Karate Spelletjes

 • Naruto Online
  Spelen
  Naruto Online
  2939 keer gespeeld

  Duik in de wereld van Naruto met deze waanzinnige online actiegame. Ervaar alle spannende momenten van de klassieke animeserie terwijl je op quests gaat en ninjateams samenstelt om samen mee te vechten. Vorm een team met Naruto, Sasuke, Sakura en andere populaire personages van de show of met andere spelers. Verken grotten en vecht tegen vreselijke eindbazen en andere vijanden.

 • Dark Lands
  Spelen
  Dark Lands
  7238 keer gespeeld

  Begeleid deze dappere ridder door dit actievolle runner spel en help hem om het kwaad te bestrijden. Ren, spring en glij over draaiende messen en hak afzichtelijke monsters, die je land zijn binnengedrongen, in mootjes!

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  6710 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Get on Top Mobile
  Spelen
  Get on Top Mobile
  40056 keer gespeeld

  Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.

 • Street Rage Fighter
  Spelen
  Street Rage Fighter
  1930 keer gespeeld

  De enige manier waarop je deze straten weer onder controle kan krijgen is met je eigen twee vuisten! Oh, en misschien je voeten ... en een paar zwaarden. Probeer die te vinden en let ook op andere wapens terwijl je in deze retro actiegame strijdt om de stad terug te winnen van een meedogenloze bende gajes.

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  32512 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  Spelen
  Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  6030 keer gespeeld

  De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.

 • Art of Free Fight
  Spelen
  Art of Free Fight
  7442 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een episch toernooi en vecht voor je leven in deze stalen kooi. Kies uit een groep vechters van de hele wereld. Overleef jij het tot de laatste ronde?

 • Kungfu
  Spelen
  Kungfu
  1013 keer gespeeld

  Deze gasten zijn behoorlijk stoer, maar ze kunnen het niet alleen af. Kun jij ze helpen met het verslaan van de schurken in dit ouderwetse actiespel? Pak je honkbalknuppel en ga aan de slag!

 • Zazuki
  Spelen
  Zazuki
  27899 keer gespeeld

  Zazuki is een eenvoudig vechtspelletje voor twee spelers. Pak je zwaard en versla je tegenstander voordat hij jou in stukken snijdt.

 • Dead Samurai
  Spelen
  Dead Samurai
  13894 keer gespeeld

  Pak je katana en de andere dodelijke wapens en versla je tegenstander in dit coole vechtspel. In Dead Samurai worden je vaardigheden echt op de proef gesteld, omdat je het moet opnemen tegen de beste vechters van over de hele wereld!

 • Final Fight
  Spelen
  Final Fight
  199 keer gespeeld

  Versla al je tegenstanders en zorg dat jij als enige overeind blijft.

 • Anime Legends 2
  Spelen
  Anime Legends 2
  1266 keer gespeeld

  De ultieme animepersonages zijn weer klaar voor de strijd. Kruip in de huid van Naruto, Sazuke of Goke en neem het op tegen andere mangapersonages in dit vervolg op het populaire Anime Legends!

 • Wrestle Physics
  Spelen
  Wrestle Physics
  4201 keer gespeeld

  Deze twee worstelaars gaan met de koppen tegen elkaar. Letterlijk! De eerste die erin slaagt om de kop van de ander tegen de grond te smijten wint de wedstrijd in dit intense en hilarische worstelspel. Vecht tegen de computer of test je krachten tegen een vriend in allerlei vreemde en gekke locaties. Maar pas op voor al die cactussen!

 • Dragon Fist 3: de grote krijgers
  Spelen
  Dragon Fist 3: de grote krijgers
  1740 keer gespeeld

  Word jij een meester met de legendarische Dragon Fist? Neem het op tegen krijgers van over de hele wereld in dit intense vechtspel voor je browser!

 • Crazy Zombie 9.0
  Spelen
  Crazy Zombie 9.0
  1093 keer gespeeld

  Je favoriete helden uit de wereld van anime en videospellen staan op het punt om de strijd aan te gaan met een leger van ondoden! Sluit je bij hen aan en vecht tot het bittere eind in dit traditionele vechtspel.

 • Dead Samurai 2
  Spelen
  Dead Samurai 2
  4044 keer gespeeld

  Keer terug naar een wereld vol spanning en gevaar. Deze strijders hebben stuk voor stuk unieke vaardigheden. Denk goed na over welke je kiest en strijd dan tot het bittere eind in dit spannende actiespel.

 • Stickman League
  Spelen
  Stickman League
  385 keer gespeeld

  Vecht tegen de duistere legioenen in het opwindende avontuurbrowserspel Stickman League. Gebruik je indrukwekkende speciale krachten tegen je vijanden en veeg hen van de aardbodem!

