Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Zen Mini Games 2

Zen Mini Games 2 is een verzameling uitdagende puzzelspelletjes die je tegen de computer speelt. Ontspan en train tegelijkertijd je hersenen. Los puzzels op of probeer de AI-tegenstander te verslaan in een reeks strategie spelletjes voor twee spelers.

Hoe speel je Zen Mini Games 2?

Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten spelletjes. Elke keer dat je een level uitspeelt of een wedstrijdje wint, gaat de moeilijkheidsgraad een stukje omhoog.

Dit zijn de drie categorieën:

Fit & Squeeze

Deze puzzels los je op door de basketballen, tennisballen en andere voorwerpen in allerlei containers met vreemde vormen te laten vallen. Je moet alle voorwerpen erin proppen zonder dat ze over de rand vallen. Kijk dus goed naar de vorm en grootte van ieder voorwerp. 

Je hebt een paar boosters die je een beperkt aantal keren kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld één voorwerp pletten, of de bak even goed schudden.

Bounce

Het deurtje gaat alleen open als je de bal het juiste aantal keren tegen de muur laat stuiteren. Blijf je eronder of ga je over dat getal heen, dan gaat de deur weer dicht. Werp de bal met een enkele worp tegen de muren en door de deur naar buiten.

AI v.s. You

Versla de computer in een reeks puzzel wedstrijdjes. Pak bijvoorbeeld telkens één of twee donuts van de stapel en zorg dat de laatste donut voor jou is. Denk een paar stappen vooruit en dwing je tegenstander de verkeerde zet te maken.

Speel meer gratis online spelletjes zoals Zen Mini Games 2

Probeer dan ook een paar van onze andere hersenkraker spelletjes. Bekijk hier ons overzicht van klassieke puzzelspelletjes, zoals deze houtblokkenpuzzel en dit Sudoku-spel, of daag jezelf uit met onze verzameling kruiswoordpuzzels.

Wie is de maker van Zen Mini Games 2?

Zen Mini Games 2 is gemaakt door YAD. 

Wanneer werd Zen Mini Games 2 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 2 mei 2024.