UEFA-cup Spelletjes

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  7994 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Speed Play Soccer 4
  Spelen
  Speed Play Soccer 4
  11695 keer gespeeld

  In dit uitdagende voetbalspel kun je kiezen uit vijf verschillende toernooien. Selecteer je favoriete team en probeer binnen de tijd zoveel mogelijk doelpunten te scoren.

 • The Champions 2016: World Domination
  Spelen
  The Champions 2016: World Domination
  1946 keer gespeeld

  Duik in de wereld van voetbal in dit coole browserspel, The Champions 2016: World Domination! Vorm je eigen team, geef je team een naam en kleur en houd je spelers in topconditie terwijl je samen de wereld rondreist!

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  9544 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Puppet Soccer Champions
  Spelen
  Puppet Soccer Champions
  16065 keer gespeeld

  Heb jij de gouden schoen van Messi? De vaardigheden van Neymar, de snelheid van Cristiano Ronaldo? Strik je veters en trek je shirt aan: dit spel is gemaakt voor jou!

 • Voetbal in Spanje
  Spelen
  Voetbal in Spanje
  11828 keer gespeeld

  Denk jij dat je de mooiste doelpunten kunt scoren in dit verslavende sportspel voor je browser? Begin dan maar alvast op te warmen voor Voetbal in Spanje! Ga voor de goal! Translators: Get pumped = to get excited

 • Toon Cup 2016
  Spelen
  Toon Cup 2016
  6002 keer gespeeld

  Kies je favoriete land en vervolgens 3 toons in dit fantastische cartoonspel, Toon Cup 2016! De knoppen leer je snel genoeg en de 2D-plaatjes zien er prachtig uit! Ga ervoor in dit voetbalspel!

 • Spanish Liga 2016
  Spelen
  Spanish Liga 2016
  2025 keer gespeeld

  Zet je schrap voor de strijd en sta oog in oog met je tegenstander in dit spannende voetbalspel, Spanish Liga 2016! De 3D-graphics zijn fantastisch en ook de besturing heb je binnen een mum van tijd onder de knie!

 • Super Soccer Noggins PvP
  Spelen
  Super Soccer Noggins PvP
  1929 keer gespeeld

  Enkele van de grootste voetbalspelers uit de hele wereld nemen het tegen elkaar op in een coole wedstrijd. Speel mee in dit maffe en wilde sportspel en leid je favoriete team naar de overwinning.

 • Euro Soccer Forever
  Spelen
  Euro Soccer Forever
  2040 keer gespeeld

  Kun jij je team naar de overwinning leiden in dit Europese voetbaltoernooi? Verzamel de coole power-ups om de andere teams te verslaan.

 • Street Football Online 3D
  Spelen
  Street Football Online 3D
  1398 keer gespeeld

  Welk land vertegenwoordig jij in dit spannende sportspel? Laat het kunstgrasveld achter je en stap op dit coole voetbalveld. Doe mee aan een toernooi of geniet van een snel potje voetbal tegen virtuele spelers uit de wereld.

 • Italiaanse keeper
  Spelen
  Italiaanse keeper
  7919 keer gespeeld

  Laat de hele wereld zien dat jij geen enkele bal doorlaat. Help je team die beker in handen te krijgen!

 • Vrije trappen in 3D
  Spelen
  Vrije trappen in 3D
  4724 keer gespeeld

  De strijd om het kampioenschap begint hier! Jouw vrije trappen kunnen je team een plekje in de eindrondes opleveren!

 • FC Barcelona: Ultimate Rush
  Spelen
  FC Barcelona: Ultimate Rush
  6244 keer gespeeld

  De spelers van dit Europese voetbalteam gaan de straten van Barcelona op om wat broodnodig geld in te zamelen. Sluit je bij ze aan terwijl ze zich al springend, glijdend en knallend een weg banen door dit waanzinnige sportspel.

 • Penalty: Euro 2016
  Spelen
  Penalty: Euro 2016
  5901 keer gespeeld

  Neem het op tegen de beste voetbalteams van over de hele wereld in dit geweldige sportspelletje. Bepaal de kracht en de richting en schop de bal in het doel. Daarna worden de rollen omgedraaid en moet jij de bal zien tegen te houden!

 • Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spelen
  Football Heads: Championship League 2016-2017
  1917 keer gespeeld

  Enkele van de meeste beroemde voetballers staan op het punt om tegen elkaar te spelen. Speel een snel potje voetbal of zet alles op alles in de kampioenschapsmodus van dit spannende sportspel. Je kunt zelfs het weer bepalen en de reacties van fans voordat je het veld op loopt. Moedigen ze je aan of wordt je keihard uitgejoeld?

 • Strafschoppen
  Spelen
  Strafschoppen
  3438 keer gespeeld

  Je team rekent op jou. Loop naar de stip en schiet zo veel mogelijk strafschoppen in het doel. Hoeveel keer zal het jou lukken om raak te schieten in dit spannende sportspel?