 • Drunk Fu: Wasted Master
  Spelen
  Drunk Fu: Wasted Master
  203 keer gespeeld

  Deze jongen heeft te diep in het glaasje gekeken maar dat weerhoudt hem er niet van om zich in een episch straatgevecht te mengen. Kun jij hem helpen om zijn tegenstanders mores te leren en te voorkomen dat hij in het ziekenhuis belandt?

 • Straatgevecht: bendekoning
  Spelen
  Straatgevecht: bendekoning
  1033 keer gespeeld

  Ben jij stoer genoeg om deze straatbende te leiden? Bewijs jezelf in een aantal vechtpartijen en knok je een weg naar de top in dit woeste vechtspel.

 • Mixed Macho Arts
  Spelen
  Mixed Macho Arts
  381 keer gespeeld

  Trek je bokshandschoenen maar vast aan voor dit ouderwetse actiespel. Vecht je een weg naar de top, maar pas op voor de lavakuilen, de platformen die naar beneden vallen en natuurlijk voor de vuisten van je tegenstander!

 • Cyberwoede: wraak
  Spelen
  Cyberwoede: wraak
  76 keer gespeeld

  Deze futuristische metropool is volledig overspoeld door criminele bendes. Nu moeten de drie dappere burgers Boris, Mangus en Sonya te hulp schieten in deze scrollende knokgame. Speel met een vriend of ga alleen de strijd aan terwijl je je een weg door de stad schopt en slaat op zoek naar het hoofdkwartier van de slechteriken.

 • Samurai Fighter
  Spelen
  Samurai Fighter
  136 keer gespeeld

  Arashin en Bei zijn twee van de dapperste samurais van het koninkrijk. Ga in deze vechtgame met ze mee op een geweldige missie om een bende meedogenloze ninja's en andere criminelen uit de weg te ruimen. Kan jij ze helpen om in elk bloedstollend level alle vijanden uit de weg te schoppen en te slaan?

 • Emily's droom
  Spelen
  Emily's droom
  482 keer gespeeld

  Kan jij voorkomen dat Emily's droom in een ware nachtmerrie verandert? Ga met haar mee terwijl ze drankjes en haar twee vuisten gebruikt om de vijand te verslaan in deze magische 3D actie- en avonturengame. Voordat de zon opkomt moet ze een hele wereld hebben verkend!

 • Samoeraizwaard
  Spelen
  Samoeraizwaard
  0 keer gespeeld

  O nee! Deze meedogenloze ninja's hebben het op jou gemunt! Pak je samoeraizwaard en schakel ze allemaal uit in dit spannende 3D-actiespel.

 • Sim Fighter
  Spelen
  Sim Fighter
  23 keer gespeeld

  Neem het op tegen fictieve en echte vechters van over de hele wereld in het gloednieuwe vechtsimulatiespel Sim Fighter. Denk je dat jij als overwinnaar uit de strijd kunt komen?

 • Pro-worstelactie
  Spelen
  Pro-worstelactie
  1038 keer gespeeld

  Een aantal van 's werelds grootste worstelaars staat op het punt om de ring te bestormen! Doe mee met Bulk, John Rhino en De Cliff terwijl ze zich voorbereiden om klappen uit te delen in deze sportgame. Blijft jouw worstelaars als laatste overeind terwijl je duizenden munten probeert te winnen tijdens je volgende bloedstollende match?

 • Vuisten van staal
  Spelen
  Vuisten van staal
  1685 keer gespeeld

  Het wemelt van de schurken in deze stad en ze kunnen allemaal wel een pak rammel gebruiken. Laat ze samen met deze mysterieuze vreemdeling zien wie de baas is in dit ouderwetse actiespel en gebruik de handige wapens zoals knuppels en messen om je tegenstanders te verslaan.

 • Real Strike: Tiger Fighting
  Spelen
  Real Strike: Tiger Fighting
  1626 keer gespeeld

  Deze soldaten zijn klaar om hun vaardigheden op de proef te stellen. Bereid je samen voor op de strijd en pronk met je meest krachtige moves in dit spannende vechtspel. Welke soldaat eindigt als eerste?

 • Dragon Fist 3D
  Spelen
  Dragon Fist 3D
  120 keer gespeeld

 • Shadow Arts
  Spelen
  Shadow Arts
  224 keer gespeeld

  Dit leger van woeste strijders is je land binnengevallen en nu moet jij terugvechten waarbij je gebruikmaakt van je Shadow Arts! Wissel tussen wapens en vaardigheden in een poging om je land terug te winnen en de vrede te herstellen!

 • Straw Hat Samurai: Duels
  Spelen
  Straw Hat Samurai: Duels
  200 keer gespeeld

  De samoerai met de strohoed is terug! Deze keer in een multiplayerspel boordevol coole avonturen, nieuwe wapens, nieuwe personages en een heleboel vijanden die je in mootjes moet hakken. Dus pak je katana en ga aan de slag!