Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ B.B. Driver

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ B.B. Driver is een officieel spelletje van de beroemde modepoppen van L.O.L. Surprise!. Stap in de auto met Neonlicious van de Outrageous Millennial Girls. Ontwijk hindernissen en verzamel cadeautjes terwijl je op het ritme van de originele soundtrack door de woestijn rijdt.

Hoe speel je L.O.L. Surprise! O.M.G.™ B.B. Driver?

Wissel steeds tussen de drie rijstroken om de verkeerskegels, grote barsten in het wegdek en andere hindernissen te ontwijken. Deze hindernissen zullen je auto namelijk veel energie kosten. Verzamel tasjes en cadeautjes, en pak power-boosters zoals schilden en magneten.

  • Schilden - Beschermen je auto tegen schade door hindernissen
  • Magneten - Trekken voorwerpen naar je toe zodat je niet van baan hoeft te wisselen om ze te pakken
  • Blauwe pijlen - Laden de accu van je elektrische auto op

Gebruik de sterretjes en cadeaus die je hebt verzameld om 10 swingende songs van de officiële soundtrack vrij te spelen!

Spelbesturing

  • Pijltje links/rechts = van baan wisselen
  • Muis = voorwerpen en knoppen selecteren in de menuschermen

Speel meer games zoals L.O.L. Surprise! O.M.G.™ B.B. Driver

Bekijk ook onze andere officiële spelletjes in deze reeks, zoals L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Fashion House en L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studio.

Als je van kleding- en beautytrends houdt, dan moet je ook zeker even onze verzameling modegames en makeover spelletjes bekijken!

Wie is de maker van L.O.L. Surprise! O.M.G.™ B.B. Driver?

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ B.B. Driver is gemaakt door Azerion Casual Studio.

Wanneer werd L.O.L. Surprise! O.M.G.™ B.B. Driver uitgebracht?

Dit spel werd in januari 2024 voor het eerst uitgebracht.