Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Alphabet Merge And Fight

Alphabet Merge And Fight is een Merge spelletje waarin je monstertjes in de vorm van de letters van het alfabet kunt sparen. Combineer twee van dezelfde soort om nieuwe en sterkere letters vrij te spelen. Kun jij alle gevechten winnen?

Hoe speel je Alphabet Merge And Fight?

Verzamel een leger alfabet monstertjes om je tegenstanders te verslaan. Je kunt twee gelijke letters combineren om een sterkere soort vrij te spelen. De letters A tot en met M zijn mêlee-eenheden. De letters N tot en met Z zijn eenheden die kunnen schieten.

Verdien muntjes door je vijanden te verslaan. Gebruik het geld dat je hebt verdiend om nieuwe letters aan je leger toe te voegen. Je kunt ze overal aan jouw kant van het veld neerzetten.

Hoewel het misschien vanzelfsprekend lijkt dat het aantal en de soort letters de winnaar bepaalt, is dat niet helemaal waar. Een strategische opstelling maakt vaak ook nog een groot verschil!

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • De personages vechten automatisch tijdens de speelrondes

Speel meer gratis online spelletjes zoals Alphabet Merge And Fight

Als je dit spel leuk vindt en je meer games wilt spelen met alfabet figuurtjes, probeer dan ook Rainbow, But It's Alphabet Lore!

Of probeer een paar andere gratis arcadegames met een vergelijkbaar spelverloop, zoals Battle Island 2 en Merge Master. Je kunt ook even door onze verzameling vechtspelletjes bladeren om nog meer leuke games te vinden.

Wie is de maker van Alphabet Merge And Fight?

Alphabet Merge And Fight is gemaakt door Mirra Games.

Wanneer werd Alphabet Merge And Fight voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 16 februari 2024.