• Aankleden als de beste
  Spelen
  Aankleden als de beste
  15608 keer gespeeld

  Je kan een erg cool en trendy personage creëren terwijl je het tegen andere spelers opneemt in deze unieke online aankleedgame. Kan jij een paar te gekke stijlen die perfect zijn muziekfestivals en allerlei andere evenementen ontwerpen? Laat iedereen je modetalenten zien met accessoires, outfits en nog heel veel meer!

 • Aankleedspel voor meiden: photoshopping
  Spelen
  Aankleedspel voor meiden: photoshopping
  6518 keer gespeeld

  Lisa en Maria zijn twee vriendinnen die een serie portretten gaan maken. Ze willen een paar geweldige outfits kopen voor ze hun camera uitproberen, maar ze hebben niet zoveel geld. Kun jij ze helpen wat mooie rokken en andere dingen te vinden binnen hun budget in dit online spel voor meiden?

 • Instagirls aankleden
  Spelen
  Instagirls aankleden
  5714 keer gespeeld

  Deze drie meiden doen niets liever dan online foto's van hun favoriete outfits en stijlen delen met al hun vrienden. Ga lekker met ze shoppen op zoek naar nieuwe jurken, schoenen en accessoires in deze online aankleedgame. Ze kunnen je advies ook wel gebruiken bij het kiezen van een nieuwe haarstijl.

 • Sue Clothes Maker
  Spelen
  Sue Clothes Maker
  5705 keer gespeeld

  Naai de delen van de kledingstukken aan elkaar in de juiste volgorde.

 • Stoere meiden aankleden
  Spelen
  Stoere meiden aankleden
  1626 keer gespeeld

  Alex, Olivia en hun vriendinnen willen een stoere make-over in dit leuke aankleedspel. Kun jij ze helpen met het ontwerpen van een outfit die niet alleen cool is, maar ook een beetje schattig?

 • Meid aankleden
  Spelen
  Meid aankleden
  1493 keer gespeeld

  Deze stijlvolle meid is helemaal dol op mode! Kan jij haar helpen beslissen wat ze moet aantrekken in deze aankleedgame? Ze heeft ook moeite om een leuk kapsel te vinden. Gelukkig heeft ze tientallen verschillend artikelen en accessoires waaruit ze kan kiezen. Je kan letterlijk honderden unieke stijlen ontwerpen!

 • Catwalkmodel Tris
  Spelen
  Catwalkmodel Tris
  1207 keer gespeeld

  Tris loopt mee in een modeshow en wil goed voorbereid zijn. Open samen met haar deze dozen op zoek naar de perfecte outfit in dit aankleedspel voor meiden.

 • Anna Chic: diva aankleden
  Spelen
  Anna Chic: diva aankleden
  1196 keer gespeeld

  De enige echte Anna Chic gaat een dagje naar het strand met haar vriendinnen. Maar wat moet ze aan? Kies een coole outfit en pak haar spullen in dit leuke aankleed- en ontwerpspel voor meiden.

 • Dove in een modeblad
  Spelen
  Dove in een modeblad
  1147 keer gespeeld

  Dove is laat voor een fotoshoot voor een populair modeblad en ze weet niet wat ze moet aantrekken. Kun jij samen met haar snel door deze geschenkdozen kijken en een hippe outfit creëren in dit online aankleedspel?

 • Dolly: prinses vs. slechterik
  Spelen
  Dolly: prinses vs. slechterik
  1118 keer gespeeld

  Dolly weet niet of ze zich moet verkleden als beroemde slechterik of held. Help haar om een keuze te maken terwijl ze deze geschenkdozen doorpluist, op zoek naar kleding en accessoires, geïnspireerd op enkele van de meest populaire fictieve personages ooit.

 • Sery's fotoshoot
  Spelen
  Sery's fotoshoot
  1072 keer gespeeld

  Sery komt op de cover van een populair modetijdschrift te staan. Kun jij haar helpen met het kiezen van de perfecte outfit en accessoires voor de fotoshoot in dit online aankleedspel?

