Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Genie Quest

Bereid je voor op een betoverende reis in Genie Quest!

Werk samen met een dappere prins of een onverschrokken prinses terwijl ze op hun magische tapijt springen en aan de mooiste avonturen beginnen. Hoe snel kun jij alle wensgeesten aan elkaar koppelen in dit combinatiespelletje? Je moet ze in groepjes van drie of meer plaatsen terwijl jij een wereld vol wonderen verkent.

Er zijn drankjes en andere boosters om tijdens de spannende reis te verzamelen, maar kijk uit! Er zijn ook heel wat valkuilen. Die verende spikes kunnen je namelijk heel wat koppijn bezorgen!

Hoe speel je Genie Quest?

Genie Quest stuurt je op een missie om tal van magische wensgeesten bij elkaar te zoeken. Plaats ze in groepjes van drie of meer terwijl jij het bord afspeurt in elk uitdagende level. Sommige hebben geweldige krachten die je in kunt zetten!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om identieke wensgeesten te zoeken.
  • KLIK MET LINKS, SLEEP EN LAAT LOS om ze met elkaar te combineren en van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier puzzelspelletjes die je geweldig zult vinden.

  1. Best Link
  2. Super Hero Merge
  3. Dream Pet Link
  4. 1001 Arabian Nights

Kan ik Genie Quest op de mobiel spelen?

Ja! Je kunt aan je magische reis beginnen nadat je het spelletje via Google Play hebt gedownload.

Wie is de maker?

Genie Quest is gemaakt door Narenjo.