Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Word Adventures

Maak je op voor een fantastisch avontuur in een magische land dat je spelvaardigheden echt zal verbeteren! Beleef de leukste woordpret in Word Adventures!

Je werkt samen met deze twee kinderen als ze een vallei met een heleboel woorden om te spellen verkennen. Kun jij ze helpen om elk woord te ontcijferen in deze hersenkraker? Als je vast komt te zitten, druk je gewoon op de hint- of husselknop!

Word Search Ultimate, Word Wipe enS’more Words zijn nog drie coole woordspelletjes om uit te proberen!

Speluitleg

Word Adventure is een educatief spelletje waarin je met twee kinderen een willekeurige verzameling letters gebruikt om woorden te vormen. Je moet de lege vakken van alle ontbrekende woorden in elk level opvullen om een heleboel punten te scoren.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om elk ontbrekende woord proberen te vinden.
  • KLIK MET LINKS EN SLEEP om woorden van de letters te maken.

Wie is de maker?

Word Adventure is gemaakt door Eery Lab.