• Papa's bakkerij
  Spelen
  Papa's bakkerij
  272680 keer gespeeld

  Je hebt een nieuwe baan gevonden in het winkelcentrum! Papa Loue heeft jou de leiding gegeven over zijn nieuwe bakkerij! Bak, verdien geld en zorg dat je klanten tevreden zijn in dit managementspelletje waar je je vingers bij aflikt!

 • Papa's Sushiria
  Spelen
  Papa's Sushiria
  258954 keer gespeeld

  Tijdens een ronleiding in Papa's nieuwste restaurant heb je per ongeluk zijn heel dure gelukspoesje gebroken. Je moet in een paar ploegen meewerken om voor de schade te betalen in dit time management-spel. Duik achter de balie, doe een schort om en help de klanten van Papa zo snel mogelijk. Je moet sushi, bubbel-thee en nog meer voor hen maken.

 • Papa's Scooperia
  Spelen
  Papa's Scooperia
  153048 keer gespeeld

  Carlo en Koilee zijn op vakantie in de grote stad. Helaas heeft een boosaardige hoteleigenaar hun spullen gestolen. Sterker nog, hij heeft het hotel aan Papa verkocht en die wil er op zijn beurt een ijssalon van maken. Werk samen met Carlo en Koilee of maak je eigen avatar en probeer genoeg geld te verdienen om weer thuis te komen in dit leuke simulatiespel.

 • Papa’s Cheeseria
  Spelen
  Papa’s Cheeseria
  151305 keer gespeeld

  This rocker’s band just had their gear stolen. Now he’ll have to make some quick dough to buy replacements.

 • Delicious - Emily's New Beginning
  Spelen
  Delicious - Emily's New Beginning
  31549 keer gespeeld

  Een restaurant runnen en een baby verzorgen? Daar draait Emily haar hand niet voor om...

 • Pizzabakker
  Spelen
  Pizzabakker
  29613 keer gespeeld

  Bak je eigen virtuele pizza bakken in dit realistische kookspel. Alle ingrediënten staan voor je klaar in de keuken. Snijd de toppings fijn zoals olijven, paprika's en tomaten voordat je ze op de pizza legt en de pizza in de oven plaatst.

 • Hamburgertijd
  Spelen
  Hamburgertijd
  25658 keer gespeeld

  Deze mensen smullen van een lekkere hamburger, daarom komen ze allemaal in jouw café eten! Neem hun bestellingen op en zorg dat je de hamburgers rijkelijk voorziet van alle ingrediënten in dit leuke managementspel. Probeer alle klanten tevreden te houden zodat ze steeds weer terugkeren.

 • Sparkle Cooking Cupcakes
  Spelen
  Sparkle Cooking Cupcakes
  16755 keer gespeeld

  Deze pony maakt graag lekkere dingen klaar voor haar vriendinnen. Help haar met haar cupcakes in het leuke meisjesspel Sparkle Cooking Cupcakes!

 • Delicious - Emily's Home Sweet Home
  Spelen
  Delicious - Emily's Home Sweet Home
  13968 keer gespeeld

  Kun jij de O'Malley's helpen met het opknappen van hun droomhuis in Delicous - Emily's Home Sweet Home? De buren zijn niet allemaal even aardig. Emily en Patrick moeten hun uiterste best doen om te voorkomen dat hun huis in beslag wordt genomen. Maar met jouw hulp moet dat wel lukken, toch? Veel plezier met Delicious - Emily's Home Sweet Home!

 • Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spelen
  Delicious: Emily's Miracle Of Life
  13151 keer gespeeld

  Emily is een beroemde chef-kok en ze staat op het punt om de livestream voor haar volgende verrukkelijke project te starten. Duik samen met Emily en haar dochter Paige de keuken in om hun favoriete familierecepten met de hele wereld te delen. Je kan ze wel een handje helpen met de voorbereidingen in dit online kookspel.

 • Delicious Emily's Cook and Go
  Spelen
  Delicious Emily's Cook and Go
  9599 keer gespeeld

  Beleef samen met Emily een culinair avontuur. Denk je dat het jullie lukt om alle klanten die Elly's eetkraam bezoeken netjes te bedienen? Het is een drukte van jewelste in dit simulatiespel.

 • Kalkoen voorbereiden
  Spelen
  Kalkoen voorbereiden
  8137 keer gespeeld

  Een kalkoen voorbereiden kan best lastig zijn! Kun jij deze jongen helpen om zijn eerste Thanksgiving-maaltijd op tafel te zetten in dit grappige simulatiespel? Hij moet nog naar de winkel om spullen te kopen en er daarna voor zorgen dat vervelende familieleden tijdens het koken uit de keuken blijven.

