Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Stickman Warfield

Zet je schrap voor het volgende gevecht in Stickman Warfield! Ga naar de loopgraven in dit strategische oorlogsspelletje.

Voer de leiding over verschillende bataljons van schutters en andere soldaten in dit torenverdedigingspelletje. Je kunt kiezen wanneer ze aanvallen terwijl ze zich een weg banen over elk slagveld. Ze nemen machinegeweren, bazooka's en andere krachtige wapens mee. Kun jij in elke spannende level het territorium van je tegenstander veroveren?

Hoe speel je Stickman Warfield?

Verover vijandelijk gebied in elk level van dit actiespelletje. Beheer je militaire budget op strategische wijze terwijl je beslist welke soldaten je de strijd instuurt, welke wapens je moet upgraden en wanneer je een luchtaanval moet inzetten.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om je soldaten aan te laten vallen, je wapens te upgraden en meer.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze coole online spelletjes ook eens! 

  1. Stickman Army: The Defenders
  2. Clash of Armor
  3. Subway Clash 3D
  4. Evowars.io

Wie is de maker?

Stickman Warfield is gemaakt door Kiz10.com.