Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Boxing Gang Stars

Boxing Gang Stars is een sportspelletje waarin je tegen andere spelers of de computer kunt boksen. Probeer je tegenstanders te verslaan door te blokkeren, of stoot door hun verdediging heen. Dit boksspel bevat zowel een singleplayer- als een lokale 2-speler-modus.

Hoe speel je Boxing Gang Stars?

Beweeg om je tegenstander heen in de boksring en kies het juiste moment om te stoten. Je kunt de slagen van je tegenstander blokkeren door achteruit te stappen. Wanneer je tegenstander zijn vuisten heft om te verdedigen kun je er soms met een extra krachtige stoot toch doorheen slaan.

Het spel begint met een korte tutorial. Hier kun je al je moves even oefenen op een testpop.

Hoe werkt de “local 2-player” modus?

Dit is een spelmodus waarin je met meerdere spelers op dezelfde computer kunt spelen. Je kunt het toetsenbord delen en tegen elkaar boksen. Hieronder vind je de knoppen voor beide spelers.

Spelbesturing

Speler 1

  • W/A/S/D = Lopen
  • F/G = Links/Rechts Stoten
  • T = Extra Hard Slaan

Speler 2

  • Pijltjestoetsen = Lopen
  • K/L = Links/Rechts Stoten
  • O = Extra Hard Slaan

Speel meer gratis online boksspelletjes zoals Boxing Gang Stars

Als je dit vechtspel leuk vindt, bekijk dan ook de andere spannende games in onze verzameling boksspelletjes. Hier vind je komische spelletjes zoals Boxing Random of juist realistische boksspellen zoals Boxing Fighter

Je kunt ook op ons overzicht van online sportspelletjes kijken om allerlei games uit te proberen die over andere wedstrijdsporten gaan.

Wie is de maker van Boxing Gang Stars?

Boxing Gang Stars is gemaakt door RHM Interactive. 

Wanneer werd Boxing Gang Stars voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 28 februari 2024.