 • Burger Shop
  Spelen
  Burger Shop
  7061 keer gespeeld

  Het is druk in dit café en het is bijna lunchtijd. Zal het je lukken om deze drukke dag te overleven in dit simulatie- en tijdmanagementspel? Schotel al je klanten zo snel mogelijk overheerlijke hamburgers voor.

 • Cindy maakt cupcakes
  Spelen
  Cindy maakt cupcakes
  5751 keer gespeeld

  Cindy en haar dochter gaan vandaag cupcakes maken. Kun jij ze een handje helpen? Kies de juiste bakjes en vergeet de versieringen niet in dit kookspel waar je je vingers bij aflikt.

 • Zelfgemaakt roomijs maken
  Spelen
  Zelfgemaakt roomijs maken
  5107 keer gespeeld

  Thuis roomijs maken kan heel leuk zijn maar het is een enorme uitdaging als je het nog nooit eerder hebt gedaan! Dit online kookspel toont hoe je aan de slag moet gaan. Je krijgt zelfs te zien hoe je ijshoorntjes maakt!

 • Kokkerellen
  Spelen
  Kokkerellen
  4684 keer gespeeld

  Denk je dat je een visrestaurant kunt runnen? En een pizzeria of koffiehuis? Je kunt ze alle drie en meer beheren in dit online simulatiespel. Kijk of je deze ongeduldige fijnproevers bij kunt houden als ze bestellingen plaatsen voor hamburgers, garnalengerechten en andere heerlijke gerechten.

 • Heerlijk brood
  Spelen
  Heerlijk brood
  4679 keer gespeeld

  Deze bezige bakker probeert alle benodigde ingrediënten te verzamelen om het perfecte brood te bakken. Kan jij haar helpen om alles waar haar recept om vraagt te vinden in dit heerlijke drie-op-een-rij puzzelspel?

 • Delicious: Emily's Message in a Bottle
  Spelen
  Delicious: Emily's Message in a Bottle
  4539 keer gespeeld

  Er staan belangrijke gebeurtenissen voor deur van dit familiecafé. Jonge Emily viert vanavond haar verjaardag en haar grootvader gaat een aankondiging doen. Kan jij hen tijdens deze periode helpen om de klanten tevreden te houden in dit simulatiespel?

 • Taart: net echt koken
  Spelen
  Taart: net echt koken
  3783 keer gespeeld

  In deze online kookgame kan je een zalige fruittaart bakken. Nou ja, een virtuele fruittaart natuurlijk! Alle benodigde ingrediënten en het keukengerei staan op je te wachten in deze volledig uitgeruste keuken.

 • Schattige cakejesbakker
  Spelen
  Schattige cakejesbakker
  3730 keer gespeeld

  Duik in deze virtuele keuken om een paar superschattige cakejes te bakken. Alle benodigde ingrediënten wachten jou op in deze bakgame. Volg dus simpelweg elke stap en het eindresultaat zal een cake die er schattig uitziet en ontzettend lekker smaakt zijn!

 • Kokkerellen: chocoladetaart
  Spelen
  Kokkerellen: chocoladetaart
  3006 keer gespeeld

  Deze coole kokkin wil vandaag een chocoladetaart maken, maar dat kan ze niet alleen in dit schattige online kookspel. Kun jij de ingrediënten en de andere spullen vinden die ze nodig heeft om een superlekkere taart te maken?

 • Hamburgerkok: burgers bakken
  Spelen
  Hamburgerkok: burgers bakken
  2515 keer gespeeld

  Deze vrolijke kok wil de beste hamburgerkok van de stad worden! Kun jij ervoor zorgen dat zijn restaurant een enorm succes wordt in dit zakelijke simulatiespel? Bak de lekkerste burgers en ga op zoek naar nieuwe ingrediënten en menu-items, zoals milkshakes.

 • IJspannenkoek
  Spelen
  IJspannenkoek
  2466 keer gespeeld

  Het klinkt een beetje raar, maar ijs en pannenkoeken zijn een uitstekende combinatie! In deze online kookgame kan je zelf leren hoe je dit te gekke en overheerlijke dessert kan maken. Het recept wordt je stap voor stap uitgelegd.

