Koningin Spelletjes

 • IJskoningin: tweelingengeboorte
  Spelen
  IJskoningin: tweelingengeboorte
  8365 keer gespeeld

  De IJskoningin staat op het punt om niet één, maar twee baby's te krijgen in dit online spel voor meisjes! Kan jij ervoor zorgen dat ze ontspannen en op haar gemak blijft tot de ambulance bij haar kasteel aankomt? Ook heeft ze jouw hulp nodig bij het inpakken van alle spullen die ze mee wil nemen naar het ziekenhuis.

 • IJskoningin: relatieperikelen
  Spelen
  IJskoningin: relatieperikelen
  6575 keer gespeeld

  De ijskoningin vindt dat zij en haar vriendje Jack uit elkaar zijn gegroeid en daarom wil ze het uitmaken. Kun jij haar advies geven in dit online spel? Help haar met het schrijven van een afscheidsbrief en het vinden van een nieuw vriendje.

 • Modieuze ijskoningin
  Spelen
  Modieuze ijskoningin
  2653 keer gespeeld

  Deze koningin is een echte fashionista maar vandaag weet ze niet wat ze aan moet trekken. Neem een kijkje in haar kledingkast en kies een fantastische outfit voor haar uit in dit leuke aankleedspel.

 • Kleerkast van een ijskoningin
  Spelen
  Kleerkast van een ijskoningin
  18559 keer gespeeld

 • Eliza's neon-haarstijl
  Spelen
  Eliza's neon-haarstijl
  40593 keer gespeeld

  Met Eliza's volgende haarstijl gaat ze praktisch gloeien! In deze make-overgame doe je mee met deze fantastische fashionista en ontwerp je een nieuwe levendige en spannende look. Ze wil haar haren versieren met tientallen te gekke kleuren.

 • Feest in de tandartspraktijk
  Spelen
  Feest in de tandartspraktijk
  6609 keer gespeeld

  Het is weer een drukke ochtend in deze tandartspraktijk. Kan jij het gebit van alle patiënten snel controleren in deze medische simulatiegame?

 • Terug naar school: dag zonder uniform
  Spelen
  Terug naar school: dag zonder uniform
  2354 keer gespeeld

  Deze week is de dag zonder uniform en deze vier vriendinnen willen er helemaal klaar voor zijn! Ze staan te trappelen om indruk te maken met hun favoriete stijlen. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel om de perfecte looks te maken? Je mag hun kleding, schoenen en zelfs hun accessoires uitkiezen!

 • Feest op het dak
  Spelen
  Feest op het dak
  3579 keer gespeeld

  Er is vanavond een groot concert, maar deze modieuze meiden gaan eerst naar een feest op een dak. Daar hebben ze natuurlijk wel een coole outfit voor nodig. Kun jij ze voordat het feest begint een handje helpen met hun kleren en accessoires in dit aankleed- en ontwerpspel?

 • IJskoningin: make-over voor een moeder
  Spelen
  IJskoningin: make-over voor een moeder
  6643 keer gespeeld

  Zo nu en dan heeft elke moeder een make-over nodig om weer even de oude te zijn, ook een ijskoningin. Van huidverzorging tot nieuwe kleren, deze magische moeder laat het helemaal aan jou over om haar unieke ijzige glans terug te krijgen.

 • Sneeuwkoningin
  Spelen
  Sneeuwkoningin
  28802 keer gespeeld

  Bevrijd de bevroren dieren voordat het te laat is!

 • Prinses: selfie voor de herfst
  Spelen
  Prinses: selfie voor de herfst
  4433 keer gespeeld

  De herfst is eindelijk aangebroken en deze drie prinsessen zijn vastberaden om de perfecte selfie voor het jaargetijde te maken. Kun jij ze helpen met het ontwerpen van een paar te gekke outfits? Kies wat fantastische make-up, prachtige truien en andere artikelen die ze kunnen dragen. Zodra je klaar bent, kun je foto's van ze maken onder de bomen van hun lievelingspark.

 • Prinsessen: imponeer je schoolliefje
  Spelen
  Prinsessen: imponeer je schoolliefje
  884 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn alle drie vastberaden om het hart van hun geheime liefde te veroveren. Help jij ze om de ware liefde te vinden in dit fantastische aankleed- en ontwerpspel? Ze hopen met een paar hele gave outfits en mooie make-up zo aantrekkelijk mogelijk te zijn en een vriendje te krijgen.

 • Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  Spelen
  Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  2783 keer gespeeld

  Annie en Eliza bereiden zich voor om hun favoriete social-media-app op stelten te zetten! Help ze in dit aankleed- en ontwerpspel om met allerlei te gekke outfits en een paar gave kapsels hun volgers te imponeren. Kun jij voor elke dagelijkse uitdaging de perfecte stijl voor ze creëren?

 • Prinsessen: uitdaging met kledingkasten
  Spelen
  Prinsessen: uitdaging met kledingkasten
  2066 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben tientallen waanzinnig gave outfits in hun kast hangen. Daarom gaan ze de uitdaging met elkaar aan in deze wilde aankleed- en ontwerpgame. Doe met ze mee en plunder hun kledingkasten om een paar te gekke gloednieuwe stijlen te ontwerpen.

 • IJskoningin: romantische date
  Spelen
  IJskoningin: romantische date
  5404 keer gespeeld

  De IJskoningin en haar vriendje genieten van een romantische avond onder de sterrenhemel. Help ze om de ontbrekende harten in hun daktuin te vinden in dit zoek-en-vindspel.

 • IJskoningin: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  IJskoningin: geruïneerde bruiloft
  3499 keer gespeeld

  De IJskoningin barst in tranen uit, want iemand heeft haar hele bruiloft geruïneerd! De ontvangsthal is gesloopt, er is niets meer over van de taart en zelfs haar jurk ziet er niet meer uit! Help jij haar in dit simulatiespel om alles in orde te maken voordat haar gasten aankomen? Ze heeft nog tijd genoeg om van haar grote dag een spetterend feest te maken!

 • Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  Spelen
  Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  1306 keer gespeeld

  Deze prinses hoopt dat haar geheime liefde vandaag op school het bericht op haar T-shirt opmerkt. Nu willen haar vriendinnen hun eigen T-shirt met een boodschap dragen! Help jij ze om in dit aankleedspel te bepalen welk T-shirt ze moeten aantrekken? Ze willen allemaal een te gekke en inspirerende boodschap laten zien.

 • Sneeuwkoningin 2
  Spelen
  Sneeuwkoningin 2
  38920 keer gespeeld

  Bevrijd de elfen uit de klauwen van deze kille koningin in dit puzzelspelletje.

 • Sneeuwkoningin 3
  Spelen
  Sneeuwkoningin 3
  48734 keer gespeeld

  De ijskoude koningin is weer teruggekeerd. Alleen jij kunt de elfen beschermen...

 • Eliza's Wedding Planner
  Spelen
  Eliza's Wedding Planner
  2679 keer gespeeld

  Eliza wil dat haar trouwdag de mooiste dag van haar leven wordt en dus kan ze wel wat hulp gebruiken! Ze wil jou graag inhuren als weddingplanner in dit online simulatie- en ontwerpspel. Kun jij ervoor zorgen dat alles perfect verloopt? Kies haar jurk, help haar met haar make-up, maak de uitnodigingen en nog veel meer.

 • Aardekoningin aankleden
  Spelen
  Aardekoningin aankleden
  3299 keer gespeeld

  Deze koningin brengt heel wat tijd in de tuin door, en dus kan ze zo nu en dan wel een make-over gebruiken.

 • Trouwkus van een IJskoningin
  Spelen
  Trouwkus van een IJskoningin
  13392 keer gespeeld

 • Snow Queen Mobile
  Spelen
  Snow Queen Mobile
  27882 keer gespeeld

  De sneeuwkoningin heeft een stel ijzige uitdagingen voor je bedacht. Hoe snel kun jij de betoverde edelstenen verwijderen in dit uitdagende 3-op-een-rij-spel?

 • IJskoningin: echte tandarts
  Spelen
  IJskoningin: echte tandarts
  7023 keer gespeeld

  Deze coole koningin heeft last van haar gebit. Ga samen met haar naar de tandarts en kijk wat er aan de hand is in dit leuke verzorgspel.

