Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Pandjohng Solitaire

Duik het bamboebos in met Pandjohng Solitaire en speel met de panda’s een leuk tripeaks solitaire puzzelspelletje met speelstenen die op kaarten lijken.

In dit kaartspelletje moet je de stenen van tafel spelen. Ze liggen opgesteld in rijtjes en stapeltjes, en je moet ze laag voor laag naar de aflegstapel verplaatsen. De titel van het spel verwijst naar panda’s en mahjong vanwege het thema en de opstelling van de speelstenen, maar de spelregels lijken meer op die van het bekende tripeaks. Een leuk spel voor spelers van alle leeftijden met als grappig detail dat er in de achtergrond en langs de randen van het spel af en toe een schattig pandaatje tevoorschijn komt.

Hoe speel je Pandjohng Solitaire?

Pandjohng Solitaire is een uitdagend solitaire spelletje - een puzzelspelletje dat je in je eentje speelt met bijvoorbeeld kaarten of speelstenen. Kijk goed en leg steeds een steen weg die één punt hoger of één punt lager in waarde is dan de steen die op de stapel ligt.

Kun je geen stenen meer wegleggen, dan kun je een nieuwe kaart omdraaien door op het rij gesloten kaarten onderaan het scherm te tikken. Pas op, want je hebt maar een beperkt aantal extra kaarten. Draai dus alleen extra kaarten om als dat echt nodig is, anders heb je er misschien op het laatst niet genoeg

Je kunt alleen stenen spelen die vrij liggen. Bijvoorbeeld de bovenste laag, en stenen die langs de rand liggen. In dit spelletje zijn de speelbare stenen iets uitgelicht zodat je ze makkelijke kunt vinden.

Door een lange reeks weg te stapelen kun je jokers verdienen. Als je een joker op de aflegstapel plaatst kun je daar een willekeurige kaart naar keuze op leggen. Die jokers zijn dus heel handig! Ook zijn er een aantal stenen waar ZAP! en BOEM! op staan. Dit zijn bommen. Tik er op om in een keer een aantal stenen op te blazen.

Spelbesturing

  • KLIK op de LINKERMUISKNOP om kaarten te selecteren en weg te spelen.

Soortgelijke spelletjes

Hou je van puzzels en bordspelletjes? Daar hebben we er namelijk heel veel van. Verken onze collectie en probeer deze online games ook eens:

  1. Master Checkers: Multiplayer
  2. Chess Grandmaster
  3. Ludo Legend
  4. Mahjong Sweet Connection

Wie is de maker van Pandjohng Solitaire?

Pandjohng Solitaire is gemaakt door Bestphysics.