Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Eco Recycler

Start een nieuw recyclebedrijf in Eco Recycler, een gratis idle-spelletje. Verbeter steeds je machines, distribueer producten en laat iedereen zien dat ecologisch recyclen de toekomst is.

Hoe speel je Eco Recycler?

Start productielijnen en koop nieuwe machines door producten en geld naar de juiste plek te brengen. Als je naar een van de aangegeven plekken loopt, gebruik je automatisch de machine die er het dichtste bij staat.

Het spel start met een korte introductie om je te laten zien hoe de centrale spel-elementen werken. Breng het afval naar de papiermachine om er wc-papier van te maken. Daarna kun je de nieuwe wc-rollen naar de laadruimte brengen om ze naar de winkels te sturen.

Gaandeweg speel je nieuwe machines vrij en kun je de productie steeds beter stroomlijnen. Laat je startup groeien door steeds nieuwe opties en uitbreidingen te bereiken!

Gebruik je muis of touchscreen om dit spel te spelen.

Meer games zoals Eco Recycler

Als je naar meer ‘edutainment’ spelletjes zoekt waarin recycling en schoonmaken centraal staan, bekijk dan zeker The Smurfs: Ocean Cleanup en The Smurfs: Village Cleaning!

We hebben ook een selectie spellen met eenzelfde soort spelervaring als Eco Recycler. Als je deze spelmechaniek leuk vindt, kun je bijvoorbeeld Studio’s Pupil, Mini Monkey Mart of een van onze andere idle-spelletjes proberen.

Wie heeft Eco Recycler gemaakt?

Dit online recyclespel is ontwikkeld door Andy Games.

Wanneer is Eco Recycler uitgebracht?

Dit online idle spel is uitgekomen in oktober 2023.