UEFA-cup Spelletjes

 • Puppet Soccer Champions
  Spelen
  Puppet Soccer Champions
  53436 keer gespeeld

  Heb jij de gouden schoen van Messi? De vaardigheden van Neymar, de snelheid van Cristiano Ronaldo? Strik je veters en trek je shirt aan: dit spel is gemaakt voor jou!

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  43334 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Speed Play Soccer 4
  Spelen
  Speed Play Soccer 4
  27409 keer gespeeld

  In dit uitdagende voetbalspel kun je kiezen uit vijf verschillende toernooien. Selecteer je favoriete team en probeer binnen de tijd zoveel mogelijk doelpunten te scoren.

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  25986 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Toon Cup 2016
  Spelen
  Toon Cup 2016
  21251 keer gespeeld

  Kies je favoriete land en vervolgens 3 toons in dit fantastische cartoonspel, Toon Cup 2016! De knoppen leer je snel genoeg en de 2D-plaatjes zien er prachtig uit! Ga ervoor in dit voetbalspel!

 • Voetbal in Spanje
  Spelen
  Voetbal in Spanje
  19473 keer gespeeld

  Denk jij dat je de mooiste doelpunten kunt scoren in dit verslavende sportspel voor je browser? Begin dan maar alvast op te warmen voor Voetbal in Spanje! Ga voor de goal! Translators: Get pumped = to get excited

 • FC Barcelona: Ultimate Rush
  Spelen
  FC Barcelona: Ultimate Rush
  16479 keer gespeeld

  De spelers van dit Europese voetbalteam gaan de straten van Barcelona op om wat broodnodig geld in te zamelen. Sluit je bij ze aan terwijl ze zich al springend, glijdend en knallend een weg banen door dit waanzinnige sportspel.

 • Goalkeeper Challenge
  Spelen
  Goalkeeper Challenge
  14142 keer gespeeld

  Kun jij dit doel verdedigen en ervoor zorgen dat de tegenpartij kansloos is? Ze komen met bliksemsnelle bewegingen op je af dus toon geen genade in dit actievolle voetbalspel.

 • Italiaanse keeper
  Spelen
  Italiaanse keeper
  12536 keer gespeeld

  Laat de hele wereld zien dat jij geen enkele bal doorlaat. Help je team die beker in handen te krijgen!

 • Crossing Cup
  Spelen
  Crossing Cup
  11566 keer gespeeld
 • Strafschoppen
  Spelen
  Strafschoppen
  11174 keer gespeeld

  Je team rekent op jou. Loop naar de stip en schiet zo veel mogelijk strafschoppen in het doel. Hoeveel keer zal het jou lukken om raak te schieten in dit spannende sportspel?

 • Penalty: Euro 2016
  Spelen
  Penalty: Euro 2016
  10683 keer gespeeld

  Neem het op tegen de beste voetbalteams van over de hele wereld in dit geweldige sportspelletje. Bepaal de kracht en de richting en schop de bal in het doel. Daarna worden de rollen omgedraaid en moet jij de bal zien tegen te houden!

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  10144 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • 2018 Voetbalcupgevoel
  Spelen
  2018 Voetbalcupgevoel
  7834 keer gespeeld

  Sluit je aan bij je favoriete nationale elftal in de strijd om faam in dit beurtgebaseerde voetbalspel. Haal jij de top van de toernooiranglijst? Dat hangt er helemaal vanaf of je al je zetten goed hebt gepland. Kan jij tientallen goals scoren voordat het laatste fluitje klinkt en die felbegeerde beker mee naar huis nemen?

 • England Soccer League
  Spelen
  England Soccer League
  6704 keer gespeeld

  Het is tijd voor de Premier League en wat betekent dat? Meer voetbal, meer plezier, meer sport en meer hooligans. Selecteer een van de Engelse voetbalclubs en probeer zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.

 • 3D-penalty schieten
  Spelen
  3D-penalty schieten
  6430 keer gespeeld

  In dit intense voetbalspel sta jij oog in oog met de keeper. Hoeveel doelpunten kun je scoren? Je team rekent op je, dus pak die bal en scoor de ene penalty na de andere. Succes!

 • Spanish Liga 2016
  Spelen
  Spanish Liga 2016
  5653 keer gespeeld

  Zet je schrap voor de strijd en sta oog in oog met je tegenstander in dit spannende voetbalspel, Spanish Liga 2016! De 3D-graphics zijn fantastisch en ook de besturing heb je binnen een mum van tijd onder de knie!

 • Heads Arena: Soccer All Stars
  Spelen
  Heads Arena: Soccer All Stars
  5405 keer gespeeld

  Stap samen met een stel krankzinnige voetbalsterren het veld op. Doe mee aan een episch toernooi of speel gewoon een snel potje. Wat je ook kiest, je zult je zeker nooit vervelen in dit superleuke mobiele spel.

 • The Champions 2016: World Domination
  Spelen
  The Champions 2016: World Domination
  4935 keer gespeeld

  Duik in de wereld van voetbal in dit coole browserspel, The Champions 2016: World Domination! Vorm je eigen team, geef je team een naam en kleur en houd je spelers in topconditie terwijl je samen de wereld rondreist!

