een beetje betuttelend, maar is wel blij dat je er bent en legt maar al te graag aan je uit hoe alles op de boerderij werkt. Oogst de gewassen om bestellingen aan de Diamond Falls marktplaats te leveren, en koop nieuwe zaadjes en grond om meer aardappels, granen, en groenten te planten.

Je kunt ook verschillende meelproducten maken door de molen weer op gang te krijgen, en koken in de werkplaats. Alle gebouwen zal je eerst moeten repareren voordat je er nieuwe producten en recepten vrij kunt spelen. Zoek bouw materialen zoals steen, klei, gras en hout in het beboste land rondom de boerderij.

Je kunt ook fruitbomen planten en appels, peren, kersen en andere heerlijke vruchten plukken. Speel allerlei mooie gewassen vrij om te verbouwen, en koop boerderijdieren om op je landgoed te verzorgen. Er is van alles te doen in dit avontuurlijke simulatie spelletje vol extra minigames en speciale opdrachten!

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om te spelen. KLIK MET LINKS om je personage ergens heen te sturen.
  • KLIK met de LINKERMUISKNOP op voorwerpen die je ziet en er verschijnen verschillende icoontjes omheen. Kies de actie die je wilt ondernemen.

Soortgelijke spelletjes

  1. Charm Farm (registreer om te spelen)
  2. Family Relics
  3. The Mergest Kingdom
  4. Dr. Panda’s Farm

Wie is de maker van Royal Society?

Royal Society is ontwikkeld door INFINITE.