Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Human Wheel

Human Wheel, de radslag is er niets bij! Hoeveel levels kun jij uitspelen in dit gestoorde spelletje waarin je met z’n allen op de eindstreep af moet rollen?

In dit 3D actiespelletje moet je onderweg allerlei hindernissen ontwijken. Vorm met je team een enorm wiel door steeds meer mensen op te pikken en mee te nemen. Zij helpen je de hindernissen over te steken.

Kom je bijvoorbeeld een gat in de weg tegen, dan springen er een aantal mensen uit het wiel om een brug voor de rest te vormen. Kom je onderweg een muur tegen die je niet kunt ontwijken, dan stapelen de mensen zich op elkaar om hun teamgenoten eroverheen te tillen.

How to Play Human Wheel?

Human Wheel is een ongebruikelijk en erg grappig behendigheidsspelletje. Sleur onderweg zoveel mogelijk mensen mee en vorm een groot rad waarmee je alle hindernissen aan kunt. Steek gaten in de weg over en help elkaar over de muren te klimmen. Pas wel op, want voor iedere hindernis zullen er mensen afvallen zodat je team door kan blijven rollen. Verzamel dus genoeg mensen om niet met je volledige team achter een hindernis te blijven steken.

Aan het eind van ieder level kun je je score verbeteren door de regenboogmuur te beklimmen. Als je genoeg mensen hebt haal je het misschien wel tot het platform helemaal bovenaan waar een grote schatkist op je wacht. Met de munten die je verdient kun je weer nieuwe personages vrijspelen.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS en SLEEP van links naar rechts om je rollende keten mensen langs de hindernissen te loodsen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal andere knotsgekke online spelletjes om uit te proberen:

  1. Blob Giant 3D
  2. Fun Escape 3D
  3. Happy Glass 2
  4. Love Balls 2

Wie is de maker van Human Wheel?

Human Wheel is gemaakt door 2Play.