Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Stickman Brawler

Stickman Brawler is een multiplayer arena vechtspelletje waarin je alle andere spelers moet verslaan. Verzamel munten, speel nieuwe skins vrij, upgrade je personage en versla de eindbazen.

Hoe speel je Stickman Brawler?

Aan het begin van elke ronde worden de deelnemende spelers op het dakterras gedropt. Schop en sla de andere spelers totdat ze allemaal knock-out zijn. Overleef meerdere rondes om het tegen de verschillende eindbazen op te nemen.

In het hoofdmenu kun je lootboxes vrijspelen om nieuwe personages te verzamelen. Je kunt hier ook de lijst met speciale missies bekijken en extra munten scoren. Of ga naar de stad om te trainen in het bos, de mijn of de steengroeve. Verzamel grondstoffen die je kunt ruilen voor vaardigheidspunten.

In het Skills-menu kun je de grondstoffen die je hebt verzameld gebruiken om de extra vaardigheden te verbeteren die je per ronde kunt kiezen als bonus skills. Met de munten die je hebt verdiend, kun je de gevechtsvaardigheden van je personage verbeteren. Dit doe je via het Upgrade-menu.

Spelbesturing

  • WASD of pijltjestoetsen = Lopen / Normale aanval
  • Z en X = Speciale aanval

Speel meer gratis games zoals Stickman Brawler

Als je dit spelletje leuk vindt, bekijk dan ook onze andere arena vechtspellen. Stap in de ring in Boxing Fighter, of sla straatbendes in elkaar in een Kung Fu gevecht zonder regels.

Als je meer multiplayer-spellen wilt spelen, kijk dan eens rond op onze verzamelpagina voor multiplayer spelletjes.

Wie is de maker van Stickman Brawler?

Stickman Brawler is gemaakt door MarketJS.

Wanneer werd Stickman Brawler voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht in februari 2024.