• Zazuki
  Spelen
  Zazuki
  25970 keer gespeeld

  Zazuki is een eenvoudig vechtspelletje voor twee spelers. Pak je zwaard en versla je tegenstander voordat hij jou in stukken snijdt.

 • Stickmannetje straffen
  Spelen
  Stickmannetje straffen
  17842 keer gespeeld

  Dit criminele stickmannetje moet gestraft worden, maar hoe? De keuze is aan jou...

 • Dead Samurai
  Spelen
  Dead Samurai
  12984 keer gespeeld

  Pak je katana en de andere dodelijke wapens en versla je tegenstander in dit coole vechtspel. In Dead Samurai worden je vaardigheden echt op de proef gesteld, omdat je het moet opnemen tegen de beste vechters van over de hele wereld!

 • Samoerai-fruit
  Spelen
  Samoerai-fruit
  10938 keer gespeeld

  Hak je een weg door deze eindeloze vruchtenreeks. Gebruik je samoeraizwaard om kokosnoten, watermeloenen en nog meer fruit in stukjes te hakken maar vermijd de bommen in dit sappige actiespel.

 • Dark Lands
  Spelen
  Dark Lands
  5894 keer gespeeld

  Begeleid deze dappere ridder door dit actievolle runner spel en help hem om het kwaad te bestrijden. Ren, spring en glij over draaiende messen en hak afzichtelijke monsters, die je land zijn binnengedrongen, in mootjes!

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  5198 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Dead Samurai 2
  Spelen
  Dead Samurai 2
  3856 keer gespeeld

  Keer terug naar een wereld vol spanning en gevaar. Deze strijders hebben stuk voor stuk unieke vaardigheden. Denk goed na over welke je kiest en strijd dan tot het bittere eind in dit spannende actiespel.

 • Samoeraikonijn
  Spelen
  Samoeraikonijn
  3826 keer gespeeld

  De samoeraivriendjes van dit dappere konijntje zijn ontvoerd en opgesloten in kooien. Kun jij ze redden in dit superschattige actiespel? Breek de kooien om de konijnen te bevrijden en vergeet niet om de wortels en diamanten te verzamelen.

 • Diseviled: Stolen Kingdom
  Spelen
  Diseviled: Stolen Kingdom
  3287 keer gespeeld

  Een kwaadaardige tovenaar en zijn legioen van verdoemde krijgers zijn het kasteel binnengedrongen! Zelfs de dapperste ridders maken geen kans! Het is aan deze heldhaftige prins en een jonge magiër om de koning te verlossen in deze spannende avonturengame. Leid ze door het koninkrijk en de kasteelgangen en laat die boosdoeners zien wie de baas is!

 • Vuisten van staal
  Spelen
  Vuisten van staal
  1645 keer gespeeld

  Het wemelt van de schurken in deze stad en ze kunnen allemaal wel een pak rammel gebruiken. Laat ze samen met deze mysterieuze vreemdeling zien wie de baas is in dit ouderwetse actiespel en gebruik de handige wapens zoals knuppels en messen om je tegenstanders te verslaan.

 • Samoeraifruit
  Spelen
  Samoeraifruit
  790 keer gespeeld

  Pak je katana en hak dit verse fruit in mootjes!

 • Megaclash Warriors League
  Spelen
  Megaclash Warriors League
  736 keer gespeeld

  Ben jij dapper en stoer genoeg om de sterkste krijgers van het koninkrijk te verslaan? Als jij je mannetje wil staan, treed dan de arena binnen in dit legendarische actiespel. Grijp je bepantsering en vergeet je zwaard niet wanneer je het opneemt tegen de computer of een team vormt met andere spelers in de multiplayermodus om grootse eindbazen uit te dagen. Schiet op, het volgende gevecht begint!

 • War of Carribean Pirates
  Spelen
  War of Carribean Pirates
  467 keer gespeeld

  Deze 3D actiegame barst van de avonturen en spannende momenten. De dappere piraat is in een oorlog verwikkeld tegen een bende bandieten. Ga met hem mee om ze met zijn slagzwaard allemaal te verslaan en ze op te sluiten in de kist van Davy Jones!

 • Thai Fu 2
  Spelen
  Thai Fu 2
  424 keer gespeeld

  Sommige van de grootste vechtersbazen ter wereld staan op het punt om elkaar weer te lijf te gaan in dit vechtspel. Kies je favoriete karakter en laat je tegenstanders in het stof bijten met tientallen waanzinnige combinaties en afmaakmoves.

 • Black Bite Ninja 2
  Spelen
  Black Bite Ninja 2
  415 keer gespeeld

  Jouw Missie: Elimineer alle rode Ninja's

 • Monkey Go Happy: Samurai
  Spelen
  Monkey Go Happy: Samurai
  305 keer gespeeld

  Reis samen met deze treurige aapjes naar het oude Japan en kijk of je ze kunt opvrolijken.

 • Ninja Otoshi
  Spelen
  Ninja Otoshi
  221 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een ninjakapitein en ga op avontuur. In de gevaarlijke samoeraipagode wemelt het van de vijandelijke ninja's en andere vijanden. Pak je samoeraizwaard, je zwarte masker en je werpsterren en maak ze allemaal onschadelijk!

 • Straw Hat Samurai: Duels
  Spelen
  Straw Hat Samurai: Duels
  178 keer gespeeld

  De samoerai met de strohoed is terug! Deze keer in een multiplayerspel boordevol coole avonturen, nieuwe wapens, nieuwe personages en een heleboel vijanden die je in mootjes moet hakken. Dus pak je katana en ga aan de slag!

 • Rennende ninja 2
  Spelen
  Rennende ninja 2
  170 keer gespeeld

  Een ninja in gevaar, een weg vol obstakels: wie wordt de overwinnaar in dit historische drama?

 • Samoerai-aanval
  Spelen
  Samoerai-aanval
  142 keer gespeeld

  Eer. Kracht. Snelheid. Dat zijn de eigenschappen die een samoerai nodig heeft om te overleven.

 • Drunk Fu: Wasted Master
  Spelen
  Drunk Fu: Wasted Master
  74 keer gespeeld

  Deze jongen heeft te diep in het glaasje gekeken maar dat weerhoudt hem er niet van om zich in een episch straatgevecht te mengen. Kun jij hem helpen om zijn tegenstanders mores te leren en te voorkomen dat hij in het ziekenhuis belandt?

 • Ninja Quest
  Spelen
  Ninja Quest
  51 keer gespeeld

  Vecht tegen de gemene ninjaclan die je vriendin gevangen hebben genomen.

 • Rennende samoerai 2
  Spelen
  Rennende samoerai 2
  38 keer gespeeld

  Een jonge samoerai moet zijn volk beschermen tegen de aardmannen, skeletkrijgers en andere vijanden die het op hun dorp hebben gemunt. Ren door het bos en ontwijk de vele obstakels, valstrikken en andere dodelijke gevaren. De sterren maken je onzichtbaar. Bereik 100 om een extra leven te verdienen. Ren, jonge samoerai!

 • Sushi Grand Prix
  Spelen
  Sushi Grand Prix
  29 keer gespeeld

  Ben jij snel genoeg om de nieuwe sushikampioen te worden?