Sprookjes Spelletjes

 • Princess: Enchanted Forest Ball
  Spelen
  Princess: Enchanted Forest Ball
  1191 keer gespeeld

  Was het echt maar een droom? Ga met deze jonge prinses op een magische reis en ontdek het antwoord in Princess: Enchanted Forest Ball.

  Ze had gisteravond een geweldige droom waarin ze een land vol wonderen bezocht. Jij kunt je bij haar en haar vrienden aansluiten als ze teruggaan en een betoverd bal bezoeken in dit prinsessenspelletje. Het zal een avond vol fantasie, plezier en heel wat mode worden! 

  Princesses: Prom Ball en Fairy Tale Princess Makeover zijn nog twee fantastische online spelletjes die je kunt uitproberen. 

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de make-up en jurken te bekijken. 
  • KLIK MET LINKS om ze voor de prinsessen te kiezen.

   

 • Princesses of the 4 Seasons
  Spelen
  Princesses of the 4 Seasons
  1969 keer gespeeld

  Deze modieuze prinsessen zijn dol op seizoensstijlen! Kun jij ze helpen om een paar magische outfits te maken in Princesses of the 4 Seasons?

  Elke prinses heeft haar favoriete seizoen in dit make-overspelletje. Ontwerp een wonderlijke herfstfeeënoutfit voor de prinses die dol is op herfst, en ontdek of je de perfecte stijl kunt ontwerpen voor de prinses die geen genoeg van winterse taferelen krijgt. Kun jij een fantastische look ontwerpen voor al deze vier jonge en stijlvolle hoogheden? 

  Princesses: Fashion Brands Favorite en Princesses: Summer Greatest Hits zijn nog twee prinsesspelletjes die je geweldig zult vinden! 

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om stijlvolle items voor de prinsessen te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze in hun outfits op te nemen.

   

 • Waterpaard verzorgen
  Spelen
  Waterpaard verzorgen
  4112 keer gespeeld

  Deze magische prinses was allerlei avonturen aan het beleven en dus heeft ze haar magische waterpaard een beetje verwaarloosd. Kun jij haar helpen met het verzorgen van haar huisdier in dit sprookjesachtige online spel?

 • Boomhut Versieren
  Spelen
  Boomhut Versieren
  4977 keer gespeeld

  Help deze kleine fee om haar boomhuisje zo mooi mogelijk te maken.

 • Welk sprookjesfiguur is jouw BFF?
  Spelen
  Welk sprookjesfiguur is jouw BFF?
  12974 keer gespeeld

  Met wie van deze sprookjesfiguren zou je erop uit willen trekken? Doe de leuke quiz in dit online spel en kom erachter. Het test je persoonlijkheid en een aantal van je favoriete dingen om te bepalen welke beroemde held of schurk een geweldige BFF voor jou zou zijn.

 • Fairy Café
  Spelen
  Fairy Café
  440 keer gespeeld

  Betty het elfje heeft een nieuw café geopend! Kun jij haar helpen?

 • Fairy Fishing
  Spelen
  Fairy Fishing
  45 keer gespeeld

  Help de kabouters genoeg magische fee-tjes te vangen met zijn vishaak.

 • Chloe de goede fee
  Spelen
  Chloe de goede fee
  102 keer gespeeld

  Chloe wil dolgraag een goede fee worden. Ook al zit de kans erin dat dit nooit zal gebeuren, zou je haar misschien wel kunnen helpen om een prachtige toverjurk en toverstaf uit te kiezen in dit magische aankleedspel.

 • Pixie-babybad
  Spelen
  Pixie-babybad
  246 keer gespeeld

  Deze pixie-baby heeft een drukke dag achter de rug! Nu is het tijd om haar lekker schoon te maken in deze betoverende online game. Kan jij haar even wassen in haar magische badkuip?

 • Het leven van een tandenfee
  Spelen
  Het leven van een tandenfee
  547 keer gespeeld

  Het leven van een tandenfee gaat niet altijd over rozen. De dagen zijn lang, je moet 's nachts en overdag werken en je hebt geen tijd voor mode! Help jij de tandenfee van dit magische aankleedspel om voor vanavond een outfit en wat gave make-up uit te kiezen? Ze heeft zich verslapen, is te laat en heeft geen flauw idee wat ze aan moet trekken!

