Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Resize Mahjong

De tegels zijn zowel groot als klein in Resize Mahjong. Lukt het jou om ze allemaal te combineren in deze online versie van het klassieke bordspelletje?

Combineer zebra's, varkens, beren en andere soorten dieren op de tegels in dit online Mahjong-spelletje. Geweldig voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Als je vastzit, druk je gewoon op de hintknop of schud je de tegels opnieuw.

Hoe speel je Resize Mahjong?

Resize Mahjong is een coole, schattige en uitdagende versie van het geliefde combinatiespelletje. Combineer tegels met identieke dieren om ze van het bord te verwijderen. Het maakt niet uit of ze groter of kleiner zijn dan elkaar.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om ze met elkaar te combineren en van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Dol op dit soort gratis online spelletjes? Probeer dan deze titels eens! 

  1. Mahjong Connect Classic
  2. Butterfly Kyodai HD
  3. Bubble Game 3: Deluxe
  4. Matching Pattern

Wie is de maker?

Resize Mahjong is gemaakt door bestphysics.