Sprookjes Spelletjes

 • Waterpaard verzorgen
  Spelen
  Waterpaard verzorgen
  3155 keer gespeeld

  Deze magische prinses was allerlei avonturen aan het beleven en dus heeft ze haar magische waterpaard een beetje verwaarloosd. Kun jij haar helpen met het verzorgen van haar huisdier in dit sprookjesachtige online spel?

 • Welk sprookjesfiguur is jouw BFF?
  Spelen
  Welk sprookjesfiguur is jouw BFF?
  12521 keer gespeeld

  Met wie van deze sprookjesfiguren zou je erop uit willen trekken? Doe de leuke quiz in dit online spel en kom erachter. Het test je persoonlijkheid en een aantal van je favoriete dingen om te bepalen welke beroemde held of schurk een geweldige BFF voor jou zou zijn.

 • Princess: Enchanted Forest Ball
  Spelen
  Princess: Enchanted Forest Ball
  470 keer gespeeld

  Was het echt maar een droom? Ga met deze jonge prinses op een magische reis en ontdek het antwoord in Princess: Enchanted Forest Ball.

  Ze had gisteravond een geweldige droom waarin ze een land vol wonderen bezocht. Jij kunt je bij haar en haar vrienden aansluiten als ze teruggaan en een betoverd bal bezoeken in dit prinsessenspelletje. Het zal een avond vol fantasie, plezier en heel wat mode worden! 

  Princesses: Prom Ball en Fairy Tale Princess Makeover zijn nog twee fantastische online spelletjes die je kunt uitproberen. 

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de make-up en jurken te bekijken. 
  • KLIK MET LINKS om ze voor de prinsessen te kiezen.

   

 • Princesses of the 4 Seasons
  Spelen
  Princesses of the 4 Seasons
  1112 keer gespeeld

  Deze modieuze prinsessen zijn dol op seizoensstijlen! Kun jij ze helpen om een paar magische outfits te maken in Princesses of the 4 Seasons?

  Elke prinses heeft haar favoriete seizoen in dit make-overspelletje. Ontwerp een wonderlijke herfstfeeënoutfit voor de prinses die dol is op herfst, en ontdek of je de perfecte stijl kunt ontwerpen voor de prinses die geen genoeg van winterse taferelen krijgt. Kun jij een fantastische look ontwerpen voor al deze vier jonge en stijlvolle hoogheden? 

  Princesses: Fashion Brands Favorite en Princesses: Summer Greatest Hits zijn nog twee prinsesspelletjes die je geweldig zult vinden! 

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om stijlvolle items voor de prinsessen te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze in hun outfits op te nemen.

   

 • Boomhut Versieren
  Spelen
  Boomhut Versieren
  4936 keer gespeeld

  Help deze kleine fee om haar boomhuisje zo mooi mogelijk te maken.

 • Fairy Fishing
  Spelen
  Fairy Fishing
  45 keer gespeeld

  Help de kabouters genoeg magische fee-tjes te vangen met zijn vishaak.

 • Feeënkoningin van vuur
  Spelen
  Feeënkoningin van vuur
  150 keer gespeeld

  Deze magische feeënkoningin heeft de kunst van het beheersen van vuur volledig onder de knie, maar hoe zit het met de mode? Daar valt nog heel wat op aan te merken. Zou jij haar kunnen helpen met een snelle make-over? Ze zou graag wat nieuwe make-up en nog veel meer willen uitproberen in dit betoverende online spel voor meisjes.

 • Chloe de goede fee
  Spelen
  Chloe de goede fee
  102 keer gespeeld

  Chloe wil dolgraag een goede fee worden. Ook al zit de kans erin dat dit nooit zal gebeuren, zou je haar misschien wel kunnen helpen om een prachtige toverjurk en toverstaf uit te kiezen in dit magische aankleedspel.

 • Regenboogelfje aankleden
  Spelen
  Regenboogelfje aankleden
  17 keer gespeeld

  Elfen zijn magische wezens, maar zelfs elfjes hebben af en toe wat stijladvies nodig!

