Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Raid Heroes: Total War

Raid Heroes: Total War is een leuk /spellen/avontuur waarin je met een team van helden ten strijde trekt. Verzamel nieuwe teamgenoten en attributen en reset je raids om elke keer met betere krachten en talenten te starten. 

Hoe speel je Raid Heroes: Total War?

In dit RPG spelletje neem je de leiding over een team helden. Trek ten strijde tegen de goblins en andere volgelingen van de Dark Lord. Ontmoet en verzamel onderweg nieuwe bondgenoten door helden-kaarten te verdienen. Het spel start met een korte tutorial. Pop-ups met informatie komen tevoorschijn wanneer er een nieuw element binnen het spel wordt geïntroduceerd.  

Hoe maak je je team sterker in Raid Heroes: Total War?

Je kunt de krachten van je team upgraden door naar het HEROES tabblad te gaan. Klik op de kaart van een van je beschikbare personages om te zien wat voor upgrades je kunt kopen. Je kunt ook kastelen, arena’s en andere gebouwen opkopen. Deze gebouwen helpen je om automatisch geld te verzamelen (inactieve modus), of je kunt er deelnemen aan PvP-gevechten. Upgraden is ook niet de enige mogelijkheid om je team te versterken: je kunt ook je queeste opnieuw starten. 

Waarom je Quest herstarten in Raid Heroes: Total War?

Soms kom je bij hoofdstukken van het spel waar je voortgang langzaam wordt. Omdat de vijanden die je er tegenkomt erg sterk zijn, bijvoorbeeld. Je kunt er dan voor kiezen om je raid te resetten en opnieuw te beginnen met betere attributen en talenten. Door opnieuw te starten verdien je ook extra beloningen van de koning. Let op, want als je opnieuw start dan  worden de normale upgrades die je met gouden munten hebt gekocht ook gereset, evenals het level van je held. De Artefact upgrades die zijn versterkt met paarse edelstenen blijven echter wél behouden. Gebouwen die je op het tabblad CASTLES hebt gebouwd, blijven ook gewoon staan. Dit geeft je bij je nieuwe poging alvast een veel betere start.

Spelbediening

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik met de linkermuisknop en sleep de helden om ze op het slagveld te plaatsen

Soortgelijke spelletjes

Als je dit rpg-avontuur leuk vond, probeer dan ook eens een van deze spellen op onze portal, die vergelijkbare spel-elementen bevatten:

  1. Pixel Craft
  2. Cursed Treasure 2
  3. Battle for the Galaxy
  4. Castle Defender Saga

Wie is de maker van  Raid Heroes: Total War?

Raid Heroes: Total War is gemaakt door Persona-Games.