Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Icy Purple Head 3

Er wachten weer heel wat lastige uitdagingen op je in Icy Purple Head 3. Kun jij dit wezen helpen zijn volgende bestemming te bereiken in dit puzzelspelletje?

Icy Purple Head houdt van reizen, maar hij heeft een krap budget. Daarom gaat hij zichzelf naar verschillende plekken opsturen in dit leuke en uitdagende vaardigheidspelletje. Help hem zijn geweldige krachten te gebruiken om in elk level in de verzenddozen te glijden.

Hoe speel je Icy Purple Head 3?

Icy Purple Head 3 is een op fysica gebaseerd puzzelspelletje. Help Icy Purple Head om in elk level in een reeks verzenddozen te komen door zijn vermogen te gebruiken zichzelf te bevriezen. Hij moet knorrige vogels vermijden en verschillende gereedschappen en items gebruiken.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om Icy Purple Head te laten bevriezen en te laten glijden.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer geweldige online spelletjes proberen? Check dan deze! 

  1. Birds vs. Blocks
  2. Heart Box
  3. Adam and Eve: GO 3
  4. Kawaii Jump

Wie is de maker?

Icy Purple Head 3 is gemaakt door Miniduck.