Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Watermelon Run 3D

Zet je schrap voor een reeks ongebruikelijke wedstrijden in Watermelon Run 3D. Probeer niet in pulp te veranderen in dit waanzinnige racespelletje.

Je werkt samen met een ongewoon wezen dat af en toe in verschillende soorten fruit verandert in dit hardloopspelletje. Ga met hem mee terwijl hij zich een weg baant door een reeks uitdagende hindernisbanen. Hij zal moeten groeien door de juiste soorten fruit te verzamelen, terwijl hij bruggen maakt om gaten te overbruggen, spikes ontwijkt, munten pakt en aan het einde van elk level een paar coole bonussen probeert te verdienen.

Hoe speel je Watermelon Run 3D?

Watermelon Run 3D is een leuk racespelletje waarin je een wezen bestuurt dat in verschillende soorten fruit kan veranderen. Help hem om in elk level de eindstreep te bereiken. Hij zal groter en sterker moeten worden door onderweg de juiste watermeloenen, citroenen en ander fruit te verzamelen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om naar links of rechts te gaan.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar online spelletjes die je echt cool zult vinden. 

  1. Human Vehicle
  2. Go Go Panda
  3. Run Rich 3D
  4. High Shoes

Wie is de maker?

Watermelon Run 3D is gemaakt door wey.game.