Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Squid Challenge 2

Er gaat weer een nieuwe strijd van start in Squid Challenge 2. Weet jij de laatste ronde te halen in dit spannende multiplayerspelletje?

Het begint met een dodelijke uitdaging op het hoofddek van een vrachtschip. Alles, van grasmaaiers tot gigantische zilveren ballen, vliegen uit slecht beveiligde containers. Ontwijk ze terwijl je de finish probeert te bereiken. Dit is slechts de eerste van een aantal ongelooflijk gevaarlijke competities in dit actiespelletje dat is geïnspireerd op Squid Game, de populaire Netflix-serie.

Hoe speel je Squid Challenge 2?

Weet jij lang genoeg in leven te blijven om de laatste ronde van dit 3D-behendigheidsspelletje te halen? Ontwijk gevaarlijke voorwerpen, spring over draaiende barrières en vermijd instortende platforms. De laatste speler die aan het einde van de laatste ronde nog overeind staat, wint een heleboel virtueel geld!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om te rennen, springen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens. 

  1. Stick War: Infinity Duel
  2. Survival 456 But It's Impostor
  3. Squid Challenge: Glass Bridge
  4. Tunnel Runner

Wie is de maker?

Squid Challenge 2 is gemaakt door OneTwoPlay.