 • A Thousand Years of Love
  Spelen
  A Thousand Years of Love
  48 keer gespeeld

  De toverfeeën die over Doornroosje waken hebben de laatste tijd de kantjes eraf gelopen. Help ze in dit online spel om haar een snelle make-over te geven voordat de prins verschijnt.

 • Feeënstad
  Spelen
  Feeënstad
  13 keer gespeeld

  Ontdek samen met Yara, Cora, Jessica en Charlotte een land vol mysterie en avontuur! Speel met hun huisdieren, versier het kasteel en verzamel verborgen hummeltjes voor een feestje! Er zijn zoveel leuke dingen te doen in deze magische stad!

 • Feeënmaker
  Spelen
  Feeënmaker
  1423 keer gespeeld

  In deze online designgame kun je jouw eigen toverfee ontwerpen. Laat je fantasie de vrije loop bij het kiezen van welke haarkleur ze moet krijgen, welke jurk ze moet dragen en nog veel meer.

 • First Snow
  Spelen
  First Snow
  28 keer gespeeld

  Help de sneeuwfee om het winter te laten worden door bladeren in sneeuwvlokjes te veranderen!

 • Fairy Tail
  Spelen
  Fairy Tail
  47 keer gespeeld

  Kleed deze wilde katten in sprookjesachtige kleding!

 • Het leven van een tandenfee
  Spelen
  Het leven van een tandenfee
  522 keer gespeeld

  Het leven van een tandenfee gaat niet altijd over rozen. De dagen zijn lang, je moet 's nachts en overdag werken en je hebt geen tijd voor mode! Help jij de tandenfee van dit magische aankleedspel om voor vanavond een outfit en wat gave make-up uit te kiezen? Ze heeft zich verslapen, is te laat en heeft geen flauw idee wat ze aan moet trekken!

 • Feëen schoolmode
  Spelen
  Feëen schoolmode
  36 keer gespeeld

  Deze fee staat op het punt om een nieuw jaar te beginnen op een echt magische school. Help je haar met een betoverende make-up en meer voordat ze terug naar school gaat in dit make-overspel voor meisjes?

 • Ellie Feeënbal
  Spelen
  Ellie Feeënbal
  157 keer gespeeld

  De mooie fee Ellie is uitgenodigd voor het exclusieve jaarlijkse Feeënbal! Help haar klaar te maken voor de nacht van haar leven door de schattigste outfits en de mooiste accessoires te kiezen. Vergeet de make-up niet!

 • Titania: feeënkoningin
  Spelen
  Titania: feeënkoningin
  210 keer gespeeld

  Welkom in Titania's koninkrijk, een betoverd land waar allerlei mysterieuze en magische wezens wonen. Zelfs op een vreemde en spannende plek als deze wil Titania er op en top uitzien. Help jij haar in deze make-overgame om een nieuwe magische stijl te ontwerpen met wat gave make-up en jurkjes?

 • Pixie-babybad
  Spelen
  Pixie-babybad
  246 keer gespeeld

  Deze pixie-baby heeft een drukke dag achter de rug! Nu is het tijd om haar lekker schoon te maken in deze betoverende online game. Kan jij haar even wassen in haar magische badkuip?

 • Loli de rockstermaker
  Spelen
  Loli de rockstermaker
  405 keer gespeeld

  In deze aankleed- en ontwerpgame kun je samen met Loli en al haar vriendinnen jouw eigen rockster ontwerpen. Kies de haarkleur, de outfit en nog veel meer!

 • Feeënprinses: perfecte nagels
  Spelen
  Feeënprinses: perfecte nagels
  45 keer gespeeld

  Deze feeënprinses is net aangekomen in haar koninkrijk na een epische reis. Helaas zijn tijdens haar avonturen al haar nagels gebroken en doen ze zeer. Kun jij haar een manicure geven in dit magische online spel voor meiden

 • Betoverende kamergenoten
  Spelen
  Betoverende kamergenoten
  1438 keer gespeeld

  Deze twee studenten verschillen enorm maar toch delen ze samen een studentenkamer op deze betoverende school. Kun jij ze helpen om hun nieuwe kamer in te richten en mooie outfits uit te kiezen in dit leuke ontwerpspel voor meiden?

