Keuken Spelletjes

 • Hamburgerkok: burgers bakken
  Spelen
  Hamburgerkok: burgers bakken
  9359 keer gespeeld

  Deze vrolijke kok wil de beste hamburgerkok van de stad worden! Kun jij ervoor zorgen dat zijn restaurant een enorm succes wordt in dit zakelijke simulatiespel? Bak de lekkerste burgers en ga op zoek naar nieuwe ingrediënten en menu-items, zoals milkshakes.

 • Pizzabakker
  Spelen
  Pizzabakker
  52178 keer gespeeld

  Bak je eigen virtuele pizza bakken in dit realistische kookspel. Alle ingrediënten staan voor je klaar in de keuken. Snijd de toppings fijn zoals olijven, paprika's en tomaten voordat je ze op de pizza legt en de pizza in de oven plaatst.

  Pizza Real Life Cooking is ook verkrijgbaar via Google Play.

 • Hippo Pizza Chef
  Spelen
  Hippo Pizza Chef
  3981 keer gespeeld

  Hij is groot, luidruchtig en hij kan echt lekker koken! Sluit je aan bij deze knotsgekke kok en ga aan de slag in Hippo Pizza Chef

  Het blije nijlpaard wacht op je in zijn keuken waar de pizza net vers uit de oven komt. Hij probeert elke pizzapunt bij een andere te leggen om een hele pizza te maken en bakken met geld te verdienen. Kun jij hem helpen om te kijken op welke borden hij ze neer moet leggen in dit uitdagende kookspelletje? Elk level bevat een aantal lastige culinaire puzzels! 

  Dol op pizza? Wat dacht je van pizzaspelletjes? Als je van beide geen genoeg kunt krijgen, probeer dan Pizza Real Life Cooking en Papa’s Pizzeria

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om een pizzapunt te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om de punt op een bord te leggen. 

  Over de spelontwikkelaar

  Hippo Pizza Chef is ontworpen door Famobi, een bedrijf dat fantastische HTML5-spelletjes maakt.

 • Hamburgertijd
  Spelen
  Hamburgertijd
  32289 keer gespeeld

  Deze mensen smullen van een lekkere hamburger, daarom komen ze allemaal in jouw café eten! Neem hun bestellingen op en zorg dat je de hamburgers rijkelijk voorziet van alle ingrediënten in dit leuke managementspel. Probeer alle klanten tevreden te houden zodat ze steeds weer terugkeren.

 • Taart: net echt koken
  Spelen
  Taart: net echt koken
  6608 keer gespeeld

  In deze online kookgame kan je een zalige fruittaart bakken. Nou ja, een virtuele fruittaart natuurlijk! Alle benodigde ingrediënten en het keukengerei staan op je te wachten in deze volledig uitgeruste keuken.

 • Papa's Scooperia
  Spelen
  Papa's Scooperia
  183825 keer gespeeld

  Carlo en Koilee zijn op vakantie in de grote stad. Helaas heeft een boosaardige hoteleigenaar hun spullen gestolen. Sterker nog, hij heeft het hotel aan Papa verkocht en die wil er op zijn beurt een ijssalon van maken. Werk samen met Carlo en Koilee of maak je eigen avatar en probeer genoeg geld te verdienen om weer thuis te komen in dit leuke simulatiespel.

  Papa's Scooperia is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Zelfgemaakt roomijs maken
  Spelen
  Zelfgemaakt roomijs maken
  6210 keer gespeeld

  Thuis roomijs maken kan heel leuk zijn maar het is een enorme uitdaging als je het nog nooit eerder hebt gedaan! Dit online kookspel toont hoe je aan de slag moet gaan. Je krijgt zelfs te zien hoe je ijshoorntjes maakt!

 • Delicious - Emily's New Beginning
  Spelen
  Delicious - Emily's New Beginning
  34684 keer gespeeld

  Een restaurant runnen en een baby verzorgen? Daar draait Emily haar hand niet voor om...

 • Smullen van een chocoladetaart
  Spelen
  Smullen van een chocoladetaart
  2695 keer gespeeld

  Chocoladetaart is heerlijk! In deze online game kan je een virtuele taart bakken. Duik nu de keuken in en ga van start! Alle ingrediënten en benodigdheden staan al op jou te wachten. De game begeleid je bij elke stap van het recept.

 • Cindy maakt cupcakes
  Spelen
  Cindy maakt cupcakes
  6131 keer gespeeld

  Cindy en haar dochter gaan vandaag cupcakes maken. Kun jij ze een handje helpen? Kies de juiste bakjes en vergeet de versieringen niet in dit kookspel waar je je vingers bij aflikt.

 • Sparkle Cooking Cupcakes
  Spelen
  Sparkle Cooking Cupcakes
  17136 keer gespeeld

  Deze pony maakt graag lekkere dingen klaar voor haar vriendinnen. Help haar met haar cupcakes in het leuke meisjesspel Sparkle Cooking Cupcakes!

