• Treasures of Atlantis
  Spelen
  Treasures of Atlantis
  85397 keer gespeeld

  Verzamel zeldzame waardevolle schatten in het coole 3-op-een-rij-spelletje Treasures of Atlantis. Maak rijtjes van 3 of meer identieke edelstenen om alle schatfragmenten te vinden.

 • Jewels of Arabia
  Spelen
  Jewels of Arabia
  52791 keer gespeeld

  Met deze magische koninkrijk staat je een spannend puzzelavontuur te wachten. Hoe snel kun jij al deze glinsterende objecten koppelen in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Denk goed na over je volgende zet, tijdens een ronde kun je slechts een beperkt aantal zetten doen!

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  354576 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Hawaï: 10 x 10
  Spelen
  Hawaï: 10 x 10
  124608 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?

 • Algerian Patience
  Spelen
  Algerian Patience
  83677 keer gespeeld

  Speel alle kaarten van het speelveld om te winnen!

 • Candy Bubble
  Spelen
  Candy Bubble
  48574 keer gespeeld

  Niets is zo lekker als Candy Bubble, een leuke bubble shooter voor het hele gezin. Richt en schiet op de juiste gekleurde bellen en laat ze allemaal verdwijnen voor heel veel punten. Je hoeft helemaal geen zoetekauw te zijn om van dit spel te kunnen genieten!

 • Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  52538 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  54509 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  431257 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  49902 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Zombieleger
  Spelen
  Zombieleger
  6280 keer gespeeld

  Doe alles wat je kunt om jouw zombieleger uit te breiden in dit leuke en uitdagende spelletje! Verzamel schedels om je dodenbezweerder en zombies te upgraden!

 • 1010 Deluxe
  Spelen
  1010 Deluxe
  32849 keer gespeeld

  Probeer de hoogste score te behalen in dit uitdagende puzzelspelletje. Hoe ver kom jij?

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  784479 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  17122 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Golf Master 3D
  Spelen
  Golf Master 3D
  1310 keer gespeeld

  Achttien holes liggen op je te wachten in dit intense golfspel. Pak je clubs en bereid je voor op een echte golfuitdaging.

 • Voetballegenden 2016
  Spelen
  Voetballegenden 2016
  28055 keer gespeeld

  Laat zien dat jij een ware voetbalkampioen bent in Voetballegenden 2016! Probeer meer doelpunten te scoren dan je tegenstander in dit coole sportspelletje!

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 4
  20246 keer gespeeld

  Freddy Fazbear, Bonnie en alle andere dodelijke robotdiertjes zijn er weer. Hoe lang hou jij het vol in dit angstaanjagende actiespelletje?

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  10963 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Moto X3m 3
  Spelen
  Moto X3m 3
  49736 keer gespeeld

  In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  29439 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Solitaire in Egypte
  Spelen
  Solitaire in Egypte
  16380 keer gespeeld

  Zelfs in het oude Egypte was dit beroemde kaartspel populair. Doe je best tegen de geweldige computertegenstander!

 • Slither.io
  Spelen
  Slither.io
  412211 keer gespeeld

  A new version of the super popular game Agar.io is available now! This time with very colorful slithers! Grow as big as you can and block the way of other slithers to kill them.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  37084 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Extreme makeover
  Spelen
  Extreme makeover
  30495 keer gespeeld

  Experimenteer en geniet van dit prachtige makeover spel met meerdere levels. Laat zien hoe goed je bent met de voor-en-na-foto's als bewijs!

 • Douchebagtraining 2
  Spelen
  Douchebagtraining 2
  3481 keer gespeeld

  Pimp jezelf helemaal op in dit vette fitnessspelletje! Kweek spierballen en probeer zoveel mogelijk coole chicks te scoren.

 • Apple Shooter Champ
  Spelen
  Apple Shooter Champ
  18015 keer gespeeld

  Gebruik je pijl en boog in dit coole schietspel, maar pas op dat je je vriendin niet raakt!

 • Splix.io
  Spelen
  Splix.io
  47867 keer gespeeld

  Stel je voor dat Snake sociaal zou worden... Jij hoeft dat niet te zijn! Verover het bord, blok voor blok, en ontwijk aanvallen van andere live spelers. Lukt het jou om als eerste het hele rooster te veroveren met jouw kleur?

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  28149 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Snake.is
  Spelen
  Snake.is
  20913 keer gespeeld

  Laat die glimmende slang groeien door zo veel mogelijk gloeiballetjes op te eten! Maar pas op voor de andere slangen (bestuurd door live spelers) in deze online multiplayer-versie van het klassieke slangenspel.

 • Solitairequeeste: piramide
  Spelen
  Solitairequeeste: piramide
  13846 keer gespeeld

  Ontsluier de geheimen van de piramide in Solitairequeeste: piramide. Speel alle kaarten weg om te winnen in dit vervolg op het populaire Solitairequeeste: klondike!

 • College Life
  Spelen
  College Life
  3307 keer gespeeld
 • Zball 2
  Spelen
  Zball 2
  3921 keer gespeeld

  Kun jij deze bal over het platform laten rollen zonder dat hij over de rand valt? Dit vervolg op het populaire Zball is nog net iets lastiger!

 • Rio 2016
  Spelen
  Rio 2016
  4113 keer gespeeld

  Geniet van de spanning en sensatie van Rio 2016 in dit online spel. Reis naar Rio en leid je land naar de overwinning met voetbal, tennis en vier andere onderdelen!

 • Airport Madness 4 Lite
  Spelen
  Airport Madness 4 Lite
  21605 keer gespeeld

  Kun jij dit drukke vliegveld in goede banen leiden? Laat de vliegtuigen landen en opstijgen en zorg dat ze niet botsen. Vergeet niet om de volledige versie te proberen!

 • Penalty Shooters 2
  Spelen
  Penalty Shooters 2
  25040 keer gespeeld

  Kies een competitie, selecteer je favoriete team en leid ze naar de overwinning. Kun jij meer doelpunten scoren dan het andere team in dit uitdagende voetbalspelletje?

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 3
  13762 keer gespeeld

  Je moet bijna weer aan de slag in de pizzeria. Denk je dat jij deze angstaanjagende week kunt overleven?