Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

States Battle

Probeer Noord- en Zuid-Amerika over te nemen in States Battle! Kijk of je met succes meerdere landen kunt binnenvallen in dit uitdagende strategiespelletje.

Je begint in de Pacific Northwest. Leid je troepen de strijd in terwijl ze over de grenzen van Washington, Idaho en Californië stormen, maar pas op! Andere meedogenloze krijgsheren zullen ook vastbesloten zijn om aanspraak te maken op de Verenigde Staten en enkele andere naties in dit militaire simulatiespelletje. Je moet het aantal eenheden behouden en gestaag vergroten terwijl je wacht op de perfecte aanvalskansen.

Hoe speel je States Battle?

States Battle is een strategisch oorlogsspelletje waarin jij probeert zowel Noord- als Zuid-Amerika binnen te vallen. De cijfers in elke staat of regio geven aan hoeveel vijandelijke militaire eenheden daar momenteel gestationeerd zijn. Je kunt eenheden uit je eigen veroverde gebieden verplaatsen en ze met succes binnenvallen als ze groter in aantal zijn. 11 eenheden kunnen bijvoorbeeld een staat of regio binnenvallen met 10 of minder eenheden.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om je eenheden de strijd in te sturen.

Soortgelijke spelletjes

Groot fan van spannende online spelletjes? Check dan deze! 

  1. Reach the Core
  2. Frontline
  3. Clash of Tanks
  4. Pixel Gun Apocalypse 3

Wie is de maker?

States Battle is gemaakt door 2Play.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!