UEFA-cup Spelletjes

 • Puppet Soccer Champions
  Spelen
  Puppet Soccer Champions
  22959 keer gespeeld

  Heb jij de gouden schoen van Messi? De vaardigheden van Neymar, de snelheid van Cristiano Ronaldo? Strik je veters en trek je shirt aan: dit spel is gemaakt voor jou!

 • Speed Play Soccer 4
  Spelen
  Speed Play Soccer 4
  14803 keer gespeeld

  In dit uitdagende voetbalspel kun je kiezen uit vijf verschillende toernooien. Selecteer je favoriete team en probeer binnen de tijd zoveel mogelijk doelpunten te scoren.

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  10326 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Super Soccer Noggins PvP
  Spelen
  Super Soccer Noggins PvP
  2347 keer gespeeld

  Enkele van de grootste voetbalspelers uit de hele wereld nemen het tegen elkaar op in een coole wedstrijd. Speel mee in dit maffe en wilde sportspel en leid je favoriete team naar de overwinning.

 • Spanish Liga 2016
  Spelen
  Spanish Liga 2016
  2886 keer gespeeld

  Zet je schrap voor de strijd en sta oog in oog met je tegenstander in dit spannende voetbalspel, Spanish Liga 2016! De 3D-graphics zijn fantastisch en ook de besturing heb je binnen een mum van tijd onder de knie!

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  10782 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Voetbal in Spanje
  Spelen
  Voetbal in Spanje
  15059 keer gespeeld

  Denk jij dat je de mooiste doelpunten kunt scoren in dit verslavende sportspel voor je browser? Begin dan maar alvast op te warmen voor Voetbal in Spanje! Ga voor de goal! Translators: Get pumped = to get excited

 • Euro Soccer Forever
  Spelen
  Euro Soccer Forever
  2333 keer gespeeld

  Kun jij je team naar de overwinning leiden in dit Europese voetbaltoernooi? Verzamel de coole power-ups om de andere teams te verslaan.

 • Street Football Online 3D
  Spelen
  Street Football Online 3D
  1913 keer gespeeld

  Welk land vertegenwoordig jij in dit spannende sportspel? Laat het kunstgrasveld achter je en stap op dit coole voetbalveld. Doe mee aan een toernooi of geniet van een snel potje voetbal tegen virtuele spelers uit de wereld.

 • Strafschoppen
  Spelen
  Strafschoppen
  5184 keer gespeeld

  Je team rekent op jou. Loop naar de stip en schiet zo veel mogelijk strafschoppen in het doel. Hoeveel keer zal het jou lukken om raak te schieten in dit spannende sportspel?

 • Italiaanse keeper
  Spelen
  Italiaanse keeper
  10126 keer gespeeld

  Laat de hele wereld zien dat jij geen enkele bal doorlaat. Help je team die beker in handen te krijgen!

 • Goalkeeper Challenge
  Spelen
  Goalkeeper Challenge
  5690 keer gespeeld

  Kun jij dit doel verdedigen en ervoor zorgen dat de tegenpartij kansloos is? Ze komen met bliksemsnelle bewegingen op je af dus toon geen genade in dit actievolle voetbalspel.

 • Toon Cup 2016
  Spelen
  Toon Cup 2016
  8524 keer gespeeld

  Kies je favoriete land en vervolgens 3 toons in dit fantastische cartoonspel, Toon Cup 2016! De knoppen leer je snel genoeg en de 2D-plaatjes zien er prachtig uit! Ga ervoor in dit voetbalspel!

 • Footy Flick
  Spelen
  Footy Flick
  2532 keer gespeeld

  Voetbal is nog nooit zo simpel en opwindend geweest als nu! Selecteer je favoriete club en stel je dan op om flink te scoren. Als je een waanzinnig, gemakkelijk sportspel wilt spelen, hoef je niet verder te zoeken!

 • Vrije trappen in 3D
  Spelen
  Vrije trappen in 3D
  5039 keer gespeeld

  De strijd om het kampioenschap begint hier! Jouw vrije trappen kunnen je team een plekje in de eindrondes opleveren!

 • FC Barcelona: Ultimate Rush
  Spelen
  FC Barcelona: Ultimate Rush
  9712 keer gespeeld

  De spelers van dit Europese voetbalteam gaan de straten van Barcelona op om wat broodnodig geld in te zamelen. Sluit je bij ze aan terwijl ze zich al springend, glijdend en knallend een weg banen door dit waanzinnige sportspel.

 • Penalty: Euro 2016
  Spelen
  Penalty: Euro 2016
  7000 keer gespeeld

  Neem het op tegen de beste voetbalteams van over de hele wereld in dit geweldige sportspelletje. Bepaal de kracht en de richting en schop de bal in het doel. Daarna worden de rollen omgedraaid en moet jij de bal zien tegen te houden!

