Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Noob vs. Pro 3

Het is tijd om terug te vechten in Noob vs. Pro 3. Een mysterieuze schurk zorgt voor een hoop ellende in de Minecraft wereld in deze waanzinnige aflevering van de Noob vs. Pro-serie!

Vandaag was Noob van plan te genieten van een gezellig middagje met zijn vriendin. Ineens dook er  uit het niets een mysterieuze schurk op. Hij heeft een prachtig vintage pak, een eng masker, en hele slechte bedoelingen! Hij heeft Noob door een mysterieuze poort geschopt. Nu is hij in een wereld ver weg van zijn huis en zijn vriendin terecht gekomen! Kun je dat geloven? Super onbeleefd!

Help Noob naar huis te komen in dit retro platform spelletje. Hij moet wapens, pantsers en andere uitrusting vinden terwijl hij het opneemt tegen allerlei vijanden, inclusief een paar venijnige zombies. Ga op zoek naar zijn goedgeklede tegenstander en probeer hem dit keer voor goed te verslaan!

Hoe speel je Noob vs. Pro 3?

Noob vs. Pro 3 is een grappig actie spelletje. Help Noob uit een vreemde omgeving te ontsnappen. Vind de weg terug naar huis en red zijn vriendin van een mysterieuze schurk, de Hacker. Verzamel wapens en andere uitrusting om zijn vaardigheden te verbeteren en transformeer van Noob tot Pro.

Spelbesturing

Toetsenbord

  • Druk op de SPATIEBALK om te bewegen

Muis

  • Gebruik de MUIS om te mikken
  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om te schieten

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal online spelletjes om uit te proberen:

  1. Red Impostor
  2. Mexico Rex
  3. Troll Face Quest: Horror 3
  4. My Shark Show

Wie is de maker van Noob vs. Pro 3?

Noob vs. Pro 3 is ontwikkeld door het Noob vs. Pro Team.