Sprookjes Spelletjes

 • Welk sprookjesfiguur is jouw BFF?
  Spelen
  Welk sprookjesfiguur is jouw BFF?
  12385 keer gespeeld

  Met wie van deze sprookjesfiguren zou je erop uit willen trekken? Doe de leuke quiz in dit online spel en kom erachter. Het test je persoonlijkheid en een aantal van je favoriete dingen om te bepalen welke beroemde held of schurk een geweldige BFF voor jou zou zijn.

 • Winterelfen: prinsessen
  Spelen
  Winterelfen: prinsessen
  6694 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen dromen van een elfenrijk vol avonturen en magie. Ga samen met ze op zoek naar betoverende outfits in dit sprookjesachtige aankleedspel voor meiden. Help ze om gevaarlijke bergtoppen te verkennen en mysterieuze werkplaatsen te onderzoeken.

 • Sprookjesprinsessen
  Spelen
  Sprookjesprinsessen
  2259 keer gespeeld

  Al deze sprookjesprinsessen zoeken naar een nieuwe stijl in hun koninkrijk. Maar dat is niet alles. Ze moeten ook beslissen of ze een heldere en kleurrijke outfit of donkere en meer mysterieuze kleding willen. Ook kan je ze helpen om een magisch knechtje te kiezen in deze betoverende aankleedgame.

 • Prinses: magische elf
  Spelen
  Prinses: magische elf
  1299 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben net een van hun favoriete fantasiefilms gekeken. Nu vragen ze zich af hoe ze er uit zouden zien als ze zelf elfjes zouden zijn? Kan jij ze helpen om een paar magische outfits samen te stellen in deze online aankleed- en ontwerpgame?

 • Waterpaard verzorgen
  Spelen
  Waterpaard verzorgen
  2960 keer gespeeld

  Deze magische prinses was allerlei avonturen aan het beleven en dus heeft ze haar magische waterpaard een beetje verwaarloosd. Kun jij haar helpen met het verzorgen van haar huisdier in dit sprookjesachtige online spel?

 • Boomhut Versieren
  Spelen
  Boomhut Versieren
  4922 keer gespeeld

  Help deze kleine fee om haar boomhuisje zo mooi mogelijk te maken.

 • Sprookjes makeover
  Spelen
  Sprookjes makeover
  4636 keer gespeeld

  Deze jonge meid wil coole sprookjes make-up en kostuums proberen. Help haar om de juiste keuze te maken in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Prinsessen op bezoek in Feeënland
  Spelen
  Prinsessen op bezoek in Feeënland
  1676 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben net een uitnodiging voor een elegant bal in het magische koninkrijk Feeënland ontvangen. Voor die gelegenheid hebben ze natuurlijk een paar prachtige outfits nodig! Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel om de perfecte jurken te ontwerpen voordat ze aan hun magische reis beginnen?

 • Vrijgezellen-prinsessen in Feeënland
  Spelen
  Vrijgezellen-prinsessen in Feeënland
  2370 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen allemaal een nieuw vriendje. Daarom gaan ze vanavond naar een feestje voor de geschikte singles van Feeënland. Wie weet is de prins er wel! Help jij ze door hun kasten te zoeken naar de perfecte outfits en accessoires voordat ze op zoek gaan naar liefde in dit verkleedspel voor meisjes?

 • Engelachtige charmante prinses
  Spelen
  Engelachtige charmante prinses
  12 keer gespeeld

  Deze prinsessen maken zich klaar voor een magische dag vol avonturen in dit betoverde koninkrijk. Help jij ze in dit online aankleedspel om wat make-up en outfits uit te kiezen waarmee ze schitterend en stralend de dag mee doorbrengen?

 • Fee Aankleden 3
  Spelen
  Fee Aankleden 3
  296 keer gespeeld

  Geef dit lieve elfje een mooie jurk.

 • Princess Fairy Tale Ball
  Spelen
  Princess Fairy Tale Ball
  483 keer gespeeld

  Deze prinsessen maken zich op voor een sprookjesachtig bal. Help haar om een prachtige jurk en mooie accessoires uit te kiezen in dit leuke aankleedspel.

 • Prince and Princess Decoration
  Spelen
  Prince and Princess Decoration
  388 keer gespeeld

  Jij kan nu je eigen sprookjeswereld inrichten!

 • Sprookjespop Versieren
  Spelen
  Sprookjespop Versieren
  162 keer gespeeld

  Decoreer dit elfjeshuis met de gegeven spulletjes.

 • A Thousand Years of Love
  Spelen
  A Thousand Years of Love
  48 keer gespeeld

  De toverfeeën die over Doornroosje waken hebben de laatste tijd de kantjes eraf gelopen. Help ze in dit online spel om haar een snelle make-over te geven voordat de prins verschijnt.

 • Fairy Fishing
  Spelen
  Fairy Fishing
  45 keer gespeeld

  Help de kabouters genoeg magische fee-tjes te vangen met zijn vishaak.

 • Lenteprinses aankleden
  Spelen
  Lenteprinses aankleden
  24 keer gespeeld

  Dit elfje wil in stijl tussen de lentebloemen fladderen!

 • Feeënkoningin van vuur
  Spelen
  Feeënkoningin van vuur
  150 keer gespeeld

  Deze magische feeënkoningin heeft de kunst van het beheersen van vuur volledig onder de knie, maar hoe zit het met de mode? Daar valt nog heel wat op aan te merken. Zou jij haar kunnen helpen met een snelle make-over? Ze zou graag wat nieuwe make-up en nog veel meer willen uitproberen in dit betoverende online spel voor meisjes.