 • 3D-penalty schieten
  Spelen
  3D-penalty schieten
  2944 keer gespeeld

  In dit intense voetbalspel sta jij oog in oog met de keeper. Hoeveel doelpunten kun je scoren? Je team rekent op je, dus pak die bal en scoor de ene penalty na de andere. Succes!

 • Goalkeeper Challenge
  Spelen
  Goalkeeper Challenge
  4118 keer gespeeld

  Kun jij dit doel verdedigen en ervoor zorgen dat de tegenpartij kansloos is? Ze komen met bliksemsnelle bewegingen op je af dus toon geen genade in dit actievolle voetbalspel.

 • Footy Flick
  Spelen
  Footy Flick
  1837 keer gespeeld

  Voetbal is nog nooit zo simpel en opwindend geweest als nu! Selecteer je favoriete club en stel je dan op om flink te scoren. Als je een waanzinnig, gemakkelijk sportspel wilt spelen, hoef je niet verder te zoeken!

 • Crossing Cup
  Spelen
  Crossing Cup
  7070 keer gespeeld
 • Zball 3: Football
  Spelen
  Zball 3: Football
  1435 keer gespeeld

  Laat de bal over het platform rollen zonder dat hij eraf valt in het derde vervolg op het populaire vaardigheidsspelletje. Verzamel de vlaggen om je favoriete voetbalteam te kopen en probeer je einddoel te bereiken. Veel plezier met Zball!

 • Bola Game
  Spelen
  Bola Game
  2206 keer gespeeld

  Kies een team, selecteer je kleuren en schop je een weg naar de overwinning.

 • Penalty's nemen: EK 2016
  Spelen
  Penalty's nemen: EK 2016
  1112 keer gespeeld

  Maak een keuze uit je favoriete voetbalteams van over de hele wereld en verdedig je doel in dit spannende sportspelletje. Hoeveel doelpunten kun jij maken?

 • Goal Champion
  Spelen
  Goal Champion
  936 keer gespeeld

  Doe je uiterste best om te winnen in dit gloednieuwe voetbalspel! In Goal Champion sta je oog in oog met de doelman en je moet alles uit de kast trekken om die score te behalen!

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  13891 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Foot Chinko: Euro 2016
  Spelen
  Foot Chinko: Euro 2016
  1062 keer gespeeld

  Bereid je voor op het EK 2016 met dit waanzinnige spel waarin voetbal met pachinko wordt gecombineerd. Kies je favoriete wedstrijd en probeer zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Zorg alleen wel dat je de andere spelers en de gekke supporters niet raakt.

 • Euro Champion 2015 GOAL RUSH
  Spelen
  Euro Champion 2015 GOAL RUSH
  1093 keer gespeeld
 • Op reis in Europa
  Spelen
  Op reis in Europa
  1646 keer gespeeld

  Reis door verschillende Europese landen in dit leuke 3-op-een-rij-spelletje! Maak rijtjes van 3 of meer vormen en kijk waar je uitkomt.

 • England Soccer League
  Spelen
  England Soccer League
  2736 keer gespeeld

  Het is tijd voor de Premier League en wat betekent dat? Meer voetbal, meer plezier, meer sport en meer hooligans. Selecteer een van de Engelse voetbalclubs en probeer zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.

 • EK koppen
  Spelen
  EK koppen
  171 keer gespeeld

  Kun jij je een weg naar de beker koppen? Je land rekent op je.

 • Gekke Balotelli
  Spelen
  Gekke Balotelli
  486 keer gespeeld

  De Italiaanse voetbalster is op het veld en hoe dan ook klaar om op het doel te schieten.

 • The Champions 2 Euro 08
  Spelen
  The Champions 2 Euro 08
  388 keer gespeeld

  Heb jij alles in huis om Europees kampioen te worden?

 • Voetbalpret: doelpunten scoren
  Spelen
  Voetbalpret: doelpunten scoren
  669 keer gespeeld

  Het voetbalseizoen is begonnen en jouw team staat hoog in het klassement! Probeer nu in drie minuten tijd meer doelpunten te maken dan je tegenstander. Kies je team en moeilijkheidsgraad en veeg, tik en stuur je team naar de overwinning! Gebruik de muis om de richting en kracht van je schot te bepalen. Klaar voor de aftrap?

 • Football Fury
  Spelen
  Football Fury
  52 keer gespeeld

  Kun jij je tegenstander verslaan in dit waanzinnige voetbalspel? Kies je favoriete land en kijk hoeveel doelpunten jij kunt scoren.

 • Engelse Premier League
  Spelen
  Engelse Premier League
  155 keer gespeeld

  Meer voetbal, meer plezier, meer sport en meer hooligans. Doe mee met de Engelse competitie en leid je team naar de overwinning. Kun jij de Engelse Premier League van 2015-2016 winnen?