Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Stickman Rusher

Dit duistere koninkrijk is vol schaduwen en monsters. Je weet wat je moet doen, toch? Ga aan de slag in Stickman Rusher.

Deze onbevreesde stickman gaat op zoek naar de eindbaas, zodat hij deze voor eens en voor altijd kan verslaan. Ga met hem mee op een epische avontuur in dit actievolle stickman-spelletje. Spring over dodelijke valkuilen en elimineer zijn vijanden terwijl je juwelen verzamelt om krachtige wapenupgrades te kopen.

Hoe speel je Stickman Rusher?

Stickman Rusher is een spannend actiespelletje. Ga mee met een dappere stickman terwijl hij zich een weg baant door een koninkrijk vol gevaren op een missie om de angstaanjagende eindbaas te verslaan.

Spelbediening

Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren.
  • KLIK MET LINKS OF RECHTS om aan te vallen.

Toetsenbord

  • PIJL-OMHOOG om te springen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Heb je zin in nog meer spanning en sensatie? Check dan deze coole spelletjes!

  1. Stickman Run: Shadow Adventure
  2. Vex 5
  3. Stickman Army: The Defenders
  4. SuperHOT

Wie is de maker?

Stickman Rusher is gemaakt door kiz10.com.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!