 • Titania: feeënkoningin
  Spelen
  Titania: feeënkoningin
  210 keer gespeeld

  Welkom in Titania's koninkrijk, een betoverd land waar allerlei mysterieuze en magische wezens wonen. Zelfs op een vreemde en spannende plek als deze wil Titania er op en top uitzien. Help jij haar in deze make-overgame om een nieuwe magische stijl te ontwerpen met wat gave make-up en jurkjes?

 • Feeënmaker
  Spelen
  Feeënmaker
  1423 keer gespeeld

  In deze online designgame kun je jouw eigen toverfee ontwerpen. Laat je fantasie de vrije loop bij het kiezen van welke haarkleur ze moet krijgen, welke jurk ze moet dragen en nog veel meer.

 • Feëen schoolmode
  Spelen
  Feëen schoolmode
  36 keer gespeeld

  Deze fee staat op het punt om een nieuw jaar te beginnen op een echt magische school. Help je haar met een betoverende make-up en meer voordat ze terug naar school gaat in dit make-overspel voor meisjes?

 • Het leven van een tandenfee
  Spelen
  Het leven van een tandenfee
  519 keer gespeeld

  Het leven van een tandenfee gaat niet altijd over rozen. De dagen zijn lang, je moet 's nachts en overdag werken en je hebt geen tijd voor mode! Help jij de tandenfee van dit magische aankleedspel om voor vanavond een outfit en wat gave make-up uit te kiezen? Ze heeft zich verslapen, is te laat en heeft geen flauw idee wat ze aan moet trekken!

 • Fairy Tail
  Spelen
  Fairy Tail
  47 keer gespeeld

  Kleed deze wilde katten in sprookjesachtige kleding!

 • Lentemodeshow met prinses
  Spelen
  Lentemodeshow met prinses
  492 keer gespeeld

  Een van de grootste evenementen van het jaar gaat bijna van start! Deze trendy prinses wil de jury van de lentemodeshow graag imponeren. Help jij haar om een paar te gekke stijlen voor het seizoen te ontwerpen in deze aankleed- en ontwerpgame?

 • Pixie-babybad
  Spelen
  Pixie-babybad
  246 keer gespeeld

  Deze pixie-baby heeft een drukke dag achter de rug! Nu is het tijd om haar lekker schoon te maken in deze betoverende online game. Kan jij haar even wassen in haar magische badkuip?

 • Ellie Feeënbal
  Spelen
  Ellie Feeënbal
  157 keer gespeeld

  De mooie fee Ellie is uitgenodigd voor het exclusieve jaarlijkse Feeënbal! Help haar klaar te maken voor de nacht van haar leven door de schattigste outfits en de mooiste accessoires te kiezen. Vergeet de make-up niet!

 • Chloe de goede fee
  Spelen
  Chloe de goede fee
  102 keer gespeeld

  Chloe wil dolgraag een goede fee worden. Ook al zit de kans erin dat dit nooit zal gebeuren, zou je haar misschien wel kunnen helpen om een prachtige toverjurk en toverstaf uit te kiezen in dit magische aankleedspel.

 • Betoverende kamergenoten
  Spelen
  Betoverende kamergenoten
  1438 keer gespeeld

  Deze twee studenten verschillen enorm maar toch delen ze samen een studentenkamer op deze betoverende school. Kun jij ze helpen om hun nieuwe kamer in te richten en mooie outfits uit te kiezen in dit leuke ontwerpspel voor meiden?

 • Pixie's en magische verhalen
  Spelen
  Pixie's en magische verhalen
  739 keer gespeeld

  Het is de meest magische dag van het jaar. Komen de dromen van al deze Pixie's deze keer uit? Tijd om erachter te komen in deze betoverende aankleedgame. Help ze om wat fantastische outfits, haarstijlen en nog veel meer uit te kiezen voordat ze samen wensdag gaan vieren.

 • Een piepkleine feeënspa
  Spelen
  Een piepkleine feeënspa
  82 keer gespeeld

  Deze toverfee geniet van een ontspannend middagje in de spa. Kun jij ze helpen om heerlijk tot rust te komen met een verjongende make-over in dit gezondheid- en schoonheidsspel?

 • Regenboogelfje aankleden
  Spelen
  Regenboogelfje aankleden
  17 keer gespeeld

  Elfen zijn magische wezens, maar zelfs elfjes hebben af en toe wat stijladvies nodig!

 • First Snow
  Spelen
  First Snow
  28 keer gespeeld

  Help de sneeuwfee om het winter te laten worden door bladeren in sneeuwvlokjes te veranderen!

 • Light Fairy vs Dark Fairy
  Spelen
  Light Fairy vs Dark Fairy
  75 keer gespeeld

  Wat voor feetje zou jij willen zijn? In dit magische aankleedspelletje mag je dat helemaal zelf kiezen!

 • Ellie: bosfee
  Spelen
  Ellie: bosfee
  1094 keer gespeeld

  In dit aankleedspel is Ellie is op verkenning in een magisch koninkrijk dat diep in de bossen is verschuild. Help haar om haar feeënnaam te vinden en nog veel meer. Ze heeft ook een betoverende jurk nodig, een paar te gekke accessoires en supermysterieuze make-up. Kan jij haar helpen te beslissen wat ze moet kiezen terwijl ze op avontuur gaat?

 • Tinkelfee make-over
  Spelen
  Tinkelfee make-over
  381 keer gespeeld

  Deze modebewuste fee wil dat alles helemaal perfect is wanneer ze deze middag met haar magische vrienden besteedt. Zou jij haar willen helpen om zich klaar te maken met een snelle en verfrissende make-over in dit online spel voor meisjes?

 • Sad Fairy Dress Up
  Spelen
  Sad Fairy Dress Up
  2 keer gespeeld

  Kies een jurk, vleugeltjes en juwelen voor deze lieve fee.