Vlieg Spelletjes

 • Airport Madness 4 Lite
  Spelen
  Airport Madness 4 Lite
  54266 keer gespeeld

  Kun jij dit drukke vliegveld in goede banen leiden? Laat de vliegtuigen landen en opstijgen en zorg dat ze niet botsen. Vergeet niet om de volledige versie te proberen!

 • Vrije vluchtsim
  Spelen
  Vrije vluchtsim
  38801 keer gespeeld

  Stijg op in een realistisch vliegtuig in dit 3D-simulatiespel. Kun jij veilig landen nadat je hebt genoten van een heerlijke vlucht over het prachtige platteland?

 • Jetpack Fighter 3D
  Spelen
  Jetpack Fighter 3D
  16924 keer gespeeld

  Deze straaljager zit tjokvol coole wapens, zoals machinegeweren en hittezoekende raketten. Kun jij deze gebruiken om je tegenstanders uit te schakelen? Spring in je cockpit en ga de strijd aan in dit epische driedimensionale actiespel.

 • Plane pilot parking
  Spelen
  Plane pilot parking
  13677 keer gespeeld
 • Air Strike Warfare 2017
  Spelen
  Air Strike Warfare 2017
  8718 keer gespeeld

  Klim in de cockpit van deze coole straaljager en begin aan je volgende missie in dit epische actiespel. Kun jij alle vijandelijke vliegtuigen uitschakelen voordat je zelf de klos bent?

 • Dogfight 2
  Spelen
  Dogfight 2
  8141 keer gespeeld

  Breng de vijand van de wijs met een flinke dosis kunst- en vliegwerk!

 • Vliegveld runnen
  Spelen
  Vliegveld runnen
  7329 keer gespeeld

  Het valt niet mee om luchtverkeersleider te zijn, maar je hebt het vast zo onder de knie. Verdien een heleboel geld en zorg dat alle vliegtuigen veilig kunnen landen in dit tijdmanagementspelletje.

 • Flight
  Spelen
  Flight
  7004 keer gespeeld

  Vlieg jij de hall of fame van vliegtuigjesgooiers in?

 • Luchtoorlog
  Spelen
  Luchtoorlog
  6288 keer gespeeld

  Mayday! Mayday! Mayday!

 • Frenzy Airport 2
  Spelen
  Frenzy Airport 2
  5990 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een vliegveld te runnen, maar jij draait er vast je hand niet voor om. Leid de passagiers langs de beveiliging, koop wat snacks en zorg dat ze hun vlucht halen in dit uitdagende tijdmanagementspel.

 • Wings.io
  Spelen
  Wings.io
  5465 keer gespeeld

  Nog een spel dat gebaseerd is op Agar.io. Dit keer bestuur je een gevechtsvliegtuig en moet je andere schepen uitschakelen in een intense multiplayerarena!

 • Flight Of The Hamsters
  Spelen
  Flight Of The Hamsters
  5425 keer gespeeld

  Help de hamsters genieten van hun vakantie met deze nieuwe extreme sport!

 • Awesome planes
  Spelen
  Awesome planes
  4070 keer gespeeld

  Een ouderwets hondengevecht. Met lasers.

 • Vliegveldmanager
  Spelen
  Vliegveldmanager
  3570 keer gespeeld

  Dames en heren, hier volgt een belangrijke mededeling: kan de beste vliegveldmanager zich nu melden bij deze leuke terminal? Voltooi ingewikkelde taken om vliegtuigen te laten landen en opstijgen en zorg dat ze niet botsen. Verdien genoeg geld om naar het volgende level te gaan. Vergeet ook niet dat noodvliegtuigen direct geholpen moeten worden. Fijne vlucht!

 • SkyArena.Io
  Spelen
  SkyArena.Io
  3300 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een episch luchtgevecht boven een machtige oceaan. Schiet je tegenstanders uit de lucht voordat jij zelf de klos bent. Hoe lang lukt het jou om spelers van de hele wereld van je af te houden in dit wereldwijde io-spel?

 • Strikers 1945 Flash
  Spelen
  Strikers 1945 Flash
  2869 keer gespeeld

  Stuur je vliegtuig, verzamel power ups en schiet al je vijanden neer!

 • Airfight Bomber
  Spelen
  Airfight Bomber
  2649 keer gespeeld

  Altijd al gevechtspiloot willen worden? Stap in je bommenwerper en neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit online spel voor meerdere spelers. Kun jij je vijanden verslaan voordat ze jou uitschakelen?

 • Jet Pack Joyride
  Spelen
  Jet Pack Joyride
  2557 keer gespeeld

  Diep in dit geheime laboratorium voert een dappere wetenschapper tests uit met een futuristische jetpack. Kan jij hem helpen om zichzelf niet te verwonden in deze rengame zonder einde? Hij moet raketten vermijden, langs lasers vliegen en een heleboel EHBO-paketten oppikken om niet in het ziekenhuis te belanden.

 • Parkeren op het vliegveld
  Spelen
  Parkeren op het vliegveld
  2062 keer gespeeld

  Op een vliegveld rijden niet alleen maar vliegtuigen!

 • Vluchtvertraging
  Spelen
  Vluchtvertraging
  1974 keer gespeeld

  Het zit Carol niet mee op de luchthaven waar ze werkt. Een vertraagde vlucht heeft allerlei problemen veroorzaakt en ze moet ook nog eens de kwijtgeraakte koffers zien te vinden. Kun jij haar een handje helpen in dit leuke spel boordevol verborgen voorwerpen?

