Beste van 2016

 • Treasures of Atlantis
  Spelen
  Treasures of Atlantis
  47675 keer gespeeld

  Verzamel zeldzame waardevolle schatten in het coole 3-op-een-rij-spelletje Treasures of Atlantis. Maak rijtjes van 3 of meer identieke edelstenen om alle schatfragmenten te vinden.

 • Golf Master 3D
  Spelen
  Golf Master 3D
  603 keer gespeeld

  Achttien holes liggen op je te wachten in dit intense golfspel. Pak je clubs en bereid je voor op een echte golfuitdaging.

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  253648 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  226608 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Algerian Patience
  Spelen
  Algerian Patience
  54430 keer gespeeld

  Speel alle kaarten van het speelveld om te winnen!

 • 1010 Deluxe
  Spelen
  1010 Deluxe
  22659 keer gespeeld

  Probeer de hoogste score te behalen in dit uitdagende puzzelspelletje. Hoe ver kom jij?

 • Hawaï: 10 x 10
  Spelen
  Hawaï: 10 x 10
  96774 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?

 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  19348 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Jewels of Arabia
  Spelen
  Jewels of Arabia
  41789 keer gespeeld

  Met deze magische koninkrijk staat je een spannend puzzelavontuur te wachten. Hoe snel kun jij al deze glinsterende objecten koppelen in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Denk goed na over je volgende zet, tijdens een ronde kun je slechts een beperkt aantal zetten doen!

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  15046 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Candy Bubble
  Spelen
  Candy Bubble
  29862 keer gespeeld

  Niets is zo lekker als Candy Bubble, een leuke bubble shooter voor het hele gezin. Richt en schiet op de juiste gekleurde bellen en laat ze allemaal verdwijnen voor heel veel punten. Je hoeft helemaal geen zoetekauw te zijn om van dit spel te kunnen genieten!

 • Kleurenwissel
  Spelen
  Kleurenwissel
  11569 keer gespeeld

  In dit spelletje wordt je reactievermogen pas echt op de proef gesteld! Hoe hoog kun jij komen?

 • Moto X3m 3
  Spelen
  Moto X3m 3
  35432 keer gespeeld

  In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!

 • Slither.io
  Spelen
  Slither.io
  221500 keer gespeeld

  A new version of the super popular game Agar.io is available now! This time with very colorful slithers! Grow as big as you can and block the way of other slithers to kill them.

 • Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  34228 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  37435 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Orion Sandbox
  Spelen
  Orion Sandbox
  2700 keer gespeeld

  Deze dappere ontdekkingsreiziger doet onderzoek in een nieuw gebied. Kun jij hem een handje helpen in dit uitdagende avonturenspel?

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  17551 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Solitaire in Egypte
  Spelen
  Solitaire in Egypte
  11255 keer gespeeld

  Zelfs in het oude Egypte was dit beroemde kaartspel populair. Doe je best tegen de geweldige computertegenstander!

 • Extreme makeover
  Spelen
  Extreme makeover
  21526 keer gespeeld

  Experimenteer en geniet van dit prachtige makeover spel met meerdere levels. Laat zien hoe goed je bent met de voor-en-na-foto's als bewijs!

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  470013 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Agario 3D
  Spelen
  Agario 3D
  6105 keer gespeeld

  Houd je van Agario en 3D-multiplayerspelletjes? Als je antwoord 'ja' luidt, dan is Biome 3D (dat ook wel Agario 3D wordt genoemd) echt iets voor jou! Veel plezier!

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 4
  12031 keer gespeeld

  Freddy Fazbear, Bonnie en alle andere dodelijke robotdiertjes zijn er weer. Hoe lang hou jij het vol in dit angstaanjagende actiespelletje?

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  18579 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Zombieleger
  Spelen
  Zombieleger
  4185 keer gespeeld

  Doe alles wat je kunt om jouw zombieleger uit te breiden in dit leuke en uitdagende spelletje! Verzamel schedels om je dodenbezweerder en zombies te upgraden!

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  7461 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Snake.is
  Spelen
  Snake.is
  12878 keer gespeeld

  Laat die glimmende slang groeien door zo veel mogelijk gloeiballetjes op te eten! Maar pas op voor de andere slangen (bestuurd door live spelers) in deze online multiplayer-versie van het klassieke slangenspel.

 • Draaiende platformen
  Spelen
  Draaiende platformen
  6248 keer gespeeld

  In dit uitdagende spelletje draait het allemaal om je reactievermogen. Denk je dat jij een topscore kunt behalen?

 • Voetballegenden 2016
  Spelen
  Voetballegenden 2016
  18397 keer gespeeld

  Laat zien dat jij een ware voetbalkampioen bent in Voetballegenden 2016! Probeer meer doelpunten te scoren dan je tegenstander in dit coole sportspelletje!

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  8040 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 3
  9065 keer gespeeld

  Je moet bijna weer aan de slag in de pizzeria. Denk je dat jij deze angstaanjagende week kunt overleven?

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  16308 keer gespeeld
 • Splix.io
  Spelen
  Splix.io
  29730 keer gespeeld

  Stel je voor dat Snake sociaal zou worden... Jij hoeft dat niet te zijn! Verover het bord, blok voor blok, en ontwijk aanvallen van andere live spelers. Lukt het jou om als eerste het hele rooster te veroveren met jouw kleur?

 • Solitairequeeste: piramide
  Spelen
  Solitairequeeste: piramide
  9313 keer gespeeld

  Ontsluier de geheimen van de piramide in Solitairequeeste: piramide. Speel alle kaarten weg om te winnen in dit vervolg op het populaire Solitairequeeste: klondike!

 • Apple Shooter Champ
  Spelen
  Apple Shooter Champ
  12080 keer gespeeld

  Gebruik je pijl en boog in dit coole schietspel, maar pas op dat je je vriendin niet raakt!

 • Zball 2
  Spelen
  Zball 2
  2790 keer gespeeld

  Kun jij deze bal over het platform laten rollen zonder dat hij over de rand valt? Dit vervolg op het populaire Zball is nog net iets lastiger!