Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Over Onze Kruiswoord Puzzel Spelletjes

Stel je kennis van aardrijkskunde, geschiedenis en tal van andere onderwerpen op de proef met onze uitdagende kruiswoordspelletjes. Week jij alle vakjes in te vullen en vragen te beantwoorden over tal van onderwerpen, van popcultuur tot biologie? 

Deze puzzelspelletjes houden mensen al in hun greep sinds ze voor het eerst uitkwamen in Noord-Amerikaanse publicaties in de 19e eeuw. Sindsdien zijn ze een wereldwijde hit geworden. De dagelijkse New York Times-kruiswoordpuzzel, die nog steeds in honderden andere kranten word gepubliceerd, trekt nog steeds slimme kruiswoordexperts van over de hele wereld. Sommigen proberen de puzzel zelfs elke dag te voltooien! Hoe ver weet jij het te schoppen in een van de woordspelletjes in deze collectie?

Wat zijn de beste Kruiswoord Spelletjes?

 1. Words of Wonders
 2. Woordveger
 3. Crocword: Crossword Puzzle Game
 4. Woordzoeker: Classic
 5. Word Swipe
 6. Kruiswoordpuzzels
 7. Raad de superheld
 8. Woordzoeker: klassieke editie
 9. Words Search
 10. Woorden vormen

Wat zijn de beste Kruiswoord Spelletjes op mobiel?

 1. Words of Wonders
 2. Crocword: Crossword Puzzle Game
 3. Woordveger
 4. Woordzoeker: Classic
 5. Word Swipe

Wat zijn de nieuwste Kruiswoord Spelletjes?