 • Aanval op de luchthaven
  Spelen
  Aanval op de luchthaven
  1341 keer gespeeld

  Een groep terroristen heeft het op de luchthaven gemunt. Jij bent een sluipschutter en je maakt deel uit van een elite-eenheid die de terroristen onschadelijk moet maken. Vergeet niet om je munitie in de gaten te houden in dit schietspelletje. Hoeveel vijanden kun jij neerschieten?

 • Defly.io
  Spelen
  Defly.io
  1289 keer gespeeld

  Hoeveel terrein kan jij winnen in dit opwindende io-spel? Neem plaats achter de stuurknuppels van een helicopter en zet je schrap om ten strijde te trekken tegen spelers van over de hele wereld. Je zult je gebieden moeten verdedigen en anderen uit de lucht moeten proberen te schieten!

 • 3D luchtracer
  Spelen
  3D luchtracer
  1170 keer gespeeld

  Je kan over bergen scheren, woestijnen onveilig maken en door schilderachtige canyons blazen in deze 3D vlieggame. Baan je een weg door alle gouden ringen terwijl je een of alle drie de unieke vliegtuigen uitprobeert. Maar wees voorzichtig! Een klein foutje en je slaat te pletter tegen een rotswand!

 • Air Traffic Chief 3D
  Spelen
  Air Traffic Chief 3D
  1089 keer gespeeld

  Als hoofd luchtverkeersleiding in het echte leven heb je stalen zenuwen nodig. Denk je dat je een virtuele verkeersleidingstoren aankunt? Zorg dat al die vliegtuigen boven deze drukke luchthaven niet met elkaar botsen. Jij moet ze zo begeleiden dat ze veilig kunnen landen in dit heftige simulatiespel.

 • Alien Sky Invasion
  Spelen
  Alien Sky Invasion
  1048 keer gespeeld

  Ergens aan de rand van de galaxy wordt een epische oorlog gestreden! Spring in een jager en neem deel aan de strijd in dit 3D vliegspel. Het wordt tijd om er achter te komen of je al deze buitenaardse schepen neer kunt halen in de campagnemodus of tijdens een epische invasie.

 • Airport Rush Hour
  Spelen
  Airport Rush Hour
  1047 keer gespeeld

  Niemand heeft ooit gezegd dat het runnen van een vliegveld makkelijk is. Maar voor jou is het een appeltje-eitje, toch? Stel je managementvaardigheden op de proef in dit leuke simulatiespel. Je virtuele assistenten, Will en Eva, helpen je om binnen 12 maanden dit vliegveld om te toveren in een van de beste ter wereld.

 • Flight Sim
  Spelen
  Flight Sim
  1006 keer gespeeld

  It’s a very busy day at this airport. Can you prevent all of the airplanes and helicopters from crashing into one another while they try to land? You’ll need to carefully choose their flight paths as quickly as possible in this challenging online simulation game.

 • Learn to Fly
  Spelen
  Learn to Fly
  963 keer gespeeld

  Wie zei dat pinguïns niet kunnen vliegen?

 • Go Go Airplane: Missile Attack
  Spelen
  Go Go Airplane: Missile Attack
  898 keer gespeeld

  Deze koelbloedige straaljagerpiloot bevindt zich ver achter de vijandelijke linies, maar hij is net gespot! Hittezoekende raketten komen in een noodvaart op hem af. Kan jij de piloot zo lang mogelijk in leven houden in dit intense actiespel? Gelukkig kan hij wat EHBO-pakketten en schilden oppikken zodat zijn straaljager niet in stukken uiteen valt.

 • Paper Plane Flight
  Spelen
  Paper Plane Flight
  823 keer gespeeld

  In this addicting arcade game you take control of a paper plane. Prove your skills, collect coins, avoid dangerous obstacles and upgrade your paper plane. Use the special boost and you will become a high-flyer.

 • Nog één vlucht
  Spelen
  Nog één vlucht
  768 keer gespeeld

  Kun jij nog één vlucht uitvoeren met dit vliegtuig? Of twee? Misschien wel drie? Vlieg van vliegveld naar vliegveld en kijk hoe lang jij het volhoudt in dit uitdagende actiespel.

 • Het vliegveld de baas
  Spelen
  Het vliegveld de baas
  692 keer gespeeld

  Hoe goed ben jij als baas van een bedrijf? Als je als ondernemer iets voor wilt stellen, zorg je dat de zaken goed blijven lopen. Word een echte luchthavenmagnaat en houd je winsten goed in de gaten. Zorg voor veel inkomsten en laat het geld rechtstreeks je zakken invliegen.

 • Luchthavenbaas
  Spelen
  Luchthavenbaas
  654 keer gespeeld

  Een luchthaven runnen is geen makkie... ...maar het is wel heel leuk!

 • Paper Pilot
  Spelen
  Paper Pilot
  491 keer gespeeld

  Ontwerp je vliegtuig, oefen ermee te vliegen en daag je buddies uit!

 • Zwevende zeppelin
  Spelen
  Zwevende zeppelin
  489 keer gespeeld

  Een zeppelin besturen kost even oefening, maar dat heb je vast zo onder de knie!

 • Airport Buzz
  Spelen
  Airport Buzz
  416 keer gespeeld

  Het is een drukte van jewelste op deze internationale luchthavens! Kun jij zorgen dat alles op rolletjes loopt in het gratis tijdmanagementspel Airport Buzz!