Klassieke Spelletjes

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  2726261 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Mahjong Shanghai
  Spelen
  Mahjong Shanghai
  1078644 keer gespeeld

  Probeer zo de identieke blokken weg te halen.

 • Onet Connect Classic
  Spelen
  Onet Connect Classic
  467883 keer gespeeld

  Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!

 • Klaverjassen
  Spelen
  Klaverjassen
  223280 keer gespeeld

  Daag vrienden en vreemden uit voor dit oer-Hollandse kaartspel!

 • Tijd voor freecell solitaire
  Spelen
  Tijd voor freecell solitaire
  122614 keer gespeeld

  De klok tikt door en je hebt niet veel tijd! Kan jij alle kaarten combineren in deze vernuftige en uitdagende versie van het traditionele spel? Je zult snel te werk moeten gaan in deze race tegen de klok.

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  82760 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • Beste klassieke mahjong combinatie
  Spelen
  Beste klassieke mahjong combinatie
  65709 keer gespeeld

  Ben jij pienter genoeg om alle uitdagende mahjong puzzels op te lossen die jou te wachten staan in deze traditionele versie van het klassieke spel? Combineer de stenen zo snel als je kan.

 • Sudoku: Classic
  Spelen
  Sudoku: Classic
  51133 keer gespeeld

  Oefen je sudoku-vaardigheden met deze leuke en uitdagende versie van het klassieke puzzelspel. Kun jij elk raster met alle nummers invullen voordat de tijd voorbij is?

 • Bus met koffers: maak de weg vrij
  Spelen
  Bus met koffers: maak de weg vrij
  45443 keer gespeeld

  De koffers in deze bus beginnen echt alle plaats in te nemen. Kan jij ze ordenen, en snel een beetje, in deze puzzelgame? Als ze het dak bereiken, heeft de bestuurder daar enorm last van!

 • Dagelijks solitaire
  Spelen
  Dagelijks solitaire
  43588 keer gespeeld

  Elke dag is een perfecte dag voor een potje solitaire. Probeer deze online versie van het klassieke kaartspel uit. Aarzel niet om de dagelijkse uitdagingen te testen. Als je er genoeg wint, kan je elke maand een paar te gekke trofeeën winnen.

 • Mahjongparen
  Spelen
  Mahjongparen
  41083 keer gespeeld

  De klok tikt. Hoe snel kun jij alle stenenparen vinden in deze online versie van het klassieke spel? Klik op de gloeilamp als je vastzit.

 • Coole klondike solitaire
  Spelen
  Coole klondike solitaire
  38649 keer gespeeld

  Deze online versie van het klassieke kaartspel is perfect voor nieuwe spelers en spelers met jarenlange ervaring. Je kan uit een, twee of drie kaartenstapeltjes kiezen. Er zijn ook drie verschillende moeilijkheidsniveaus.

 • Mens-erger-je-niet-legende
  Spelen
  Mens-erger-je-niet-legende
  32805 keer gespeeld

  Daag maximaal drie andere spelers uit of neem het op tegen de computer in dit leuke bordspel. Kun jij als eerste je vier pionnen in veiligheid brengen?

 • Keuken-Mahjong: Klassiek
  Spelen
  Keuken-Mahjong: Klassiek
  30296 keer gespeeld

  In deze keuken worden een heleboel uitdagende puzzels gebakken! Kan jij alle culinaire tegels met elkaar combineren in deze versie van het klassieke bordspel? Vanaf het moment dat je op de speelknop drukt gaat de tijd van start, dus schiet een beetje op!

 • Classic Solitaire Deluxe
  Spelen
  Classic Solitaire Deluxe
  22282 keer gespeeld

  Bekijk je kaarten en hou je muis in de aanslag. Kun jij ze zo snel mogelijk wegspelen in deze versie van het klassieke kaartspel?

 • Klassiek backgammon
  Spelen
  Klassiek backgammon
  18705 keer gespeeld

  Daag de computer of een vriend uit in deze online versie van het klassieke bordspel. Gooi met de dobbelstenen en kijk of je kunt winnen.

 • Klassieke Mahjon-combinatie
  Spelen
  Klassieke Mahjon-combinatie
  15988 keer gespeeld

  Hoe snel verbind jij alle tegels in deze uitdagende versie van Mahjong? Je zult moeten opschieten om de race tegen de klok te winnen! Klik als je vast komt te zitten op het lampicoontje voor een nuttige hint.

 • Mahjong Chain: Classic
  Spelen
  Mahjong Chain: Classic
  15182 keer gespeeld

  Deze traditionele versie van het populaire bordspel bevat 10 unieke levels. Zoek snel alle gelijke tegeltjes bij elkaar voordat de tijd om is!

 • Mahjongdynastie
  Spelen
  Mahjongdynastie
  12601 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke bordspel kan je tijdens het spelen een mysterieus koninkrijk verkennen. Het is ideaal voor nieuwe spelers, maar ook voor ervaren experts. Geen zorgen als je vast komt te zitten: gebruik een van de betoverde tegels als je hulp nodig hebt om de tegels op het bord te combineren.

