Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Daily Solitaire Blue

Daily Solitaire Blue is een Klondike patience spelletje met twee gameplay opties: 1-kaart of 3-kaarten tegelijk trekken. Oefen in de gratis spelmodus, of tik op de kalender om het Spel van de Dag te spelen.

In de Daily Challenge-modus is je doel om zo veel mogelijk kronen te verzamelen. Log elke dag in om een nieuwe opstelling te spelen en speel de maandelijkse trofeeën vrij. Verzamel 15 kronen om de Bronzen Trofee te winnen, 20 om de Zilveren Trofee vrij te spelen, en 28 om de Gouden Trofee te scoren.

Hoe speel je Daily Solitaire Blue?

In dit kaartspelletje kun je de speelkaarten in de 7 kolommen van het tableau in aflopende volgorde op elkaar stapelen. Bij het stapelen met kaarten die deel uitmaken van het tableau moet je steed wisselen tussen de rode symbooltjes (harten en ruiten) en de zwarte symbooltjes (schoppen en klaveren).

Zoek de Azen en verplaats ze naar de 4 lege vakjes die links van het tableau staan. In deze vakjes moet je de kaarten juist in oplopende volgorde sorteren, en per type. Als je niet zeker weet wat je moet doen, druk dan op de HINT knop (het kleine lampje in de rechter benedenhoek).

Als je alle kaarten uit de voorraadstapel hebt getrokken en op volgorde in het tableau hebt gelegd, verschijnt het autocomplete knopje. Hiermee kun je de overgebleven kaarten automatisch naar de juiste stapels worden verplaatst. Als je dit liever met de hand doet, dan kan dat natuurlijk ook!

Spelbesturing

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP of TIK en SLEEP om de kaarten op te pakken en te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Als je dit spel leuk vond, probeer dan ook eens deze kaart- en solitaire spellen uit onze collectie:

  1. Classic Spider Solitaire
  2. Pyramid: Microsoft Solitaire Collection
  3. Phase 10
  4. Kings and Queens: Solitaire Tripeaks

Wie is de maker van Daily Solitaire Blue?

Daily Solitaire Blue is ontwikkeld door SoftGames-Azerion.