Beste van 2016

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  4445861 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Klassieke solitaire
  Spelen
  Klassieke solitaire
  3167925 keer gespeeld

  Solitaire biedt je urenlang kaartplezier. Met deze klassieke versie is het niet anders. Maak vier stapels kaarten in oplopende volgorde. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt.

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  2706289 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Treasures of Atlantis
  Spelen
  Treasures of Atlantis
  1811485 keer gespeeld

  Verzamel zeldzame waardevolle schatten in het coole 3-op-een-rij-spelletje Treasures of Atlantis. Maak rijtjes van 3 of meer identieke edelstenen om alle schatfragmenten te vinden.

 • Slither.io
  Spelen
  Slither.io
  1189871 keer gespeeld

  A new version of the super popular game Agar.io is available now! This time with very colorful slithers! Grow as big as you can and block the way of other slithers to kill them.

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  840526 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Hawaï: 10 x 10
  Spelen
  Hawaï: 10 x 10
  694216 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?

 • Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  598206 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Candy Bubble
  Spelen
  Candy Bubble
  554689 keer gespeeld

  Niets is zo lekker als Candy Bubble, een leuke bubble shooter voor het hele gezin. Richt en schiet op de juiste gekleurde bellen en laat ze allemaal verdwijnen voor heel veel punten. Je hoeft helemaal geen zoetekauw te zijn om van dit spel te kunnen genieten!

 • Algerian Patience
  Spelen
  Algerian Patience
  466685 keer gespeeld

  Speel alle kaarten van het speelveld om te winnen!

 • Jewels of Arabia
  Spelen
  Jewels of Arabia
  354150 keer gespeeld

  Met deze magische koninkrijk staat je een spannend puzzelavontuur te wachten. Hoe snel kun jij al deze glinsterende objecten koppelen in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Denk goed na over je volgende zet, tijdens een ronde kun je slechts een beperkt aantal zetten doen!

 • Papa's bakkerij
  Spelen
  Papa's bakkerij
  248381 keer gespeeld

  Je hebt een nieuwe baan gevonden in het winkelcentrum! Papa Loue heeft jou de leiding gegeven over zijn nieuwe bakkerij! Bak, verdien geld en zorg dat je klanten tevreden zijn in dit managementspelletje waar je je vingers bij aflikt!

 • Vermink een pop 2
  Spelen
  Vermink een pop 2
  232154 keer gespeeld

  Vermink poppen met verschillende allesverwoestende hulpmiddelen, zoals luchtbuksen, elektrische stoten, explosies, kogels en nog veel meer in dit leuke virtuele fysicaspelletje.

 • Wormax.io
  Spelen
  Wormax.io
  184986 keer gespeeld

  Dit epische io-spel is één groot vreetfestijn! Bestuur een glimworm en overleef, overwin en verslind alle tegenstanders.

 • 1010 Deluxe
  Spelen
  1010 Deluxe
  158397 keer gespeeld

  Probeer de hoogste score te behalen in dit uitdagende puzzelspelletje. Hoe ver kom jij?

 • Splix.io
  Spelen
  Splix.io
  127178 keer gespeeld

  Stel je voor dat Snake sociaal zou worden... Jij hoeft dat niet te zijn! Verover het bord, blok voor blok, en ontwijk aanvallen van andere live spelers. Lukt het jou om als eerste het hele rooster te veroveren met jouw kleur?

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  124277 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  119365 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Rennen door de tombe
  Spelen
  Rennen door de tombe
  107744 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij professor Jones laten rennen in dit avontuurlijke spelletje? Ren, spring, schuif en surf je een weg langs de verschillende obstakels, tempels, exotische landschappen, bruggen en metro's en verzamel kostbare edelstenen, speciale krachten en munten. Speel coole personages vrij, zoals Lara Bones, Mummy, Agent 99, de hippe Disco Dancer en nog veel meer! Veel renplezier!

 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  104986 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Spelen
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  81805 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Penalty Shooters 2
  Spelen
  Penalty Shooters 2
  76560 keer gespeeld

  Kies een competitie, selecteer je favoriete team en leid ze naar de overwinning. Kun jij meer doelpunten scoren dan het andere team in dit uitdagende voetbalspelletje?

 • Moto X3m 3
  Spelen
  Moto X3m 3
  75738 keer gespeeld

  In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  73186 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  70616 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  63530 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Ontwerp een kapsel
  Spelen
  Ontwerp een kapsel
  63447 keer gespeeld

  Het is vandaag heel druk in de spa en dit meisje wil graag een heel nieuwe look hebben. Geef haar een snelle make-over voordat je een nieuw kapsel en coole make-up voor haar uitkiest.

 • Voetballegenden 2016
  Spelen
  Voetballegenden 2016
  60441 keer gespeeld

  Laat zien dat jij een ware voetbalkampioen bent in Voetballegenden 2016! Probeer meer doelpunten te scoren dan je tegenstander in dit coole sportspelletje!

 • Solitairequeeste: piramide
  Spelen
  Solitairequeeste: piramide
  60241 keer gespeeld

  Ontsluier de geheimen van de piramide in Solitairequeeste: piramide. Speel alle kaarten weg om te winnen in dit vervolg op het populaire Solitairequeeste: klondike!

 • Solitaire in Egypte
  Spelen
  Solitaire in Egypte
  59229 keer gespeeld

  Zelfs in het oude Egypte was dit beroemde kaartspel populair. Doe je best tegen de geweldige computertegenstander!

 • Pixel Warfare 5
  Spelen
  Pixel Warfare 5
  58578 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Nageldokter
  Spelen
  Nageldokter
  49113 keer gespeeld

  De voeten in dit medische spelletje zijn er niet al te best aan toe. Ga naar de operatiekamer en kijk wat je eraan kunt doen! Met jouw hulp zijn ze vast zo weer helemaal in orde.

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  46480 keer gespeeld
 • Airport Madness 4 Lite
  Spelen
  Airport Madness 4 Lite
  46108 keer gespeeld

  Kun jij dit drukke vliegveld in goede banen leiden? Laat de vliegtuigen landen en opstijgen en zorg dat ze niet botsen. Vergeet niet om de volledige versie te proberen!

 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  38975 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 4
  36546 keer gespeeld

  Freddy Fazbear, Bonnie en alle andere dodelijke robotdiertjes zijn er weer. Hoe lang hou jij het vol in dit angstaanjagende actiespelletje?