Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studio

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studio is een mode- en aankleedspelletje waarin je meer dan 20 van je favoriete poppen uit de L.O.L. Surprise! O.M.G.™ serie kunt verzamelen en stylen!

Hoe speel je L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studio?

Klik op je telefoon om de mode-opdrachten te bekijken. Onthoud de kledingstukken en accessoires die je nodig hebt. Ga naar de winkel en zoek schoenen, kleding en accessoires uit om je trendy look samen te stellen.

Daarna kun je een locatie kiezen voor een fotoshoot. Kies een pose en maak mooie foto's. De likes die je krijgt van je fans leveren geld op waarmee je meer items kunt kopen en nieuwe poppen kunt vrijspelen.

Je begint met Busy B.B., Candylicious en Shadow, maar je kunt nog veel meer van hun vriendinnen vrijspelen. Bijvoorbeeld Lady Diva, Swag, Royal Bee, Neonlicious, 24K D.J., maar ook nog een heleboel andere personages uit de originele 2019-serie.

Je kunt ook een aantal poppen uit latere series vrijspelen, zoals Sways, Sashay, Chillax, Missy Frost, LaRose en nog vele anderen. Spaar de hele vriendenclub bij elkaar! 

Spelbesturing

  • Klik op de knoppen om je telefoon, de winkel en het fotoshoot menu te openen.
  • Klik op de witte pijltjes om door de kleding en accessoires in de winkel, en de verschillende fotoshoot-achtergronden te bladeren.

Speel games die lijken op L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studio

Als je dit spel leuk vind en meer mode-spelletjes wilt spelen met deze trendy aankleedpoppen, probeer dan ook L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Fashion House.

Je kunt ook onze gehele verzameling mode spelletjes en aankleedspelletjes bekijken via deze links.

Wie is de maker van L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studio?

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studio is gemaakt door MGA en Azerion Casual Games. 

Wanneer werd L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studio voor het eerst uitgebracht?

Dit spel kwam uit op 5 oktober 2023.