 • Feeënmaker
  Spelen
  Feeënmaker
  1423 keer gespeeld

  In deze online designgame kun je jouw eigen toverfee ontwerpen. Laat je fantasie de vrije loop bij het kiezen van welke haarkleur ze moet krijgen, welke jurk ze moet dragen en nog veel meer.

 • Vrijgezellen-prinsessen in Feeënland
  Spelen
  Vrijgezellen-prinsessen in Feeënland
  2374 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen allemaal een nieuw vriendje. Daarom gaan ze vanavond naar een feestje voor de geschikte singles van Feeënland. Wie weet is de prins er wel! Help jij ze door hun kasten te zoeken naar de perfecte outfits en accessoires voordat ze op zoek gaan naar liefde in dit verkleedspel voor meisjes?

 • Sprookjes makeover
  Spelen
  Sprookjes makeover
  4644 keer gespeeld

  Deze jonge meid wil coole sprookjes make-up en kostuums proberen. Help haar om de juiste keuze te maken in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Fairy Tail
  Spelen
  Fairy Tail
  47 keer gespeeld

  Kleed deze wilde katten in sprookjesachtige kleding!

 • Fairy Makeup Lily
  Spelen
  Fairy Makeup Lily
  32 keer gespeeld

  Deze prachtige jonge fee wil er op en top uitzien voordat ze op stap gaat, maar dat lukt niet zonder jouw hulp. Kies iets moois uit een groot assortiment make-up in Fairy Makeup Lily, een leuk schoonheidsspelletje voor meisjes.

 • Loli de rockstermaker
  Spelen
  Loli de rockstermaker
  430 keer gespeeld

  In deze aankleed- en ontwerpgame kun je samen met Loli en al haar vriendinnen jouw eigen rockster ontwerpen. Kies de haarkleur, de outfit en nog veel meer!

 • Lentemodeshow met prinses
  Spelen
  Lentemodeshow met prinses
  492 keer gespeeld

  Een van de grootste evenementen van het jaar gaat bijna van start! Deze trendy prinses wil de jury van de lentemodeshow graag imponeren. Help jij haar om een paar te gekke stijlen voor het seizoen te ontwerpen in deze aankleed- en ontwerpgame?

 • Betoverende kamergenoten
  Spelen
  Betoverende kamergenoten
  1438 keer gespeeld

  Deze twee studenten verschillen enorm maar toch delen ze samen een studentenkamer op deze betoverende school. Kun jij ze helpen om hun nieuwe kamer in te richten en mooie outfits uit te kiezen in dit leuke ontwerpspel voor meiden?

 • Engelachtige charmante prinses
  Spelen
  Engelachtige charmante prinses
  42 keer gespeeld

  Deze prinsessen maken zich klaar voor een magische dag vol avonturen in dit betoverde koninkrijk. Help jij ze in dit online aankleedspel om wat make-up en outfits uit te kiezen waarmee ze schitterend en stralend de dag mee doorbrengen?

 • Pixie's en magische verhalen
  Spelen
  Pixie's en magische verhalen
  740 keer gespeeld

  Het is de meest magische dag van het jaar. Komen de dromen van al deze Pixie's deze keer uit? Tijd om erachter te komen in deze betoverende aankleedgame. Help ze om wat fantastische outfits, haarstijlen en nog veel meer uit te kiezen voordat ze samen wensdag gaan vieren.

 • Prinsessen op bezoek in Feeënland
  Spelen
  Prinsessen op bezoek in Feeënland
  1731 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben net een uitnodiging voor een elegant bal in het magische koninkrijk Feeënland ontvangen. Voor die gelegenheid hebben ze natuurlijk een paar prachtige outfits nodig! Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel om de perfecte jurken te ontwerpen voordat ze aan hun magische reis beginnen?

 • Prinses: magische elf
  Spelen
  Prinses: magische elf
  1303 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben net een van hun favoriete fantasiefilms gekeken. Nu vragen ze zich af hoe ze er uit zouden zien als ze zelf elfjes zouden zijn? Kan jij ze helpen om een paar magische outfits samen te stellen in deze online aankleed- en ontwerpgame?

