Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Tripeaks Solitaire Holiday

Ontdek honderd verschillende puzzels terwijl je langs bekende plekken in Berlijn, Parijs, Sydney, Caïro en andere grote steden vaart in dit door reizen geïnspireerde solitairespel. Speel alle kaarten weg van het speelveld om elke puzzel op te lossen.

Hoe speel je Tripeaks Solitaire Holiday?

Elke puzzel begint met een assortiment aan kaarten op tafel, met een aflegstapel onderin het scherm. Leg de kaarten van de tafel af op de stapel en speel zo het veld leeg. Je kunt kaarten selecteren met een waarde die één punt hoger of lager ligt dan de huidige kaart op de stapel. Als er bijvoorbeeld een vijf bovenop de stapel ligt, mag je een vier of zes neerleggen. De speelkaart-puzzels worden steeds moeilijker en testen echt je vaardigheden.

Kom je er niet uit? Dan kun je een extra kaart vanuit de stok delen en een nieuwe reeks starten. Als je snel correcte matches maakt, kun je meer kaarten verdienen om te gebruiken. Er is ook een ‘undo’-knop om je meest recente stap terug te draaien.

Meer spellen zoals Tripeaks Solitaire Holiday

Als je dit kaartspel leuk vindt, hebben we goed nieuws! We hebben namelijk nog veel meer Patience-spellen en solitaire games.

Van dezelfde ontwikkelaar kun je ook eens Mahjong Holiday en Cook and Match: Sara’s Adventure proberen.

Wie heeft Tripeaks Solitaire Holiday ontwikkeld?

Dit gratis solitairespel is gemaakt door Azerion Casual Games.

Wanneer is Tripeaks Solitaire Holiday uitgebracht?

Dit online puzzelspel is in oktober 2023 uitgebracht.