Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hacker Rush

Beleef een wereld vol spanning en sensatie in Hacker Rush. Met je tech skills wordt je een elite held in dit online hacking spelletje.

In dit actiespelletje loopt de stad over van de cryptovaluta en computeronderdelen. En pizza, natuurlijk. Verzamel zoveel van deze spullen als je kan terwijl je de politie ontloopt. Maak korte metten met beveiligingssoftware en ontwijk de overvallers op straat.

Gebruik je programmeerkennis om bankkluizen te openen en zelfs om mensen te redden van autodieven en andere criminelen! Word jij een elite black hat hacker en een 21e eeuwse van Robin Hood, of eindig je gewoon in de gevangenis? Er is maar één manier om daar achter te komen!

Hoe speel je Hacker Rush?

Verken in dit renspelletje een stad waar je volop high-tech avonturen kunt beleven. Loop op je doel af en verzamel spullen die je goed kunt gebruiken. Ontwijk de politie en de straatbendes zodat je niet gearresteerd of beroofd wordt. Vervolgens kun je met je hacking skills de eindopdracht van ieder level uitspelen. Bijvoorbeeld, het leegroven van een kluis, of mensen op straat redden. Het hacker doe je door puzzels op te lossen.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om je hacker door de stad te leiden, beveiligingssystemen uit te schakelen, enzovoort.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze coole online games: 

  1. Sky Roller
  2. Angry Gran Run: Paris
  3. Ghostfight.io
  4. Poppy Huggie Escape

Wie is de maker van Hacker Rush?

Hacker Rush is ontwikkeld door Bermuda Games.