 • Tinkelfee make-over
  Spelen
  Tinkelfee make-over
  416 keer gespeeld

  Deze modebewuste fee wil dat alles helemaal perfect is wanneer ze deze middag met haar magische vrienden besteedt. Zou jij haar willen helpen om zich klaar te maken met een snelle en verfrissende make-over in dit online spel voor meisjes?

 • Sprookjeskus
  Spelen
  Sprookjeskus
  52 keer gespeeld

  Kus je schatje en red het dorp!

 • Fairytale Hairstyle
  Spelen
  Fairytale Hairstyle
  41 keer gespeeld

  Zorg dat deze sprookjesfiguren nog lang en gelukkig kunnen leven met hun nieuwe kapsel.

 • Prince and Princess Decoration
  Spelen
  Prince and Princess Decoration
  388 keer gespeeld

  Jij kan nu je eigen sprookjeswereld inrichten!

 • Princess Fairy Tale Ball
  Spelen
  Princess Fairy Tale Ball
  485 keer gespeeld

  Deze prinsessen maken zich op voor een sprookjesachtig bal. Help haar om een prachtige jurk en mooie accessoires uit te kiezen in dit leuke aankleedspel.

 • Light Fairy vs Dark Fairy
  Spelen
  Light Fairy vs Dark Fairy
  75 keer gespeeld

  Wat voor feetje zou jij willen zijn? In dit magische aankleedspelletje mag je dat helemaal zelf kiezen!

 • Water Fairy Dress Up
  Spelen
  Water Fairy Dress Up
  32 keer gespeeld

  Kleed deze roodharige waterfee zo mooi mogelijk aan.

 • Fairy Garden
  Spelen
  Fairy Garden
  166 keer gespeeld

  Help het elfje met het fatsoeneren van haar tuin!

 • Princesses: Costume Party
  Spelen
  Princesses: Costume Party
  29 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor het grootste evenement van het jaar! Help deze hoogheden om zich voor te bereiden in Princesses: Costume Party

  Kun jij ze helpen beslissen of ze verkleed moeten gaan als piraten, monsters, heksen, of iets heel anders? Ze kunnen je advies goed gebruiken in dit make-overspelletje

  Wil je graag je ontwerpvaardigheden in andere geweldige online spelletjes laten zien? Probeer dan Princesses at a Masquerade en Princesses Makeover

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om de make-up en kostuums te bekijken. 
  • KLIK MET LINKS om ze voor de prinsessen te kiezen.
 • Sprookjesprinsessen
  Spelen
  Sprookjesprinsessen
  2274 keer gespeeld

  Al deze sprookjesprinsessen zoeken naar een nieuwe stijl in hun koninkrijk. Maar dat is niet alles. Ze moeten ook beslissen of ze een heldere en kleurrijke outfit of donkere en meer mysterieuze kleding willen. Ook kan je ze helpen om een magisch knechtje te kiezen in deze betoverende aankleedgame.

 • Winterelfen: prinsessen
  Spelen
  Winterelfen: prinsessen
  6720 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen dromen van een elfenrijk vol avonturen en magie. Ga samen met ze op zoek naar betoverende outfits in dit sprookjesachtige aankleedspel voor meiden. Help ze om gevaarlijke bergtoppen te verkennen en mysterieuze werkplaatsen te onderzoeken.

 • Ellie: fee vs. zeemeermin vs. prinses
  Spelen
  Ellie: fee vs. zeemeermin vs. prinses
  2073 keer gespeeld

  Ellie probeert drie verschillende en erg betoverende kostuums uit. Zou ze er gekleed als fee niet fantastisch uitzien? Wat dacht je van een zeemeerminnen- of prinsessenkostuum? Doe met haar mee terwijl ze haar favoriete outfit probeert te bepalen in deze magische aankleedgame voor meiden.

 • Fairy Triple Mahjong
  Spelen
  Fairy Triple Mahjong
  75 keer gespeeld

  Denk je dat jij de beste mahjongspeler ter wereld bent? Stel je vaardigheden op de proef in het spiksplinternieuwe online spel Fairy Triple Mahjong en laat zien dat niemand jou kan verslaan!

 • Elegant elfje
  Spelen
  Elegant elfje
  42 keer gespeeld

  Ontwerp je eigen elegante elfje in dit online spelletje voor meisjes! Kies uit tientallen haarstijlen, kleding en makeup!