Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Keeper of the Grove 3

Trommel je magische krijgers weer op in Keeper of the Grove 3! Een boosaardige tovenaar is vastbesloten heel wat ellende te veroorzaken in dit torenverdedigingsspelletje.

De dapperste bewoners van het bomenbos komen samen om het tegen de handlangers van de tovenaar te beschermen. Ze moeten hun toverkrachten gebruiken om alles van woeste aardmannetjes tot razendsnelle slakken af te weren die allemaal vastbesloten zijn om de waardevolle edelstenen in te pikken. Hoelang weet jij de boosaardige krachten op afstand te houden in dit actiespelletje?

Hoe speel je Keeper of the Grove 3?

Bescherm het bomenbos en zijn magische edelstenen in dit epische avonturenspelletje. Je moet je krijgers op de juiste plekken zetten en ze upgraden terwijl ze het tegen de slechtste slechteriken opnemen!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om je krijgers op het slagveld te plaatsen en ze te upgraden.

Soortgelijke spelletjes

Groot fan van spannende online spelletjes? Check dan nu deze geweldige titels!

  1. Clash of Goblins
  2. Stick War: Infinity Duel
  3. Brawlhalla Grand Slam
  4. Eternal Fury

Wie is de maker?

Keeper of the Grove 3 is gemaakt door IceStone.