 • Dagje shoppen: Sery aankleden
  Spelen
  Dagje shoppen: Sery aankleden
  988 keer gespeeld

  Sery is op zoek naar een mooie kledingstijl voor een heerlijk dagje shoppen. Pluis samen met haar alle geschenkdozen door op zoek naar een mooie broek en meer in dit online aankleedspel voor meiden.

 • Geisha opmaken en aankleden
  Spelen
  Geisha opmaken en aankleden
  926 keer gespeeld

  Heb je je wel eens afgevraagd hoe een geisha aan haar dag begint? In dit online spel kom je erachter. Help deze geisha met haar make-up en haar kimono en zorg dat ze er perfect uitziet.

 • Dove Halloween: kleed Dolly aan
  Spelen
  Dove Halloween: kleed Dolly aan
  835 keer gespeeld

  Vanavond is het Halloween, maar deze stijlvolle meid heeft geen flauw idee wat ze aan moet trekken! Zou jij haar kunnen helpen om in rap tempo een kostuum samen te stellen in dit online spel voor meisjes? Deze geschenkdozen zitten bomvol te gekke artikelen die ze kan gebruiken.

 • Sue Doll Maker
  Spelen
  Sue Doll Maker
  763 keer gespeeld

  Help Sue zoveel mogelijk poppen te maken en kleren voor de poppen uit te kiezen,

 • Dolly: vrijgezellenoutfit
  Spelen
  Dolly: vrijgezellenoutfit
  641 keer gespeeld

  Dolly is op zoek naar een leuke outfit voor het vrijgezellenfeest van haar vriendin. Open samen met haar al deze dozen op zoek naar outfits en accessoires in dit aankleedspel voor meiden.

 • Tris' fotoshoot
  Spelen
  Tris' fotoshoot
  571 keer gespeeld

  Tris is op zoek naar een cool outfit waarmee ze op de cover van een modeblad kan prijken. Help haar om deze geschenkdozen door te pluizen op zoek naar een mooie rok en meer kledingstukken in dit online aankleedspel voor meiden.

 • Dolly Roleplay Dress Up
  Spelen
  Dolly Roleplay Dress Up
  443 keer gespeeld

  Dolly Roleplay Dress Up

 • Rockband aankleden
  Spelen
  Rockband aankleden
  393 keer gespeeld

  Deze rockband is helemaal te gek, maar dat wil niet zeggen dat ze geen advies over hun outfits nodig hebben! Kan jij de kleding voor hun volgende waanzinnige concert ontwerpen in deze aankleedgame? Je mag ook een paar kleurrijke muziekinstrumenten voor ze uitkiezen!

 • Jessie's schoolfeest
  Spelen
  Jessie's schoolfeest
  365 keer gespeeld

  Jessie is bijna te laat voor het grote schoolfeest! Ze heeft nog niet eens een jurk uitgekozen! Vergeet ook haar make-up en accessoires niet in dit leuke aankleedspel.

 • Winkelen Aankleden 2
  Spelen
  Winkelen Aankleden 2
  237 keer gespeeld

  Sleep de kleren of klik op de blauwe panelen om dit meisje aan te kleden.

 • Meisje met hond aankleden
  Spelen
  Meisje met hond aankleden
  154 keer gespeeld

  Dit modieuze meisje wil haar hond uitlaten en daar heeft ze natuurlijk wel een coole outfit voor nodig. Kun jij haar een handje helpen in dit online spel voor meiden?

 • Dress Up The Girl
  Spelen
  Dress Up The Girl
  44 keer gespeeld
 • Schattige prinses aankleden
  Spelen
  Schattige prinses aankleden
  41 keer gespeeld

  Deze stijlvolle prinses moet een van haar honden uitlaten. Maar wat moet ze aan in dit aankleedspel voor meiden? Help haar met het kiezen van een coole outfit en wat schattige accessoires, en vergeet ook de bijpassende hond niet.

 • Prinsessen: Oscars-ontwerp
  Spelen
  Prinsessen: Oscars-ontwerp
  40 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan dit jaar naar de Oscars! Ze zijn er nog nooit eerder geweest en ze willen er tip-top uitzien voordat ze naar Hollywood gaan. Help jij ze in dit prachtige aankleedspel om snel hun kapsels, jurken en nog veel meer dingen uit te kiezen?