Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Save The Guy

Kun jij te hulp schieten in Save The Guy? Deze wanhopige gast en zijn vrienden zouden dat erg waarderen in dit spannende online spelletje.

Elk van hen hangt rond in dit op fysica gebaseerdepuzzelspelletje. Letterlijk! Verwijder de touwen waarin ze verstrikt zijn geraakt, zodat ze de uitgang in elk level kunnen bereiken. Maar kijk uit! Veel van de levels hebben superscherpe spikes en tal van andere dodelijke dingen die hun dag genadeloos kunnen verpesten!

Hoe speel je Save The Guy?

Save The Guy is een intens vaardigheidsspelletje. Maak de touwen los, zodat ze op elk level in veiligheid komen. Je zult verschillende platforms moeten activeren of verplaatsen, maar pas op! Er zijn ook heel wat gevaarlijke objecten die hen kunnen doden.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om touwen te verwijderen, platforms te verlagen of te activeren, en meer.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer geweldige online spelletjes? Check dan deze vier!

  1. Adam and Eve: Cut the Ropes
  2. Ropeman 3D
  3. Heart Box
  4. Fruit Slice

Wie is de maker?

Save the Guy is gemaakt door DAB3Games.