 • Koningin van het schoolfeest
  Spelen
  Koningin van het schoolfeest
  636 keer gespeeld

  Als je koningin van het schoolfeest wilt worden, zul je er wel wat voor moeten doen...

 • Sneeuwkoningin 4
  Spelen
  Sneeuwkoningin 4
  92244 keer gespeeld

  De sneeuwkoningin heeft alles in ijs veranderd en de zeemeerminnen zijn in gevaar. Red ze!

 • Cindy's kapsalon
  Spelen
  Cindy's kapsalon
  3301 keer gespeeld

  Deze knappe kapster knipt de coolste kapsels!

 • Echte kapsels: ijskoningin met kerst
  Spelen
  Echte kapsels: ijskoningin met kerst
  5185 keer gespeeld

  Deze coole ijskoningin kan wel een nieuw kerstkapsel gebruiken. Pak snel je schaar en ga aan de slag!

 • BFFs: Night Out
  Spelen
  BFFs: Night Out
  2055 keer gespeeld

  Er is zo veel te doen in de stad! Sluit je aan bij deze trendy meiden voor een fantastisch avondje uit in BFFs: Night Out

  Ze hebben een hele avond vol coole en leuke activiteiten gepland, maar ze hebben geen idee wat ze moeten dragen in dit modespelletje. Kun jij ze wat advies geven terwijl ze verschillende outfits, kapsels en nieuwe make-upstijlen uitproberen? Help ze om een onvergetelijke avond te beleven!

  Princesses: Underwater Sleepover en Princess Runway: Fashion Contest zijn nog twee super stijlvolle prinsesspelletjes die je kunt uitproberen.

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om make-up, outfits en meer voor de meiden te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze in hun nieuwe stijlen te gebruiken.
 • Prinses: beste vrijand
  Spelen
  Prinses: beste vrijand
  1690 keer gespeeld

  Deze prinsessen zouden vriendinnen moeten zijn, maar het lijkt alsof ze nooit met elkaar overweg kunnen. Nu proberen ze allebei met dezelfde jongen op school uit te gaan! Welke van deze vrijanden wint zijn hart in dit knotsgekke romantische aankleedspel? Kies de perfecte muziekmix voor ze uit terwijl ze allebei een paar aantrekkelijke outfits ontwerpen.

 • Princess: Colorful Fashionistas
  Spelen
  Princess: Colorful Fashionistas
  1593 keer gespeeld

  Deze vijf jonge prinsessen werken allemaal aan een nieuwe stijl. Kun jij ze helpen om een paar spectaculaire outfits te maken in Princess: Colorful Fashionistas?

  Je kunt kiezen uit een heleboel prachtige jurken, accessoires en nog veel meer. Denk je dat je een fantastische look kunt ontwerpen voor elke prinses?

  We hebben nog veel meer gave modespellen en prinsessenspellen. Ellie: Get Ready With Me, Fashion Addicted Princesses en Princess Fashion Blogger zijn nog maar drie voorbeelden hiervan! 

  Spelbediening 

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om fantastische outfits voor de prinsessen te maken.
 • Luchtkoningin aankleden
  Spelen
  Luchtkoningin aankleden
  3417 keer gespeeld

  Kun jij deze mysterieuze elfenkoningin een magische make-over geven?

 • Vuurkoningin aankleden
  Spelen
  Vuurkoningin aankleden
  677 keer gespeeld

  Pas maar op, want de accessoires van deze vuurkoningin zijn dodelijk!

 • Beeldschone ijskoningin
  Spelen
  Beeldschone ijskoningin
  25 keer gespeeld

  Deze coole koningin is op zoek naar een elegant ensemble. Kun jij er een voor haar uitkiezen?

 • Schelpenkoningin: kersteditie
  Spelen
  Schelpenkoningin: kersteditie
  807 keer gespeeld

  Probeer samen met de onderwaterkoningin deze uitdagende kerstpuzzels op te lossen.

 • Ice Queen Movie Time
  Spelen
  Ice Queen Movie Time
  134 keer gespeeld

  Deze coole koningin wil een avondje bankhangen om naar een van haar favoriete films te kijken. Help haar om een comfortabele pyjama en wat heerlijke snacks uit te kiezen voordat ze op “afspelen” drukt in dit knusse aankleedspel.