Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Brawlhalla Grand Slam

Bereid je voor op de strijd in Brawlhalla Grand Slam! Betreed de arena voor een episch gevecht om te overleven in dit spannende actiespelletje.

Sluit je aan bij een groep legendarische krijgers terwijl ze in een gigantisch gevecht duiken. Klamp je vast aan de magische zwevende muren en spring door de lucht terwijl je ze aanvalt met bogen, zwaarden, bijlen en tal van andere krachtige wapens. Ben jij de laatste speler die nog in leven is in dit intense platform-vechtspelletje? Zorg dat je voldoende munten verzamelt tijdens elke bloedstollende competitie. Die kun je inruilen voor andere krijgers met nog coolere wapens.

Hoe speel je Brawlhalla Grand Slam?

Brawlhalla Grand Slam is een actievol multiplayerspelletje waarin je moet aanvallen om te winnen. Grijp je vast aan de muren als je niet door de lucht zweeft en tegenstanders probeert uit te schakelen. De laatste speler die aan het einde van elk gevecht nog in leven is, wordt uitgeroepen tot winnaar!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD VAST, BEWEEG DE MUIS EN LAAT LOS om je krijger te laten springen of aanvallen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze spannende online spelletjes ook eens. 

  1. Hungry Shark Arena
  2. Hole.io
  3. Eternal Fury
  4. Impostor

Wie is de maker?

Brawlhalla Grand Slam is gemaakt door Ubisoft Nano.