 • Papa's bakkerij
  Spelen
  Papa's bakkerij
  289623 keer gespeeld

  Je hebt een nieuwe baan gevonden in het winkelcentrum! Papa Loue heeft jou de leiding gegeven over zijn nieuwe bakkerij! Bak, verdien geld en zorg dat je klanten tevreden zijn in dit managementspelletje waar je je vingers bij aflikt!

 • Kokkerellen: chocoladetaart
  Spelen
  Kokkerellen: chocoladetaart
  3419 keer gespeeld

  Deze coole kokkin wil vandaag een chocoladetaart maken, maar dat kan ze niet alleen in dit schattige online kookspel. Kun jij de ingrediënten en de andere spullen vinden die ze nodig heeft om een superlekkere taart te maken?

 • Schattige cakejesbakker
  Spelen
  Schattige cakejesbakker
  5909 keer gespeeld

  Duik in deze virtuele keuken om een paar superschattige cakejes te bakken. Alle benodigde ingrediënten wachten jou op in deze bakgame. Volg dus simpelweg elke stap en het eindresultaat zal een cake die er schattig uitziet en ontzettend lekker smaakt zijn!

 • Kokkerellen
  Spelen
  Kokkerellen
  5776 keer gespeeld

  Denk je dat je een visrestaurant kunt runnen? En een pizzeria of koffiehuis? Je kunt ze alle drie en meer beheren in dit online simulatiespel. Kijk of je deze ongeduldige fijnproevers bij kunt houden als ze bestellingen plaatsen voor hamburgers, garnalengerechten en andere heerlijke gerechten.

 • Kalkoen voorbereiden
  Spelen
  Kalkoen voorbereiden
  14750 keer gespeeld

  Een kalkoen voorbereiden kan best lastig zijn! Kun jij deze jongen helpen om zijn eerste Thanksgiving-maaltijd op tafel te zetten in dit grappige simulatiespel? Hij moet nog naar de winkel om spullen te kopen en er daarna voor zorgen dat vervelende familieleden tijdens het koken uit de keuken blijven.

 • Straateten: meesterchef
  Spelen
  Straateten: meesterchef
  1139 keer gespeeld

  De meesterchef heeft besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij wil erachter komen of hij een succesvolle eetkar kan managen. Help jij hem in dit tijdmanagement- en bedrijfssimulatiespel om zijn dagelijkse doelen te halen en genoeg centjes te verdienen? Hij moet zo snel mogelijk de maaltijden voor zijn hongerige klanten voorbereiden!

 • Papa's Sushiria
  Spelen
  Papa's Sushiria
  274978 keer gespeeld

  Tijdens een ronleiding in Papa's nieuwste restaurant heb je per ongeluk zijn heel dure gelukspoesje gebroken. Je moet in een paar ploegen meewerken om voor de schade te betalen in dit time management-spel. Duik achter de balie, doe een schort om en help de klanten van Papa zo snel mogelijk. Je moet sushi, bubbel-thee en nog meer voor hen maken.

 • Taartwinkel: bakkerij
  Spelen
  Taartwinkel: bakkerij
  1237 keer gespeeld

  Deze foodtruck is op weg naar een betoverd koninkrijk vol snoepjes en toetjes! Ga je ook mee? Help de bakker met het maken van superlekkere taarten en nog veel meer in dit magische online kookspel en vergeet ook niet om de dagelijkse bonussen te verzamelen.

 • Burger Shop
  Spelen
  Burger Shop
  7481 keer gespeeld

  Het is druk in dit café en het is bijna lunchtijd. Zal het je lukken om deze drukke dag te overleven in dit simulatie- en tijdmanagementspel? Schotel al je klanten zo snel mogelijk overheerlijke hamburgers voor.

 • Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spelen
  Delicious: Emily's Miracle Of Life
  14669 keer gespeeld

  Emily is een beroemde chef-kok en ze staat op het punt om de livestream voor haar volgende verrukkelijke project te starten. Duik samen met Emily en haar dochter Paige de keuken in om hun favoriete familierecepten met de hele wereld te delen. Je kan ze wel een handje helpen met de voorbereidingen in dit online kookspel.

 • Kookprinses: taartcompetitie
  Spelen
  Kookprinses: taartcompetitie
  2778 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen doen mee aan een te gekke bakcompetitie. Ze gaan allebei een taart bakken, maar eerst moeten ze de perfecte outfit vinden. Kan jij ze helpen kiezen wat ze aan moeten trekken voordat ze de keuken onveilig gaan maken in deze aankleed- en kookgame?

