Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Dungeon Master Knight

Dungeon Master Knight is een zijwaarts scrollend actiespelletje waarin je met je ridder door de duistere kerkers van het kasteel rent op zoek naar monsters om te verslaan.

Hoe speel je Dungeon Master Knight?

Vecht tegen de middeleeuwse zombies in deze eenvoudige side-scroller. Loop op je vijanden af en hef je zwaard. Val ze aan, of trek je terug en gebruik je schild om hun aanvallen af te buigen.

Hoe lang houd jij het vol in deze duistere kerker vol zombie ridders en monsterlijke krijgers?

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te spelen.

  • Pijltje rechts = vooruit / aanvallen
  • Pijltje links = achteruit / verdedigen

Speel meer gratis spelletjes zoals Dungeon Master Knight

Als je dit spelletje met ridders leuk vindt, bekijk dan ook onze verzameling middeleeuwse spelletjes. We hebben ook een handjevol spelletjes die zich afspelen in kastelen en feodale tijden verzameld onder de rubriek koningsspelletjes.

Op zoek naar iets anders? Blader dan door ons overzicht met actiespellen om onze volledige verzameling games in dit genre te bekijken.

Wie is de maker van Dungeon Master Knight?

Dungeon Master Knight is gemaakt door MarketJS.

Wanneer werd Dungeon Master Knight voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 13 februari 2024.