Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Bubble Warriors

Kun jij hele legers tegenhouden in Bubble Warriors? Deze sluwe circulaire strijders zijn vastbesloten je neer te halen in dit arcadespelletje!

Lukt het jou om ze uit te schakelen? Dat is de enige manier om de sleutels te verdienen die je nodig hebt om elk level van dit bubbelschietspelletje te ontgrendelen. Gebruik het kanon om ze in groepen van drie of meer te plaatsen, zodat ze van het bord worden verwijderd.

Hoe speel je Bubble Warriors?

Bubble Warriors is een uitdagend puzzelspelletje. Je wordt in elk level aangevallen door een groep bolvormige krijgers. Vecht terug door het kanon te gebruiken om andere krijgers naar hen te schieten. Wanneer ze verbonden zijn met twee identieke krijgers, worden ze alle drie van het bord verwijderd!

Spelbediening

  • BEWEEG DE MUIS om te richten.
  • KLIK MET LINKS om een krijger af te schieten.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog drie geweldige online spelletjes om uit te proberen!

  1. Chummy Chum Chums: Match
  2. Heroes of Match 3
  3. Zumba Mania

Wie is de maker?

Bubble Warriors is gemaakt door Lof Games.