• Welk sprookjesfiguur is jouw BFF?
  Spelen
  Welk sprookjesfiguur is jouw BFF?
  12050 keer gespeeld

  Met wie van deze sprookjesfiguren zou je erop uit willen trekken? Doe de leuke quiz in dit online spel en kom erachter. Het test je persoonlijkheid en een aantal van je favoriete dingen om te bepalen welke beroemde held of schurk een geweldige BFF voor jou zou zijn.

 • Winterelfen: prinsessen
  Spelen
  Winterelfen: prinsessen
  6514 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen dromen van een elfenrijk vol avonturen en magie. Ga samen met ze op zoek naar betoverende outfits in dit sprookjesachtige aankleedspel voor meiden. Help ze om gevaarlijke bergtoppen te verkennen en mysterieuze werkplaatsen te onderzoeken.

 • Boomhut Versieren
  Spelen
  Boomhut Versieren
  4835 keer gespeeld

  Help deze kleine fee om haar boomhuisje zo mooi mogelijk te maken.

 • Sprookjes makeover
  Spelen
  Sprookjes makeover
  4536 keer gespeeld

  Deze jonge meid wil coole sprookjes make-up en kostuums proberen. Help haar om de juiste keuze te maken in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Waterpaard verzorgen
  Spelen
  Waterpaard verzorgen
  2440 keer gespeeld

  Deze magische prinses was allerlei avonturen aan het beleven en dus heeft ze haar magische waterpaard een beetje verwaarloosd. Kun jij haar helpen met het verzorgen van haar huisdier in dit sprookjesachtige online spel?

 • Vrijgezellen-prinsessen in Feeënland
  Spelen
  Vrijgezellen-prinsessen in Feeënland
  2316 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen allemaal een nieuw vriendje. Daarom gaan ze vanavond naar een feestje voor de geschikte singles van Feeënland. Wie weet is de prins er wel! Help jij ze door hun kasten te zoeken naar de perfecte outfits en accessoires voordat ze op zoek gaan naar liefde in dit verkleedspel voor meisjes?

 • Sprookjesprinsessen
  Spelen
  Sprookjesprinsessen
  2146 keer gespeeld

  Al deze sprookjesprinsessen zoeken naar een nieuwe stijl in hun koninkrijk. Maar dat is niet alles. Ze moeten ook beslissen of ze een heldere en kleurrijke outfit of donkere en meer mysterieuze kleding willen. Ook kan je ze helpen om een magisch knechtje te kiezen in deze betoverende aankleedgame.

 • Ellie: fee vs. zeemeermin vs. prinses
  Spelen
  Ellie: fee vs. zeemeermin vs. prinses
  1993 keer gespeeld

  Ellie probeert drie verschillende en erg betoverende kostuums uit. Zou ze er gekleed als fee niet fantastisch uitzien? Wat dacht je van een zeemeerminnen- of prinsessenkostuum? Doe met haar mee terwijl ze haar favoriete outfit probeert te bepalen in deze magische aankleedgame voor meiden.

 • Betoverende kamergenoten
  Spelen
  Betoverende kamergenoten
  1438 keer gespeeld

  Deze twee studenten verschillen enorm maar toch delen ze samen een studentenkamer op deze betoverende school. Kun jij ze helpen om hun nieuwe kamer in te richten en mooie outfits uit te kiezen in dit leuke ontwerpspel voor meiden?

 • Feeënmaker
  Spelen
  Feeënmaker
  1423 keer gespeeld

  In deze online designgame kun je jouw eigen toverfee ontwerpen. Laat je fantasie de vrije loop bij het kiezen van welke haarkleur ze moet krijgen, welke jurk ze moet dragen en nog veel meer.

 • Prinses: magische elf
  Spelen
  Prinses: magische elf
  1215 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben net een van hun favoriete fantasiefilms gekeken. Nu vragen ze zich af hoe ze er uit zouden zien als ze zelf elfjes zouden zijn? Kan jij ze helpen om een paar magische outfits samen te stellen in deze online aankleed- en ontwerpgame?

 • Ellie: bosfee
  Spelen
  Ellie: bosfee
  1094 keer gespeeld

  In dit aankleedspel is Ellie is op verkenning in een magisch koninkrijk dat diep in de bossen is verschuild. Help haar om haar feeënnaam te vinden en nog veel meer. Ze heeft ook een betoverende jurk nodig, een paar te gekke accessoires en supermysterieuze make-up. Kan jij haar helpen te beslissen wat ze moet kiezen terwijl ze op avontuur gaat?

 • Pixie's en magische verhalen
  Spelen
  Pixie's en magische verhalen
  647 keer gespeeld

  Het is de meest magische dag van het jaar. Komen de dromen van al deze Pixie's deze keer uit? Tijd om erachter te komen in deze betoverende aankleedgame. Help ze om wat fantastische outfits, haarstijlen en nog veel meer uit te kiezen voordat ze samen wensdag gaan vieren.

 • Lentemodeshow met prinses
  Spelen
  Lentemodeshow met prinses
  479 keer gespeeld

  Een van de grootste evenementen van het jaar gaat bijna van start! Deze trendy prinses wil de jury van de lentemodeshow graag imponeren. Help jij haar om een paar te gekke stijlen voor het seizoen te ontwerpen in deze aankleed- en ontwerpgame?

 • Princess Fairy Tale Ball
  Spelen
  Princess Fairy Tale Ball
  425 keer gespeeld

  Deze prinsessen maken zich op voor een sprookjesachtig bal. Help haar om een prachtige jurk en mooie accessoires uit te kiezen in dit leuke aankleedspel.

