Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Murder Mafia

Murder Mafia is een komisch single-button casual spelletje. Het doel is om de maffia don neer te steken en stiekem zijn plaats in te nemen. Als jij eenmaal aan de macht bent als de nieuwe misdaadbaas, is het jouw beurt om op je hoede te zijn. Overal liggen verraders op de loer! Pas op voor opportunistische politieagenten, een heleboel verdachte ‘ongelukjes', en zelfs het spook van de oude don!

Hoe speel je Murder Mafia?

Om de nieuwe don te worden, moet je eerst de oude uit de weg ruimen. Besluip hem van achteren en druk op de muisknop om je mes te heffen en toe te slaan. Pas op, want als hij zich omdraait en je betrapt, dan komt dat je duur te staan!

Als het je lukt om van de oude don af te komen, dan is het gevaar nog niet geweken. Allerlei andere onderkruipsels uit de criminele onderwereld hunkeren ook naar de status en macht van de don. Valse vleiers, schijnheilige handlangers, bedrieglijke bodyguards, en sluwe schoonheden proberen je te paaien. Wacht tot ze hun ware aard laten zien en draai je snel om zodat je ze op heterdaad betrapt. 

Draai je te snel, dan doen ze alsof er niets aan de hand is. Maar wacht je te lang, dan slaan ze toe!

In elke ronde van het spel kom je andere personages aan bod. Speel een galerij van 12 duistere scenario's vrij waarin je eigen snode personage aan een onverwachts einde komt...

Spelbesturing

  • Houd de linkermuisknop ingedrukt om aan te vallen (handlanger-modus) of je om te draaien (don-modus)
  • Laat los om je wapen te verbergen (handlanger-modus) of om weer verder te lopen (don-modus)

Speel games die lijken op Murder Mafia

Voor meer gangster-thema spellen, bekijk onze verzameling misdaad spellen en gangsterspelletjes.

Als je de humor van dit spel het leukst vond, bekijk dan onze verzamelpagina voor komische spelletjes.

Wie is de maker van Murder Mafia?

Murder Mafia is gemaakt door iclickgames. 

Wanneer werd Murder Mafia voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 4 oktober 2023.