Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

You Hit Me!

You Hit Me! is een grappig puzzel-platformspelletje gebaseerd op rollenspel (RPG) avonturen. Probeer in een serie dwaze scenario’s de uitgang van de RPG-kerkers te bereiken. Je zal alleen wel een of meerdere van je teamgenoten moeten opofferen om je eigen hachje te redden...

Hoe speel je ‘You Hit Me!’?

In elk level van dit fantasy spelletje is je doel om ten minste één lid van de RPG-groep naar het magische portaal te krijgen. Maar je moet letterlijk over je teamgenoten heen stappen om er te komen. Over meedogenloze methodes gesproken…!

Kies het personage met de beste overlevingskans en gebruik hun unieke krachten tegen je teamgenoten. Je kunt bijvoorbeeld een ander personage door de kerker gooien om knoppen of valluiken te activeren. Of bedek ze met ijs en schuif ze over de vloer om gevaarlijke hindernissen te blokkeren. Je kunt ze zelfs met je pijlen aan de muur vastpinnen. Zo kun je ze als handig opstapje gebruiken. Dat telt ook als teamwerk, toch?

Spelbediening

  • Gebruik de pijltjestoetsen om te rennen en springen
  • Druk op de spatiebalk om te wisselen tussen personages en/of wapens

Soortgelijke spelletjes

Als je deze game leuk vond, probeer dan ook eens deze gerelateerde fantasy- en platform avonturen uit onze gratis online verzameling:

  1. Raid Heroes: Total War
  2. Google Doodle Halloween
  3. Space Rush
  4. Bob the Robber 5: Temple Adventure

Wie is de maker van ‘You Hit Me!’?

You Hit Me! Is gemaakt door Mad Buffer.