Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Merge Gangster Heist VI

Merge Gangster Heist VI is een merge spelletje waarin je personages moet combineren om een steeds sterker team van gevaarlijke gangsters te vormen.

Hoe speel je Merge Gangster Heist VI?

Voor elke bankoverval die je in dit spel probeert te plegen heb je een goed team van criminelen nodig. Er moeten namelijk een aantal verschillende taken uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld, een hacker die de beveiligingssystemen uit kan schakelen, een chauffeur die helpt bij een snelle ontsnapping, en een aantal gewapende gangsters om af te rekenen met de politie. 

Je kunt je bestaande gangsters in je schuilplaats samenvoegen en ook nieuwe gangsters inhuren. Twee gelijke eenheden kunnen worden gecombineerd tot één nieuw personage. Elke gangster heeft zijn eigen specialiteit, sterke en zwakke punten. Zorg er dus voor dat je team genoeg schutters, vechtersbazen, cybercriminelen en andere leden heeft. Zo ben je op iedere situatie voorbereid.

Het moment dat je het gebouw binnendringt, begint de klok te lopen. Het alarm is afgegaan en de politie is onderweg! Zorg ervoor dat je de kluis snel openbreekt en al het geld verzamelt voordat ze er zijn.

Is de politie eenmaal aangekomen, dan zul je uit het gebouw moeten vluchten. Vaak zal je dan met de politie op de vuist moeten gaan. Je chauffeur kan namelijk pas met het busje langsrijden als je alle agenten hebt uitgeschakeld.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen (of raak het scherm met je vinger op touchscreen-apparaten)
  • Tik op het busje om naar de bank te rijden
  • Loop met je gangsters naar de vakken voor de deuren en kluizen om de sloten open te breken en het geld te verzamelen.

Speel games die lijken op Merge Gangster Heist VI

Kijk voor meer spellen met gangsters en andere boeven in de hoofdrol naar onze verzameling misdaadspellen en gangster spelletjes. Of kruip juist in de rol van een politieagent in een van onze politie spelletjes.

Wie is de maker van Merge Gangster Heist VI?

Merge Gangster Heist VI is gemaakt door Mirra Games. 

Wanneer werd Merge Gangster Heist VI voor het eerst uitgebracht?

Dit merge spelletje kwam uit op 4 oktober 2023.