 • Delicious - Emily's Home Sweet Home
  Spelen
  Delicious - Emily's Home Sweet Home
  15379 keer gespeeld

  Kun jij de O'Malley's helpen met het opknappen van hun droomhuis in Delicous - Emily's Home Sweet Home? De buren zijn niet allemaal even aardig. Emily en Patrick moeten hun uiterste best doen om te voorkomen dat hun huis in beslag wordt genomen. Maar met jouw hulp moet dat wel lukken, toch? Veel plezier met Delicious - Emily's Home Sweet Home!

 • Papa’s Cheeseria
  Spelen
  Papa’s Cheeseria
  161461 keer gespeeld

 • Papa's Pastaria
  Spelen
  Papa's Pastaria
  95259 keer gespeeld

  Het goede nieuws is dat je naar een bruiloft gaat. Het slechte nieuws is dat je de hele tijd moet werken...

 • Burger Truck: Frenzy USA
  Spelen
  Burger Truck: Frenzy USA
  978 keer gespeeld

  Deze jonge kok gaat met haar bedrijf op pad! Ze maakt een reis door heel Amerika in Burger Truck: Frenzy USA. Jij kunt met haar meereizen in dit online kookspel.

  Ze verwacht in Californië haar eerste klanten te bedienen. Help de kok om snel een paar smakelijke burgers te grillen. Ze heeft de juiste ingrediënten nodig om haar klanten tevreden te houden terwijl ze probeert haar dagelijkse doelen te halen. 

  Als je graag bedrijfssimulatiespellen zoals deze speelt, probeer dan ook Burger Restaurant Express, Burger Time: Cooking Game, Sara's Cooking Class en Papa’s Bakeria.

  Spelbediening

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om de chef te helpen burgers te bereiden voor haar klanten. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Burger Truck: Frenzy USA is ontwikkeld door Witchhut S.R.L., een onafhankelijke gameontwikkelaar die werd opgericht in 2004.

 • Grootste hamburger
  Spelen
  Grootste hamburger
  2655 keer gespeeld

  Kun jij deze culinaire uitdagingen voltooien? Kom naar deze keuken en maak de lekkerste of juist de gekste burgers in dit online kookspel. En vergeet niet om tussen de levels door nieuwe ingrediënten te kopen.

 • Delicious Emily's Cook and Go
  Spelen
  Delicious Emily's Cook and Go
  10508 keer gespeeld

  Beleef samen met Emily een culinair avontuur. Denk je dat het jullie lukt om alle klanten die Elly's eetkraam bezoeken netjes te bedienen? Het is een drukte van jewelste in dit simulatiespel.

 • Kitty Bake Cake
  Spelen
  Kitty Bake Cake
  1273 keer gespeeld

  Deze drukke kater is chefkok en hij moet een gigantisch aantal taarten bakken. Help jij hem een handje in de keuken van dit grappige online kookspel? Alle ingrediënten staan klaar, je hoeft alleen maar te beginnen. Werk dus samen en maak allerlei supermooie taarten met te gekke dieren zoals vossen en konijntjes.

 • Delicious: Emily's Message in a Bottle
  Spelen
  Delicious: Emily's Message in a Bottle
  5173 keer gespeeld

  Er staan belangrijke gebeurtenissen voor deur van dit familiecafé. Jonge Emily viert vanavond haar verjaardag en haar grootvader gaat een aankondiging doen. Kan jij hen tijdens deze periode helpen om de klanten tevreden te houden in dit simulatiespel?

 • Cooking Academy
  Spelen
  Cooking Academy
  505 keer gespeeld

  Leer je favoriete gerechten te bereiden!

 • Burgers bakken met Dede
  Spelen
  Burgers bakken met Dede
  1507 keer gespeeld

  Zelfs prinsessen houden van cheeseburgers! Ga samen met Dede de keuken in om de perfecte burger te bakken in dit koninklijke kookspel.

 • Snelle bediening
  Spelen
  Snelle bediening
  57 keer gespeeld

  Het is superdruk bij deze eetkraam aan het strand. Ben jij snel genoeg om al je klanten te helpen in dit intense simulatiespel? Combineer de ingrediënten en probeer zoveel mogelijk geld te verdienen, maar let op: één foutje en je bent ontslagen!

 • Mia's Burger Fest
  Spelen
  Mia's Burger Fest
  46 keer gespeeld

 • Hamburgerwagen-chaos
  Spelen
  Hamburgerwagen-chaos
  1932 keer gespeeld

  Deze chef-kok heeft besloten Amerika rond te reizen in haar snackwagen. Ze is vastbesloten om van kust tot kust te toeren terwijl ze overheerlijke burgers grilt in dit online simulatiespel. Kun jij haar helpen haar dagelijkse doel te bereiken en onderweg tonnen geld te verdienen?

 • IJspannenkoek
  Spelen
  IJspannenkoek
  2853 keer gespeeld

  Het klinkt een beetje raar, maar ijs en pannenkoeken zijn een uitstekende combinatie! In deze online kookgame kan je zelf leren hoe je dit te gekke en overheerlijke dessert kan maken. Het recept wordt je stap voor stap uitgelegd.