Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Football Killers Online

Werk samen met een sporter die dingen naar een heel nieuw niveau tilt in Football Killer Online! Help hem om zijn tegenstanders te tackelen in dit sportspelletje.

Hij is niet langer bereid om eerlijk te spelen en hij heeft zojuist een stel ballen gevonden die veel gevaarlijker zijn dan de ballen waar hij normaal mee speelt. Ze kunnen letterlijk mensen vermoorden! Ga met hem mee terwijl hij ze gebruikt om zijn tegenstanders uit te schakelen in dit hilarische voetbalspelletje.

Hoe speel je Football Killers Online?

Football Killers Online is een actiespelletje waarin je voetballen gebruikt om een aantal sporters uit te schakelen. Zorg dat je zorgvuldig richt voordat je elke bal een trap geeft. Je krijgt maar een paar ballen tijdens elk level, dus stuur ze in de juiste richting! 

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT, BEWEEG DE MUIS EN LAAT LOS om een voetbal te trappen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze coole online spelletjes ook eens!

  1. Football Legends 2016
  2. Pocket League 3D
  3. Penalty Shooters 2
  4. Table Tennis World Tour