 • Grootste hamburger
  Spelen
  Grootste hamburger
  2450 keer gespeeld

  Kun jij deze culinaire uitdagingen voltooien? Kom naar deze keuken en maak de lekkerste of juist de gekste burgers in dit online kookspel. En vergeet niet om tussen de levels door nieuwe ingrediënten te kopen.

 • Smullen van een chocoladetaart
  Spelen
  Smullen van een chocoladetaart
  2135 keer gespeeld

  Chocoladetaart is heerlijk! In deze online game kan je een virtuele taart bakken. Duik nu de keuken in en ga van start! Alle ingrediënten en benodigdheden staan al op jou te wachten. De game begeleid je bij elke stap van het recept.

 • Strawberry's verrukkelijke boetiek
  Spelen
  Strawberry's verrukkelijke boetiek
  2080 keer gespeeld

  Strawberry en haar vrienden openen een nieuw café vol met allerlei soorten heerlijke toetjes. Kun je ze helpen om alles klaar te maken voor de opening? Ze willen heel veel taarten en andere lekkere dingen maken en ze kunnen er maar niet achter komen wanneer ze moeten beginnen!

 • Hamburgerwagen-chaos
  Spelen
  Hamburgerwagen-chaos
  1791 keer gespeeld

  Deze chef-kok heeft besloten Amerika rond te reizen in haar snackwagen. Ze is vastbesloten om van kust tot kust te toeren terwijl ze overheerlijke burgers grilt in dit online simulatiespel. Kun jij haar helpen haar dagelijkse doel te bereiken en onderweg tonnen geld te verdienen?

 • Kookprinses: taartcompetitie
  Spelen
  Kookprinses: taartcompetitie
  1659 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen doen mee aan een te gekke bakcompetitie. Ze gaan allebei een taart bakken, maar eerst moeten ze de perfecte outfit vinden. Kan jij ze helpen kiezen wat ze aan moeten trekken voordat ze de keuken onveilig gaan maken in deze aankleed- en kookgame?

 • Burgers bakken met Dede
  Spelen
  Burgers bakken met Dede
  1337 keer gespeeld

  Zelfs prinsessen houden van cheeseburgers! Ga samen met Dede de keuken in om de perfecte burger te bakken in dit koninklijke kookspel.

 • Taartwinkel: bakkerij
  Spelen
  Taartwinkel: bakkerij
  1136 keer gespeeld

  Deze foodtruck is op weg naar een betoverd koninkrijk vol snoepjes en toetjes! Ga je ook mee? Help de bakker met het maken van superlekkere taarten en nog veel meer in dit magische online kookspel en vergeet ook niet om de dagelijkse bonussen te verzamelen.

 • Hamburgers maken
  Spelen
  Hamburgers maken
  787 keer gespeeld

  Klik op het juiste ingrediënt om de perfecte burger samen te stellen en vergeet niet om de tijd in de gaten te houden.

 • Straateten: meesterchef
  Spelen
  Straateten: meesterchef
  563 keer gespeeld

  De meesterchef heeft besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij wil erachter komen of hij een succesvolle eetkar kan managen. Help jij hem in dit tijdmanagement- en bedrijfssimulatiespel om zijn dagelijkse doelen te halen en genoeg centjes te verdienen? Hij moet zo snel mogelijk de maaltijden voor zijn hongerige klanten voorbereiden!

 • Cooking Academy
  Spelen
  Cooking Academy
  454 keer gespeeld

  Leer je favoriete gerechten te bereiden!

 • Mia's Burger Fest
  Spelen
  Mia's Burger Fest
  46 keer gespeeld

  Mia the chef is getting ready for a bodacious burger bonanza! Can you help her in her kitchen while she prepares tons of delicious burgers and fries for her guests in this online cooking game?

 • Pizza Cooking with Grandma
  Spelen
  Pizza Cooking with Grandma
  45 keer gespeeld

  Breng tijd door met je grootouders in Pizza Cooking with Grandma, een leuk familie-kookspel voor kinderen van alle leeftijden. Selecteer de ingrediënten die je wilt gebruiken en gebruik ze voor de lekkerste pizza ooit!

 • Kitty Bake Cake
  Spelen
  Kitty Bake Cake
  30 keer gespeeld

  Deze drukke kater is chefkok en hij moet een gigantisch aantal taarten bakken. Help jij hem een handje in de keuken van dit grappige online kookspel? Alle ingrediënten staan klaar, je hoeft alleen maar te beginnen. Werk dus samen en maak allerlei supermooie taarten met te gekke dieren zoals vossen en konijntjes.