Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Pyramid: Microsoft Solitaire Collection

Het is tijd voor een betoverende uitdaging! Hoe snel kun jij de stapel wegspelen in Microsoft Solitaire Collection: Pyramid?

Combineer the juiste kaarten om elk segment van de piramide te verwijderen in dit singleplayer-kaartspelletje. Het is een van de titels die je kunt vinden in de Microsoft Solitaire Collection, die vijf van de beroemde spellen bevat die door het bedrijf populair zijn gemaakt in de afgelopen decennia. Lukt het jou om een indrukwekkende highscore halen?

Hoe speel je Microsoft Solitaire Collection: Pyramid?

Combineer twee kaarten die samen 13 vormen om ze van de tafel te verwijderen. In dit klassieke kaartspelletje is een boer 11 waard en een vrouw is 12 waard. Heren zijn 13 waard, wat betekent dat ze verwijderd kunnen worden zonder ze eerst te combineren met een andere kaart. Je kunt alleen omgedraaide kaarten combineren. Het doel is om alle kaarten van de tafel te verwijderen en ze in de reststapel te plaatsen.

Spelbediening

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP op een kaart.
  • KLIK OPNIEUW MET DE LINKERMUISKNOP om de kaart te combineren met een andere kaart en ze beide op de reststapel te plaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar pyramid solitaire-spelletjes en andere kaartspelletjes die je kunt proberen.

  1. Microsoft Solitaire Collection
  2. Pyramid Solitaire: Classic
  3. Fun Game Play Pyramid Solitaire

Wie heeft Microsoft Solitaire Collection: Pyramid ontwikkeld?

Microsoft Solitaire Collection: Pyramid is gemaakt door Microsoft.