Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Temple Jewels

Hoe speel je Temple Jewels?

Los de puzzels op in deze door de Maya’s geïnspireerde tempel vol met edelstenen. Swipe of sleep de waardevolle stenen om rijen van drie of meer dezelfde icoontjes te creëren. Zorg ervoor dat je de vierkantjes die omlijnd zijn in blauw het eerste wegspeelt om elk level af te maken. Kun jij de eeuwenoude high score van deze archaïsche, mysterieuze plek verbreken?

Spelbesturing

  • Touchscreen: Swipe de juwelen om matches te maken
  • PC: klik en sleep de edelstenen met je muis

Meer spelletjes zoals Temple Jewels

Temple Jewels is een Match 3-spelletje, en we hebben goed nieuws voor je als je dit spel leuk vindt: we hebben een volledige pagina met match 3 spellen! Hier vind je populaire games zoals Candy Riddles, Garden Tales, Skydom en nog veel meer!

Wie heeft Temple Jewels gemaakt?

Dit match-spel is gemaakt door Agame.

Wanneer is Temple Jewels uitgebracht?

Dit jewel-spel is uitgekomen in mei 2023.