 • Vrije trappen in 3D
  Spelen
  Vrije trappen in 3D
  4818 keer gespeeld

  De strijd om het kampioenschap begint hier! Jouw vrije trappen kunnen je team een plekje in de eindrondes opleveren!

 • Penalty's nemen: EK 2016
  Spelen
  Penalty's nemen: EK 2016
  4451 keer gespeeld

  Maak een keuze uit je favoriete voetbalteams van over de hele wereld en verdedig je doel in dit spannende sportspelletje. Hoeveel doelpunten kun jij maken?

 • Foot Chinko: Euro 2016
  Spelen
  Foot Chinko: Euro 2016
  4436 keer gespeeld

  Bereid je voor op het EK 2016 met dit waanzinnige spel waarin voetbal met pachinko wordt gecombineerd. Kies je favoriete wedstrijd en probeer zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Zorg alleen wel dat je de andere spelers en de gekke supporters niet raakt.

 • Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spelen
  Football Heads: Championship League 2016-2017
  4307 keer gespeeld

  Enkele van de meeste beroemde voetballers staan op het punt om tegen elkaar te spelen. Speel een snel potje voetbal of zet alles op alles in de kampioenschapsmodus van dit spannende sportspel. Je kunt zelfs het weer bepalen en de reacties van fans voordat je het veld op loopt. Moedigen ze je aan of wordt je keihard uitgejoeld?

 • Bola Game
  Spelen
  Bola Game
  4020 keer gespeeld

  Kies een team, selecteer je kleuren en schop je een weg naar de overwinning.

 • Heads Arena: Euro Soccer
  Spelen
  Heads Arena: Euro Soccer
  3764 keer gespeeld

  Kies je favoriete team en maak je klaar voor een toernooi of speel gewoon een snel potje voetbal. Kun jij je land naar de overwinning leiden in dit waanzinnige online spel?

 • Zball 3: Football
  Spelen
  Zball 3: Football
  3201 keer gespeeld

  Laat de bal over het platform rollen zonder dat hij eraf valt in het derde vervolg op het populaire vaardigheidsspelletje. Verzamel de vlaggen om je favoriete voetbalteam te kopen en probeer je einddoel te bereiken. Veel plezier met Zball!

 • Soccer Heads
  Spelen
  Soccer Heads
  3003 keer gespeeld

  Kies een van de spelers van je favoriete team en ga het veld op. Hoeveel doelpunten kun jij scoren? Je moet alleen wel je hoofd gebruiken in dit grappige voetbalspel.

 • Super Soccer Noggins PvP
  Spelen
  Super Soccer Noggins PvP
  2705 keer gespeeld

  Enkele van de grootste voetbalspelers uit de hele wereld nemen het tegen elkaar op in een coole wedstrijd. Speel mee in dit maffe en wilde sportspel en leid je favoriete team naar de overwinning.

 • Wereldvoetbal 2
  Spelen
  Wereldvoetbal 2
  2556 keer gespeeld

  In deze online sportgame gaat een legendarisch voetbaltoernooi van start en tientallen internationale supersterren zullen de show gaan stelen. Gaat jouw lievelingsteam de finale halen? Dat hangt af van je virtuele talenten op het veld. Probeer goal na goal te scoren en met alle macht die toernooibeker te winnen.

 • Op reis in Europa
  Spelen
  Op reis in Europa
  2396 keer gespeeld

  Reis door verschillende Europese landen in dit leuke 3-op-een-rij-spelletje! Maak rijtjes van 3 of meer vormen en kijk waar je uitkomt.

 • Footy Flick
  Spelen
  Footy Flick
  2015 keer gespeeld

  Voetbal is nog nooit zo simpel en opwindend geweest als nu! Selecteer je favoriete club en stel je dan op om flink te scoren. Als je een waanzinnig, gemakkelijk sportspel wilt spelen, hoef je niet verder te zoeken!

 • Goal Champion
  Spelen
  Goal Champion
  1950 keer gespeeld

  Doe je uiterste best om te winnen in dit gloednieuwe voetbalspel! In Goal Champion sta je oog in oog met de doelman en je moet alles uit de kast trekken om die score te behalen!

 • World Cup 2010: Penalty Shootout
  Spelen
  World Cup 2010: Penalty Shootout
  1777 keer gespeeld

  Soms wordt de wedstrijd door penalty's beslist. Zorg dat jij de meeste punten scoort!

 • Football Headz Cup 2
  Spelen
  Football Headz Cup 2
  1756 keer gespeeld

  Ben je klaar voor het grappigste voetbaltoernooi ooit? Kies je favoriete team en ga het veld op in dit leuke sportspel. Kun jij je team naar de overwinning leiden?

 • Foot Chinko: World Cup
  Spelen
  Foot Chinko: World Cup
  1750 keer gespeeld

  Een spannend voetbaltoernooi staat op het punt om af te trappen! Maar dit is geen normaal toernooi! In deze wilde game die sport met pachinko combineert kan je vette power-ups kopen om de keeper van je tegenstander te bevriezen, de spelers van het andere team af te maken en nog veel meer! Kies je favoriete team en maak het veld onveilig!

 • Euro Soccer Forever
  Spelen
  Euro Soccer Forever
  1587 keer gespeeld

  Kun jij je team naar de overwinning leiden in dit Europese voetbaltoernooi? Verzamel de coole power-ups om de andere teams te verslaan.