 • Fairy Café
  Spelen
  Fairy Café
  407 keer gespeeld

  Betty het elfje heeft een nieuw café geopend! Kun jij haar helpen?

 • Tinkelfee make-over
  Spelen
  Tinkelfee make-over
  381 keer gespeeld

  Deze modebewuste fee wil dat alles helemaal perfect is wanneer ze deze middag met haar magische vrienden besteedt. Zou jij haar willen helpen om zich klaar te maken met een snelle en verfrissende make-over in dit online spel voor meisjes?

 • Prince and Princess Decoration
  Spelen
  Prince and Princess Decoration
  354 keer gespeeld

  Jij kan nu je eigen sprookjeswereld inrichten!

 • Loli de rockstermaker
  Spelen
  Loli de rockstermaker
  340 keer gespeeld

  In deze aankleed- en ontwerpgame kun je samen met Loli en al haar vriendinnen jouw eigen rockster ontwerpen. Kies de haarkleur, de outfit en nog veel meer!

 • Fee Aankleden 3
  Spelen
  Fee Aankleden 3
  278 keer gespeeld

  Geef dit lieve elfje een mooie jurk.

 • Pixie-babybad
  Spelen
  Pixie-babybad
  244 keer gespeeld

  Deze pixie-baby heeft een drukke dag achter de rug! Nu is het tijd om haar lekker schoon te maken in deze betoverende online game. Kan jij haar even wassen in haar magische badkuip?

 • Titania: feeënkoningin
  Spelen
  Titania: feeënkoningin
  201 keer gespeeld

  Welkom in Titania's koninkrijk, een betoverd land waar allerlei mysterieuze en magische wezens wonen. Zelfs op een vreemde en spannende plek als deze wil Titania er op en top uitzien. Help jij haar in deze make-overgame om een nieuwe magische stijl te ontwerpen met wat gave make-up en jurkjes?

 • Fairy Garden
  Spelen
  Fairy Garden
  166 keer gespeeld

  Help het elfje met het fatsoeneren van haar tuin!

 • Sprookjespop Versieren
  Spelen
  Sprookjespop Versieren
  162 keer gespeeld

  Decoreer dit elfjeshuis met de gegeven spulletjes.

 • Ellie Feeënbal
  Spelen
  Ellie Feeënbal
  157 keer gespeeld

  De mooie fee Ellie is uitgenodigd voor het exclusieve jaarlijkse Feeënbal! Help haar klaar te maken voor de nacht van haar leven door de schattigste outfits en de mooiste accessoires te kiezen. Vergeet de make-up niet!

 • Feeënkoningin van vuur
  Spelen
  Feeënkoningin van vuur
  150 keer gespeeld

  Deze magische feeënkoningin heeft de kunst van het beheersen van vuur volledig onder de knie, maar hoe zit het met de mode? Daar valt nog heel wat op aan te merken. Zou jij haar kunnen helpen met een snelle make-over? Ze zou graag wat nieuwe make-up en nog veel meer willen uitproberen in dit betoverende online spel voor meisjes.

 • Chloe de goede fee
  Spelen
  Chloe de goede fee
  102 keer gespeeld

  Chloe wil dolgraag een goede fee worden. Ook al zit de kans erin dat dit nooit zal gebeuren, zou je haar misschien wel kunnen helpen om een prachtige toverjurk en toverstaf uit te kiezen in dit magische aankleedspel.

 • Een piepkleine feeënspa
  Spelen
  Een piepkleine feeënspa
  82 keer gespeeld

  Deze toverfee geniet van een ontspannend middagje in de spa. Kun jij ze helpen om heerlijk tot rust te komen met een verjongende make-over in dit gezondheid- en schoonheidsspel?

 • Light Fairy vs Dark Fairy
  Spelen
  Light Fairy vs Dark Fairy
  75 keer gespeeld

  Wat voor feetje zou jij willen zijn? In dit magische aankleedspelletje mag je dat helemaal zelf kiezen!

 • Fairy Triple Mahjong
  Spelen
  Fairy Triple Mahjong
  75 keer gespeeld

  Denk je dat jij de beste mahjongspeler ter wereld bent? Stel je vaardigheden op de proef in het spiksplinternieuwe online spel Fairy Triple Mahjong en laat zien dat niemand jou kan verslaan!

 • Sprookjeskus
  Spelen
  Sprookjeskus
  52 keer gespeeld

  Kus je schatje en red het dorp!

 • A Thousand Years of Love
  Spelen
  A Thousand Years of Love
  48 keer gespeeld

  De toverfeeën die over Doornroosje waken hebben de laatste tijd de kantjes eraf gelopen. Help ze in dit online spel om haar een snelle make-over te geven voordat de prins verschijnt.

 • Fairy Tail
  Spelen
  Fairy Tail
  47 keer gespeeld

  Kleed deze wilde katten in sprookjesachtige kleding!

 • Fairy Fishing
  Spelen
  Fairy Fishing
  45 keer gespeeld

  Help de kabouters genoeg magische fee-tjes te vangen met zijn vishaak.

 • Feeënprinses: perfecte nagels
  Spelen
  Feeënprinses: perfecte nagels
  45 keer gespeeld

  Deze feeënprinses is net aangekomen in haar koninkrijk na een epische reis. Helaas zijn tijdens haar avonturen al haar nagels gebroken en doen ze zeer. Kun jij haar een manicure geven in dit magische online spel voor meiden

 • Elegant elfje
  Spelen
  Elegant elfje
  42 keer gespeeld

  Ontwerp je eigen elegante elfje in dit online spelletje voor meisjes! Kies uit tientallen haarstijlen, kleding en makeup!