Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Solitaire Klondike

Zoek de kaarten zo snel mogelijk bij elkaar in Solitaire Klondike. Kun jij deze leuke en eenvoudige versie van het klassieke kaartspel onder de knie krijgen?

Dit kaartspelletje is fantastisch voor zowel ervaren spelers als beginners. Rangschik de kaarten in de juiste volgorde terwijl je ze naar de stapels bovenaan het scherm verplaatst. De timer houdt bij hoe lang het duurt om ze allemaal van de tafel te verwijderen.

Hoe speel je Solitaire Klondike?

Het doel van dit online solitairespelletje is om alle kaarten van de tafel te verwijderen. Je moet ze rangschikken op basis van hun kleuren en nummers terwijl je ze naar de stapels bovenaan het scherm verplaatst.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN LAAT LOS om een kaart naar een ander vak te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier geweldige online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Microsoft: Solitaire Collection
  2. Match Adventure
  3. Solitaire Story TriPeaks
  4. Bounce and Collect

Wie is de maker?

Solitaire Klondike is gemaakt door 2play.