 • Sprookjes makeover
  Spelen
  Sprookjes makeover
  4644 keer gespeeld

  Deze jonge meid wil coole sprookjes make-up en kostuums proberen. Help haar om de juiste keuze te maken in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Pixie's en magische verhalen
  Spelen
  Pixie's en magische verhalen
  740 keer gespeeld

  Het is de meest magische dag van het jaar. Komen de dromen van al deze Pixie's deze keer uit? Tijd om erachter te komen in deze betoverende aankleedgame. Help ze om wat fantastische outfits, haarstijlen en nog veel meer uit te kiezen voordat ze samen wensdag gaan vieren.

 • Lentemodeshow met prinses
  Spelen
  Lentemodeshow met prinses
  492 keer gespeeld

  Een van de grootste evenementen van het jaar gaat bijna van start! Deze trendy prinses wil de jury van de lentemodeshow graag imponeren. Help jij haar om een paar te gekke stijlen voor het seizoen te ontwerpen in deze aankleed- en ontwerpgame?

 • Een piepkleine feeënspa
  Spelen
  Een piepkleine feeënspa
  82 keer gespeeld

  Deze toverfee geniet van een ontspannend middagje in de spa. Kun jij ze helpen om heerlijk tot rust te komen met een verjongende make-over in dit gezondheid- en schoonheidsspel?

 • Lenteprinses aankleden
  Spelen
  Lenteprinses aankleden
  24 keer gespeeld

  Dit elfje wil in stijl tussen de lentebloemen fladderen!

 • Tinkelfee make-over
  Spelen
  Tinkelfee make-over
  381 keer gespeeld

  Deze modebewuste fee wil dat alles helemaal perfect is wanneer ze deze middag met haar magische vrienden besteedt. Zou jij haar willen helpen om zich klaar te maken met een snelle en verfrissende make-over in dit online spel voor meisjes?

 • Prinsessen op bezoek in Feeënland
  Spelen
  Prinsessen op bezoek in Feeënland
  1710 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben net een uitnodiging voor een elegant bal in het magische koninkrijk Feeënland ontvangen. Voor die gelegenheid hebben ze natuurlijk een paar prachtige outfits nodig! Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel om de perfecte jurken te ontwerpen voordat ze aan hun magische reis beginnen?

 • Sprookjeskus
  Spelen
  Sprookjeskus
  52 keer gespeeld

  Kus je schatje en red het dorp!

 • Prince and Princess Decoration
  Spelen
  Prince and Princess Decoration
  388 keer gespeeld

  Jij kan nu je eigen sprookjeswereld inrichten!

 • Engelachtige charmante prinses
  Spelen
  Engelachtige charmante prinses
  42 keer gespeeld

  Deze prinsessen maken zich klaar voor een magische dag vol avonturen in dit betoverde koninkrijk. Help jij ze in dit online aankleedspel om wat make-up en outfits uit te kiezen waarmee ze schitterend en stralend de dag mee doorbrengen?

 • Fairy Makeup Lily
  Spelen
  Fairy Makeup Lily
  32 keer gespeeld

  Deze prachtige jonge fee wil er op en top uitzien voordat ze op stap gaat, maar dat lukt niet zonder jouw hulp. Kies iets moois uit een groot assortiment make-up in Fairy Makeup Lily, een leuk schoonheidsspelletje voor meisjes.

 • Sad Fairy Dress Up
  Spelen
  Sad Fairy Dress Up
  2 keer gespeeld

  Kies een jurk, vleugeltjes en juwelen voor deze lieve fee.

 • Vrijgezellen-prinsessen in Feeënland
  Spelen
  Vrijgezellen-prinsessen in Feeënland
  2374 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen allemaal een nieuw vriendje. Daarom gaan ze vanavond naar een feestje voor de geschikte singles van Feeënland. Wie weet is de prins er wel! Help jij ze door hun kasten te zoeken naar de perfecte outfits en accessoires voordat ze op zoek gaan naar liefde in dit verkleedspel voor meisjes?

 • Dreamland Fairy Dress Up
  Spelen
  Dreamland Fairy Dress Up
  22 keer gespeeld

  Dit elfje loopt niet in elf sloten tegelijk als het om elfjesmode gaat!