Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hidden Investigation: Who Did It?

Agent Sara’s volgende zaak staat op het punt van beginnen. Ze kan je hulp goed gebruiken in Hidden Investigation: Who Did It?

Buren melden dat ze eerder op de avond hulpgeroep uit het huis van mevrouw Monroe hebben gehoord. Sinds die tijd is ze vermist. Sluit je aan bij Sara terwijl ze probeert uit te zoeken wat er is gebeurd in dit puzzelmisdaadspelletje. Ze moet aanwijzingen zoeken, verborgen voorwerpen vinden en sterren verdienen om haar onderzoek voort te zetten.

Hoe speel je Hidden Investigation: Who Did It?

In dit spannende verborgen-voorwerpspelletje moet jij samenwerken met Agent Sara terwijl ze een vermiste jonge vrouw probeert te vinden. Verzamel sterren om nieuwe gebieden te ontgrendelen zodat ze haar onderzoek kan voortzetten om vast te stellen of er sprake is van een misdrijf. Als je vast komt te zitten, druk je gewoon op de hintknop of probeer je de handige magneetfunctie.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om aanwijzingen of verborgen voorwerpen te selecteren.
  • SCROLL NAAR BINNEN om een gebied beter te bekijken.
  • SCROLL NAAR BUITEN om weer uit te zoomen.

Soortgelijke spelletjes

Zin om in nog een spelletje vol smerissen en misdadigers te duiken? Bundel je krachten dan met een of allemaal in deze leuke en uitdagende online spelletjes.

  1. Hidden Objects: Quiet Step
  2. Murder on a Full Moon: Detective Game
  3. Money Movers

Wie is de maker?

Hidden Investigation: Who Did It? is gemaakt door Brave Giant.