 • Crossing Cup
  Spelen
  Crossing Cup
  9203 keer gespeeld
 • Heads Arena: Soccer All Stars
  Spelen
  Heads Arena: Soccer All Stars
  2878 keer gespeeld

  Stap samen met een stel krankzinnige voetbalsterren het veld op. Doe mee aan een episch toernooi of speel gewoon een snel potje. Wat je ook kiest, je zult je zeker nooit vervelen in dit superleuke mobiele spel.

 • The Champions 2016: World Domination
  Spelen
  The Champions 2016: World Domination
  2388 keer gespeeld

  Duik in de wereld van voetbal in dit coole browserspel, The Champions 2016: World Domination! Vorm je eigen team, geef je team een naam en kleur en houd je spelers in topconditie terwijl je samen de wereld rondreist!

 • 3D-penalty schieten
  Spelen
  3D-penalty schieten
  4097 keer gespeeld

  In dit intense voetbalspel sta jij oog in oog met de keeper. Hoeveel doelpunten kun je scoren? Je team rekent op je, dus pak die bal en scoor de ene penalty na de andere. Succes!

 • Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spelen
  Football Heads: Championship League 2016-2017
  2312 keer gespeeld

  Enkele van de meeste beroemde voetballers staan op het punt om tegen elkaar te spelen. Speel een snel potje voetbal of zet alles op alles in de kampioenschapsmodus van dit spannende sportspel. Je kunt zelfs het weer bepalen en de reacties van fans voordat je het veld op loopt. Moedigen ze je aan of wordt je keihard uitgejoeld?

 • Goal Champion
  Spelen
  Goal Champion
  1326 keer gespeeld

  Doe je uiterste best om te winnen in dit gloednieuwe voetbalspel! In Goal Champion sta je oog in oog met de doelman en je moet alles uit de kast trekken om die score te behalen!

 • Bola Game
  Spelen
  Bola Game
  2675 keer gespeeld

  Kies een team, selecteer je kleuren en schop je een weg naar de overwinning.

 • Zball 3: Football
  Spelen
  Zball 3: Football
  2021 keer gespeeld

  Laat de bal over het platform rollen zonder dat hij eraf valt in het derde vervolg op het populaire vaardigheidsspelletje. Verzamel de vlaggen om je favoriete voetbalteam te kopen en probeer je einddoel te bereiken. Veel plezier met Zball!

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  18402 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Euro Champion 2015 GOAL RUSH
  Spelen
  Euro Champion 2015 GOAL RUSH
  1790 keer gespeeld
 • Op reis in Europa
  Spelen
  Op reis in Europa
  2258 keer gespeeld

  Reis door verschillende Europese landen in dit leuke 3-op-een-rij-spelletje! Maak rijtjes van 3 of meer vormen en kijk waar je uitkomt.

 • Foot Chinko: Euro 2016
  Spelen
  Foot Chinko: Euro 2016
  1510 keer gespeeld

  Bereid je voor op het EK 2016 met dit waanzinnige spel waarin voetbal met pachinko wordt gecombineerd. Kies je favoriete wedstrijd en probeer zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Zorg alleen wel dat je de andere spelers en de gekke supporters niet raakt.

 • England Soccer League
  Spelen
  England Soccer League
  3619 keer gespeeld

  Het is tijd voor de Premier League en wat betekent dat? Meer voetbal, meer plezier, meer sport en meer hooligans. Selecteer een van de Engelse voetbalclubs en probeer zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.

 • Football Fury
  Spelen
  Football Fury
  77 keer gespeeld

  Kun jij je tegenstander verslaan in dit waanzinnige voetbalspel? Kies je favoriete land en kijk hoeveel doelpunten jij kunt scoren.

 • Gekke Balotelli
  Spelen
  Gekke Balotelli
  426 keer gespeeld

  De Italiaanse voetbalster is op het veld en hoe dan ook klaar om op het doel te schieten.

 • Tiki Taka Run
  Spelen
  Tiki Taka Run
  117 keer gespeeld

  Timing is alles in dit actievolle voetbalspel. Pass de bal met uiterste precisie naar je teamgenoten om hem steeds dichter bij het doel te krijgen voordat je hem met volle kracht in het net knalt. GOAL!

 • Snel voetballen 3
  Spelen
  Snel voetballen 3
  246 keer gespeeld

  Het valt niet mee om de finale van het WK te bereiken. Denk je dat het jou wel lukt?

 • The Champions 2 Euro 08
  Spelen
  The Champions 2 Euro 08
  396 keer gespeeld

  Heb jij alles in huis om Europees kampioen te worden?

 • Euro Football Kick 2016
  Spelen
  Euro Football Kick 2016
  360 keer gespeeld

  Toer de wereld rond en speel tegen enkele van de beste voetbalteams uit de voetbalgeschiedenis! Selecteer het team waarmee je wilt spelen in Euro Football Kick 2016, maar let op, de teams waartegen je moet spelen zullen steeds sterker zijn!