 • Bubbels schieten-meester
  Spelen
  Bubbels schieten-meester
  10599 keer gespeeld

  Talloze kleurrijke bubbels vallen naar de onderkant van het scherm en ze kunnen alles verpletteren. Laat jij je zo intimideren? Natuurlijk niet! Vecht terug in dit spannende bubbelschietspel.

 • Tetrolapse
  Spelen
  Tetrolapse
  8820 keer gespeeld

  Vind jij de plekken voor al deze unieke vormen? Kijk of je ze kan matchen en laten verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel.

 • 10 x 10 kerstmis
  Spelen
  10 x 10 kerstmis
  8082 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol om een plek voor al deze kleurvolle vormen te vinden? Doe je best om rijen en kolommen te maken waardoor ze van het speelveld verdwijnen in dit feestelijke online spel dat perfect bij de feestdagen past.

 • Blokkenpuzzel: vul de gaten
  Spelen
  Blokkenpuzzel: vul de gaten
  6476 keer gespeeld

  Kun jij alle gaten vullen in dit unieke puzzelspel? Maak rijen om de blokjes weg te spelen en probeer zoveel mogelijk punten te behalen!

 • Dominoes Classic
  Spelen
  Dominoes Classic
  6370 keer gespeeld

  Een aantal verschillende varianten staan je te wachten in deze versie van het klassieke spel. Stel de moeilijkheidsgraad in voordat je het tegen de computer opneemt. Kan jij een heleboel punten scoren voordat je geen zetten meer kan maken?

 • Super Smash Flash 2 Beta
  Spelen
  Super Smash Flash 2 Beta
  5865 keer gespeeld

  Enkele tientallen figuren van de beste video-games aller tijden wachten op je in deze epische actie-game. Kies er een uit en maak je klaar om met tientallen grootbekken herrie te schoppen. Kun je al meppend en schoppend je weg naar de top banen terwijl de alle tegenstanders verplettert?

 • Multiplayer domino's
  Spelen
  Multiplayer domino's
  5720 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of daag een andere online speler uit in deze versie van het klassiek spel. Er zijn een heleboel verschillende speelwijzen waaruit je kan kiezen. Probeer all-fives of de trekmodus uit.

 • Frogtastic!
  Spelen
  Frogtastic!
  5671 keer gespeeld

  Deze coole kikker wordt aangevallen door gevaarlijke bollen! Kun jij ze allemaal verwoesten voordat ze zijn lelie bereiken in dit leuke 3-op-een-rij-spel?

 • Fantastische freecell solitaire
  Spelen
  Fantastische freecell solitaire
  5462 keer gespeeld

  Je kan twee verschillende versies van dit tijdloze kaartspel uitproberen. Ga voor de klassieke versie of de uitdagende bakersversie. Kan jij alle kaarten met elkaar combineren in zo min mogelijk zetten? Er zijn ook meerdere moeilijkheidsniveaus die je kan proberen.

 • Stick Badminton
  Spelen
  Stick Badminton
  5390 keer gespeeld

  Een nieuwe badmintontechnologie? Geen probleem. Of doe je het liever op de ouderwetse manier?

 • Warehousepanic.io
  Spelen
  Warehousepanic.io
  4823 keer gespeeld

  Het loopt volledig uit de hand in dit magazijn! Kan jij snel voor al deze blokken een plek vinden voordat het te laat is? In dit io-spel neem je het op tegen andere spelers van over de hele wereld. Kijk of je in staat bent om een ramp te voorkomen.

 • Spin Solitaire blauw
  Spelen
  Spin Solitaire blauw
  4460 keer gespeeld

  Je kan je lol niet op met deze uitdagende online versie van Spin Solitaire. Combineer de kaarten en word een steeds sterkere speler. Je kan met een, twee of zelfs vier kleuren spelen.

 • Farklemeester
  Spelen
  Farklemeester
  3708 keer gespeeld

  Heb jij dit uitdagende dobbelspel onder de knie? Neem het dan op tegen andere spelers of de computer en kijk of je een topscore kunt neerzetten!

 • Spin Solitaire met schoppen
  Spelen
  Spin Solitaire met schoppen
  3374 keer gespeeld

  Voor nieuwe spelers van Spin Solitaire is dit de versie bij uitstek, maar hij is zelfs geschikt voor spelers die jarenlange ervaring met het traditionele kaartspel hebben. Het wordt met slechts één kleur gespeeld, maar houd je score in de gaten: voor elke kaart die je combineert verlies je een punt, dus je moet je zo snel mogelijk door de stok heen werken.

 • Koekjesmonster
  Spelen
  Koekjesmonster
  3308 keer gespeeld

  Dit koekjesmonster heeft een nog grotere eetlust dan Pac-Man! Leid hem door het doolhof in dit arcadespel terwijl hij ondertussen allerlei staafjes oppeuzelt en spoken in koekjes verandert.

 • Monsterblokken
  Spelen
  Monsterblokken
  3119 keer gespeeld

  Kun jij deze monsterparen koppelen aan hun griezelige tegenhangers? Als je er drie of meer koppelt, dan kun je ze van het bord wissen in dit leuke puzzelspel.

 • Schaakmeester
  Spelen
  Schaakmeester
  3094 keer gespeeld

  Neem het op tegen een vriend of de computer in dit uitdagende schaakspel. De klok tikt. Kun jij je tegenstander schaakmat zetten voordat de tijd om is?